Напих се и се орезилих брутално! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Напих се и се орезилих брутално!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 7303 пъти
Аз съм момче на 20 години. Признавам си като мъж, че не нося на алкохол. От една малка чашка уиски (или какъвто и да е друг алкохол, различен от бира и вино), аз се замайвам. Като физика иначе не съм слаб, 1. 75, 80 кг и тренирам борба и плуване, заякнал съм. Но просто не нося на алкохол, не ме е и срам от това, защото за мен да пиеш не означава нито, че си мъж, нито нищо. Но ето, че и аз съм човек и се поддадох, но възможно по най-неподходящ начин на неправилното място.
Онази вечер излязох с братовчедка ми и компанията й. Събрахме се в една беседка, бяхме си напазарували храна и пиене, решихме малко да се почерпим. Повечето пийнаха по малко и хапнаха повече, а аз веднага налетях на пиенето, явно реших да се пробвам и изпих 1/3 от водката. Другите си бяха почти трезви, а аз вече не знаех на кой свят се намирам. Говорех като олигофрен, налитах да целувам момичетата, започнах даже да се силя на бой на другите момчета, че ми "барат момичето", което всъщност е гадже на един от тях, а аз изобщо не я познавах преди тази вечер, но алкохол... какво друго да кажа. Вулгаризми и цинизми колко щеш издрънках. Скриха алкохола от мен, но отмъкнах пак водката и ме гониха, за да не пия повече. Едва ме усмириха. После не можех да се крепя на краката и 4-ма човека трябваше да ме вдигат, пък не можеха да ме задържат. Накрая повръщах в колата като ме качиха и едва не се напиках. Наложи се на друго момче да ми маха колана и разкопчава панталона, за да не свърша работата в гащите... Всичко това е много смешно, знам, особено за вас със сигурност ще е, но също така ме е и много срам. Провалих цялата вечер на хората, а даже не съм част от компанията им. Искам да им се реванширам някак си, да им се извиня. Много ги харесвам и бих искал да станем близки приятели, но след тази случка едва ли ще искат, пък мен ме е срам да ги погледна даже. Най-тъпото е, че по принцип аз не съм такъв човек, не съм пияница, простак или нещо такова. Просто не се усетих. Братовчедка ми май ми е сърдита също. Какво да правя сега? И да, знам, че повече не трябва да пия, това ми беше доста "добър" урок.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: be81a968fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами Наздраве!
Виж, станалото-станало. Млад човек си, правиш грешки. Едно обаче ще ти кажа - не консумирай алк просто. Като жена ти казвам, че младите жени сме отвратени вече от алка заради бащите си, заради мизериите. Като някой ми лъхне на алкохол ми е гнусно направо. Всички свестни момичета гледат в днешно време първо това - пиеш ли, пушиш ли.
Колкото до това, че не държал на алкохол - 1/3 бутилка са почти 300 мл. Какво искаш повече?
Освен това ти като спортист гориш много глюкоген и си реагираш много бързо на инсулина. Затова не държиш на алк - ядеш правилна диета, богата на белтъчини и мазнини или гориш въглехидратите чрез спорта и си с много добър метаболизъм. Затова и спортистите не пият алкохол. Това е чиста захар. Никой спортист не държи на алкохол, да знаеш. Който държи на алкохол, той яде предимно въглехидратна диета и не спортува. Ти така ли искаш да живееш?
Знай си мярката или изобщо не консумирай.
Много млади жени гледаме особено второто, защото сме отвратени.
Иначе се дръж нормално. Извини се на момичетата, но не избягвай хората от тогава.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2b0fb8e74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз никога не се бях напивала. Не обичам алкохола. Не ми харесва вкусът. Но една вечер просто исках да се отрежа здраво. Поканих приятелки и те не можеха да повярват какво им предлагам да правим. Аз прекалих бая с алкохола, като се има предвид че това ми беше първото напиване. Беше отвратително. Целувах се с една приятелка, едно друго момиче ме наглеждаше през нощта, в 3ч се събудих с болки в корема и псувах на чужд език :D Не можех да говоря на български. Не знаех какво става. Не бях изобщо адекватна, тя ми чисти оповръщането, не можех да ходя. И мен ме беше срам, и аз исках да се извиня на всички, но това е алкохол... При теб разликата е, че хората не те познават толкова добре. Излезте пак и покажи какво добра компания си. Ще ти е неловко в началото, но ще отмине.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bf915fdb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами не е смешно, жалко е. Какво да направиш? Най-добрия вариант е просто да се извиниш. На всички.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1811cc9067
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, и aз се изложих точно с водкa 2-3 пъти и зaтовa и не пия изобщо. Влияе ми зле и нa хормоните явно, зaщото също кaто теб се "влюбих" и се опитaх дa си присвоя чуждо гaдже, което твърдях, че си мое и е любовтa нa животa ми... цирк.
Срaмувaх се скритa у домa няколко дни и нaкрaя нaбрaх смелост поне дa им се извиня, нa aбслютно всички присъствaщи.
Приехa извинението ми, определено бях под нaблюдение следвaщите 2-3 излизaния, но кaто видяхa, че нaистинa е изолирaн случaй се успокоихa. Стaнaхме приятелчетa компaниятa и до ден днешен си спомняме вече със смях случкaтa.
Извини се и обясни, че дори не пиеш по принцип. Кaжи им, че съжaлявaш зa провaленaтa им вечер и би искaл дa се ревaнширaш, пък те ще решaт дaли дa те покaнят пaк. Поне нямa дa ти е гузно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e6569287f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Това, че си се напил е нещо, което може да се случи на всеки. Казваш, че си добър човек, но си станал заядлив и сприхав след алкохола. Когато човек е пиян му падат всички задръжки и показва истинската си същност. Помисли добре какъв си и какъв искаш да бъдеш. Колкото до компанията най-добре е да се извиниш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1553d9636
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мда, нека ти бъде за урок. За късмет, не е станала голяма беля. Хората си провалят и губят семейста, здраве, че и живота заради алкохола. Една от дрогите на "слабите духом".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e0eb714668
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1.75 - 80 кг и си слаб, а аз 1.69 - 61 кг и съм дебел... Странно

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 839ea042cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Изложил си се за цял живот. Хората които са били там ще те помнят само с тази случка. Извини им се на всички пооделно и не очаквай нищо от тях. Смени си компанията и никога не пии с новите си приятели. Станалото-станало. Просто избягвай поканите на хората от срамната случка с някакво извинение и ако случайно се засечете, бъди любезен, но гледай да си тръгнеш бързо. Въобще не ги срещай по възможност. С течение на времето, ще престанат да те търсят. Ще има и сърдити от тях, че ги отбягваш, но бъди силен и стой настрана. Това което си направил е лошо и няма връщане назад.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cad61f146f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ти не си се напил, ти си се освинчил. Това не е пиене, а лигавене и с право ти се сърдят. А си и нахален, искаш да те приемат отново. Всеки се отвращава от свинщини. Като знаеш, че не носиш на алкохол, защо сам си налитнал към такъв? Това твоето е от КЕЛЕШЛЪК, който не подхожда на сериозен човек. Не кепази повече братовчедката си!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e9895ad6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Купи по един шоколад на всеки и се извини на всеки лично. Иначе няма да можеш да ги гледаш в очите.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b64bf93f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Няма как да върнеш времето назад, а първото впечатление у хората, се променя най-трудно. Изгорял си.
На мен не ми беше смешно, по-скоро историята е жалка, но е добре, че си даваш сметка за това. Просто не пий следващия път. Също, като теб, не нося на алкохол, затова просто не пия. Най-много съм прекалявал именно с водка, но само дотолкова, че да ми е трудно ставането и първите 2-3 метра ходене. Едва 2 пъти съм стигал до това положение и щом съм го усещал, просто съм спирал да пия. Всичко е в главата, пък била тя и замаяна.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ae4c7ad0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами това ще ти е обеца на ухото да знаеш за друг път да не пиеш или поне да си знаеш мярката. Купи им малки подаръчета на всички от компанията и им се извини и отделно на братовчедка ти кажи, че съжаляваш задето си я изложил.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 68d9a25ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

13.   Излъжи, че пиеш силни лекарства и не се преценил, че не трябва да ги смесваш с алкохол и в резултат на това си подивял и така си се изложил.

И повече не пий, алкохолът, въпреки че се продава свободно в магазина, не е нещо хубаво! Днес гледах едно предаване, където правят аутопси на мистериозно починали, показаха млада жена, изпаднала в кома от усложнения след системна консумация на алкохол и то в не кой знае какви количества, но въпреки това черният ѝ дроб беше изтощен и покрит с мастни образувания. Никой не можеше да повярва, че причината за смъртта е именно алкохола, тъй като според близките й, тя не е показвала поведедение на алкохолик.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 157795a1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Пий бавно, бе. Вие младите и издивявате и не знам какво правите-после "не държа на пиене". Бавно полека се кара. Аз изпитвам по-бутилка твърд алкохол и после си дремеме с познатите. Важното е да пазиш темпо. Няма за къде да се бърза. Винаги ще свършиш пиян.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 72993fd009
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   №13 те нареди, не стига, че си се лигавил, ами и лъжец иска да те направи. А да си лъжец и лицемер е още по отвратително от пиянството, тогава можеш да се смяташ, че напълно си деградирал!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5fd1273fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Радвай се, че приятелите ти още им пука за теб. Повечето хора биха те изритали, а ако буйствал биха извикали полиция.
Извини се на всички, спри да пиеш и така след време, няма да имаш по-сериозни изцепки.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b3b28756a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Номер 15, само да те попитам какво толкова странно има в това човек да се обърка и да не предвиди че някое хапче може да е опасно при смесване с алкохол. На мен точно това ми се случи иначе никога не бях взимала хапчета преди да пия алкохол. Беше няколко часа преди алкохола на една нова година, напих се.. направо се натрових а и не бях яла през деня много и като почнах да ям по късно по повечко и смятай какво стана. Всъщност не знам дали е било от хапчето то беше за реагулиране на менструацията, . не знам каква е била причината но на следващият ден нищо не помнех от това което е станало вечерта, едно от най ужасните ми и унизителни преживявания. По принцип като се усетя че се напивам и винаги спирам но озни път не знам какво ми е станало дори не мога да повярвам че аз съм го направила, но изложила съм се. А сега дори вече нямам желание да пия, една чаша ме затруднява, лошо е като се случи така, просто е важното такава ситуация никога да не се повтори.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b3b28756a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Нещо друго да допълня във моята ситуация е изключено да правя такива предпложения защото бях сред познати, близки хора, възрастни но във твоята ситуация се чудя да не някой да ти е сложилжил нещо в питието. Чувала съм за хапчета/прахчета или някакви наркотични вещества и после като се напиеш правиш и говориш глупости, има такива случай така че гледай следващият път гледай и не пий много.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 97fabae927
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Зле си постъпил, въпреки че много хора имат една или няколко подобни ситуации в резюмето си. Ще излъжа ако кажа, че на два-три пъти не съм консумирал повече от допустимото и то така, че да направя недобро впечатление на познати или близки. Веднъж, още бях в училище, бях на гости при роднини, в друг град. На вечеря те извадиха алкохол и ми предложиха. Приех малко водка, защото не исках да изглеждам като смотан. За съжаление, до този момент вкъщи алкохола беше абсолютно табу, нито бях пил в приятелска компания. Следователно нямахникаква мярка за това колко ще понеса и воля да спра в подходящия момент. В крайна сметка се напих доста заедно с моите роднини, които също се наливаха и ще черпеха щедро. Като всъщност, човек може да се запита защо ми наливаха щом ме виждаха, че пия повече от нужното, те бяха възрастни хора, не някакви келеши. Не съм имал някакви изцепки, но просто не можех да стоя прав на крака. Те обаче не го отчетоха като младежка неопитност и когато се виждахме други пъти усещам, че ме гледат някак ехидно, с подигравка. Мина много време, повече от десет години, и пак на едно събиране, възрастния мъж се изцепи: сядай да пием водка, тебе те чакаме. Вярно, че постъпих неправилно, но не мисля, че вината беше само моя, а и не говори добре за тях след толкова време те да помнят само това. Според мен, се извини на няколко от хората, на по-възрастните. Може би ще те разберат и ще забравят.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: be60192196
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Имам много сходна ситуация в живота си. Бях на 18 и отидох на РД на един познат. Не познавах почти никой друг там. Имаше някаква евтина водка и започнах да я пия диркетно от шишето, даже имам снимка (лол... ). Та след като се напих набързо започнах да свалям мацките, а после започнах яко да завалвам думите. След това не си спомням, само си спомням че сутринта се събудих напикан в един храст и тръгнах да се прибирам (първоначално в грешната посока). Та след това напиване започнах ВИНАГИ да пия много бавно, с много разредители. Бавно и полека и ако усетя, че започвам да правя неща, които по принцип не бих направил, спирам да пия и си поръчвам сок.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 91c2c4b048
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Е, то почти всеки има подобна история. После те е срам. Извини се на всички и ако те поканят пак не близвай! Нека видят, че е станало точно защото не пиеш по принцип и да видят трезвото ти лице. С повече късмет няма да запомнят изцепките ти или един ден ще се смеете на това. Ама друг път-умната!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker