Видях го да взима някакво хапче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Видях го да взима някакво хапче!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 3254 пъти
Няма да изпадам в излишни подробности. Давам накратко.
На 21 години съм и от седем месеца имам връзка с момче на 28 години. Добър, свестен мъж, изключително съобразителен към жената до себе сикупонджия, душата на компанията, общителен, приятелите му го обожават. Дотук добре. Една вечер, той ме покани да отидем на малка дискотека на плажа, заедно с още негови приятели. Пихме бира, танцувахме, забавлявахме се. По едно време, един от неговите приятели го попита нещо, моят приятел се съгласи и взе едно малко бяло хапче от въпросния. И двамата изпиха по едно хапче, всякаш и преди са го правили-смисъл нито го погледна, нито го пита какво е, направо го глътна с бирата. Нищо не съм му казала, той не знае явно че съм го видяла, а и да знае нищо не ми каза. След приема на въпросното хапче, нямаше някаква рязка промяна в поведението му, дори поиска да си ходим. Държеше се нормално по пътя към вкъщи, нито е залитал, нито е викал.
Аз обаче още се чудя какво беше това хапче. Не съм запозната с наркотиците, може ли да е амфетамин? Попитам ли го може да се разсърди, да отрече, да се опита да скрие истината, а ако е обикновено хапче ще го нараня страшно с това си подозрение. Преди 1 година, бях чула от мой близък човек в случаен разговор, че момчето с което сега сме заедно продава амфетамини заедно с най-добрия му приятел. Но за толкова месеца не съм видяла нещо подозрително, освен че винаги е имал страшна енергия. По цял ден работи, движи се, става рано и ляга късно и това не му пречи чак толкова. Но пък поведението му винаги е било нормално. Той ми е споделял без да го питам, че като ученик пушил трева, но вече спрял, защото било глупост. Не знам дали има повод да се притеснявам след като с мен се държи добре и адекватно. Вие какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: eb0d198588
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Но за толкова месеца не съм видяла нещо подозрително, освен че винаги е имал страшна енергия. По цял ден работи, движи се, става рано и ляга късно и това не му пречи чак толкова. Но пък поведението му винаги е било нормално.? “

Честито, човекът взима амфети. Сега дали е пристрастен, не мога да кажа, но определено взима чат-пат. Много студенти взимат, за да учат повече, но и парти хора, за да имат енергия вечер, така както и лекари, хирурзи, мениджъри.
Аз съм учила в чужбина тежка специалност и колегите ми взимаха такива неща. Симптомите са както ги описваш. Не знам какво чувства човек, но поведението не се изменя, освен ако не се смеси с алкохол - тогава стават някак си сексуални и не знаят какво правят. Моите колеги взимаха след обяд мисля такива боклуци и то само при натоварени семинари или преди изпити и после можеха да учат до 3 ч. вечерта и в 8 ч. да са на университет, на изпит.
Просто според мен твоят човек се трови заради глупости. Уж не се престрастявал човек, НО не знаеш какво има в това хапче така свикват хората около теб и на работа с твоята енергия, че ако ги спреш губиш всичко. Затваря се кръга.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1d26e401f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Може и да не са амфети, повечето амфети ги шмъркат. Варианти има много. Питай го просто, какво толкова. И ние на купони сме взимали чат пат по нещо и нто ни има нещо, нито сме зависими.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7b130054be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Амфетите се шмъркат, не се гълтат на хапчета..... най-вероятно екстази или някой друг "бонбон" отнякъде :Д

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3eaa4ff9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И как мислиш да градите сериозна връзка, щом за елементарни неща не можете да си говорите? Това не е някаква дреболия, която ти се е случила еднократно и да забравиш да споделиш на гаджето. Тук става въпрос за прием на наркотици. Не е шега работа. Нямате си доверие, и не може да си споделяте ли? Вместо да питаш нас, които не го познаваме, не сме били на въпросната дискотека, и не сме видели въпросното хапче, питай приятеля си. Ако наистина взима наркотици, той трябва да ти каже. За 7 месеца, нито дума да обели, че взима наркотици.... Не ми се вижда сериозно.

Също така, амфетите по принцип се шмъркат. Може и да се пият на хапчета, но действието им е минимално. Когато се шмъркат, ги хваща по-бързо и много по-силно. Така че, вероятността е да е приел някакъв друг вид наркотик. Там вече наистина си е сериозна работа. А, пък може и нищо да не е взел. Сама казваш, че след като е изпил хапчето, сте си тръгнали скоро след това. Каква е вероятността тази вечер да го е боляла глава, да е изпил един аналгин, но да не му е понесла музиката (все пак сте на дискотека) и да сте се прибрали рано? :D Понякога сами си създаваме проблеми. Най-добре говори с приятеля си да ти каже какво е станало всъщност. Тук само можем да гадаем, а ти не искаш гатанки. Искаш отговори. Тогава, отиди при единствения човек, който може да ти ги даде.

П. С. Дано не са наркотици. Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b91b792000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Айдеее и Н1 и Н4 подкараха страшните филми. Хахаха.
Има хора, които взимат обикновен аспирин или аналгин към края на пиенето срещу махмурлук на сутринта. Щом хапчето е било малко най-вероятно е от специализираните против махмурлук. Не се вкарвай във филми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker