Манията да си харесвана породена от комплекси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Манията да си харесвана породена от комплекси
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 3495 пъти
Здравейте скъпи читатели. Момиче съм на 20г. от София искам да остана анонимна тъй като името ми сред софиянци е често спрягано.
Историята ми започва с манията за отслабване. Винаги от малка съм била закръглена, но излъчването ми е винаги е привличало вниманието и харесването на хората към мен ( все пак 21век сме без малоумни коментари визията и парите са на първо място и е факт). С навлизането на пубертета наддадох още почнах да ходя на диетолог успях да сваля желаниете килограми и да изгеждам прилично след време отново качих, влязох в ново училище едно от най - елитните уж в столицата ни къде всички пушеха коз взимаха амфетамини. Не бях пробвала нищо такова даже си нямах представа за какво иде реч
За себе си бих се описала като човек който държи маска и е изградил стена дори пред най- близките си за да не нацелят слабите му метста и комплекси и то най - вече визуални.. Когато почнах да употребявам отново килограмите ми не бяха това което исках ( да вметна тренирах 8 години професионално плуване не ме убеждавайте че спорта е решението ) тръгнах на фитнес спазвах режими тотални ограничение и никога не беше това което исках най малкото за снимката винаги заставаш по един начин а на живо коренно различно и вечче се беше наложила фейсбук модата да си супер модерен покрай лайковете и да се води война едва ли не за тях ( таа няма да задълбавам темата толкова ще почна направо с това как взех спирах взимах и стигнах до тук) В началото всичко стана на купон обще компания както подобава амфетамин супер power не спирах да говоря да се забавлявам чувствах се толкова хубаво отслабвах толкова бързо но имах граница тогава не познавах дилари не излизах с тези хора в обща компания извън купоните по които още не бях запалена и ходех рядко.
След време станах 12 клас време за бал пак манията за килограмите спорт нон стоп но дойде момента и за учене реших да пробвам да видя колко ще успея да науча за една вечер толкова бях концентрирана запомнях всичко дори успеха ми беше само 66 6 6 6 , а аз никога преди това не съм била вундеркиндче имах и префектното тяло най вече взимах между 10 и 15 на мецес. Мина бала влязох в университета и се спрях имах момче до себе си всичко беше идеално... до момента в който не се разделихме и не заминах за 5 месеца в Америка. Там качих 20 кг върнах се тук не исках да излизам тръгнах на диетолог фитнес пак но всичко ставаше много бавно., реших да пробвам пак амфетамините " мойте " приятели. В същото време абсолютно целия ми кръг от " приятели " беше почнал да взима. И така от септември месец до днешна дата не мога да спра. Не се храня в момента съм 48килограма без приятели защото се караме за едната черта алфичка депресирана седа сама в нас чета колко неадекватно е написано всичко и се чудя как да спра да се друсам за да съм слаба как да спра да взимам всеки божи ден как да се отърва няма с кой да споделя нямам приятели самотна съм момчетата ме виждат както казах не съм неизвестна искат само секс от мен а аз съм тръгнала да търся любовта от както съм се родила толкова съм объркана дори вече не знам защо го пиша тук тотално загубена съм и отчаяна имам нужда да споделям да говоря нооо в същия момент мога да говоря само съм себе си може би имам и шшизофрения вече

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: ab874a93f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе момиче, не знам за килограмите и за външния вид, но с този правопис доникъде няма да стигнеш. Не ми издържаха нервите да го прочета, защото е пълно с грешки и непоставени препинателни знаци, което обезсмисля смисъла на историята ти. Постарай се малко повече следващия път!!!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7a8cd8bb7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Всички са обсебени с това да изглеждат добре. Ето какво, по-добре спри с амфетите още днес, иначе продължаваш да си губиш времето докато станеш отново healthy. Слушай тялото си, обичай го и то ще ти отвърне със същото. Бях в подобна ситуация и на мен лично ми помогна страшно много веганството. Кара те да се замислиш за истинските проблеми около нас, да не говорим за подобренията в здравето (включително и килограмите). Съветът ми е а спреш амфетите и да започнеш бавно да ядеш по малко повече всеки ден. Аз лично вече стигнах момента, в който ям неограничено, спортувам само ако искам и изглеждам по-добре от всякога. Не ти отговарям за веганска пропаганда, споделям личен опит :) ако се интересуваш виж freelee the banana girl в youtube

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9ebd4f2831
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всичко идва от теб. Не ти трябват никакви диетолози и глупости, просто като ядеш повече от нужното качваш килограми, не е голяма философия. Същото е и с амфетамина, ако взимаш големи дози и то по няколко пъти на ден няма да имаш апетит, няма да спиш и ще си развалиш здравето. Затова ти препоръчвам да взимаш всеки ден амфетамин сутрин малка доза, която да ти притъпи леко чувството за глад и това е. В САЩ милиони хора са на амфетамин с рецепта, но живеят пълноженен живот защото дозата е нормална. От теб си зависи всичко, но явно психиката ти е доста лабилна и не знам дали ще можеш да се ограничаваш, както с амфетамина, така и с храната. Успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 22 дни
hash: 25cabc1d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дебелееш, защото ядеш повече от необходимото както ти казаха вече, ако искаш да си по-слаба, ще се лишаваш няма друг начин. Наркотиците няма какво да ги коментирам, но щом си ги спирала и преди, ще можеш и сега, лошото е че сигурно ще ги почнеш пак, но всеки си избира начина на живота.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 4084dc8044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм 44 кг, и аз съм взимала като по малка но вече не съм дете, за какво ти е да се тровиш с тези боклуци. И не, от тях не можеш да свалиш 20 кила, 5 кг. най много. Свалила си от депресията и диетите на който се подлагаш а боклуците само са спомогнали. Знам колко е готино но е супер вредно, води до пристрастяване. Замени амфетите с цигари и можеш да се отпуснеш да си пийваш когато отидеш да дискотека но всеки ден да взимаш недей. Моят период когато взимах беше около няколко пъти за година, две някъде. Това в какви среди човек се движи не е от значение, аз как съм успявала да не се отпускам въпреки възможностите, освен това от години вече не се сещам и ти трябва да се замислиш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 929080b634
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подбирай си храната и спортувай, ето сега както е топло с тичане се свалят много сланини.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker