Искам да се променя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Искам да се променя.
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 3506 пъти
Здравейте пиша тук, защото не знам какво да направя. Аз съм младо момиче, което както много други на моята възраст съм тръгнала по много грешен път. Преди няколко години бях отлична ученичка. Но когато отидох в гимназията сякаш всичко тръгна надолу. Смених напълно компанията си. Намерих си приятел доста по- голям от мен. Всичко започна от чисто любопитсво. Просто исках да опитам и си казах '' какво пък толкова само веднъж'', но както всички знаете няма как да е само веднъж. Започнах от тревата пуших известно време. Харесваше ми. Но това запона да ми става навик. Влизах в час под действието на марихуаната. Избутах една година така. Мислих си, че всичко е идеално. Мислих, че най-накрая съм открила нещо което ме прави щастлива. Но много грешах. Една вечер с приятеля ми се напушихме отново и на мен ми стана лошо и тогава той каза че има нещо което ще ми помогне и извади едно пакетче. В него имаше метамфетамин или както той го нарече "пико". Каза че ще се почувствам по-добре. Тогава за първи път опитах и това. Хареса ми. Започнах все по-често и по-често да взимам. Докато един ден той замина да учи и ми каза, че ако го направя без него ще се разделим. И тогава осъзнах, че съм се пресрастила. Провалях се все повече и повече в училище защото не можех да спра да мисля за дрогата и това ме разсейваше. Не можех да ставам сутрин за училище заради предната нощ.. И това запона да става все по- често и по-често, а желанието ми да го направя пак все по-силно и по-силно.
Може ли някой да ми каже как да се справя с това. Осъзнавам всичко, но не мога да спра. Искам да завърша училище и да отида да уча в някой хубав университет. Преди няколко дни една приятлка ми каза уж на шега, че никъде няма да ни приемат. Това ме накара да се замисля и разбрах, че се провалям в живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: b8f7c27c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Навик с навик се забравя. Смени вредния си навик на шмъркането с пушене примерно на цигари. Ако работи ще е добре. защото е една идея по-малко вредно от това което сега ти правиш. Ако не действа тогава се запиши на частни уроци по предметите с които искаш да кандидатстваш. От личен опит ти казвам. Нямането на време за нищо помага. Аз преди се самонаранявах. Исках всяка секунда да си причинявам рани на тялото. Реших да се запиша на 3 неща плюс училище и излизах в 7 сутринта и се прибирах в 10 вечерта и търсех само нещо да ям и да заспивам. Нямах време да мисля за друго. Запълването на време помага. Вече от година насам нямам рани по себе си. Самонараняването е също толкова пристрастяващо колкото дрогата. Повярвай ми.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7e28e2576e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   А родителите ти къде са? Сподели с тях, има комуни и програми за справяне с тези неща. Хубаво е, че искаш да спреш и да се развиваш. Потърсете комуна с родителите ти или програма за лечение. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c285c4bd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, момиче, който е усетил "силата" на пикото... Трудно може да спре. Всичко е вътре в главата. Това много добре го осъзнай.
Аз бих те посъветвала да не прекаляваш. Щом ти се взима - взимай, но вместо да "пропадаш" се опитай да извлечеш полза от употребата. Лично аз когато съм горе супер много се надъхвам да чета, да помня и много пъти точно преди изпити пикото ми е било добре дошло.
Хората ще ме нападнат, но един живот живеем. Пуша си марихуана всеки ден, от време на време смъркам амфети, ако има пико още по-добре и въпреки всичко си водя един нормален живот. Нито изглеждам попаднало, нито се чувствам така. Важна е границата..
Ж, 25

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c2851af566
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много ви благодаря! Реших да пиша пак. От нова година съм чиста. Мисля че коментар 4 ми помогна. Оправих се в училище. Намерих нови приятели. Още веднъж ви благодаря.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5faf7773ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Млада си за да си мислиш такива неща, все още можеш лесно да спреш всичко, така че се възползвай от тази възможност, защото след време ще става все по-трудно. Аз съм момче и на 21 години спрях всички наркотици, сега съм на 26.. да беше стрес за организма в началото.. но аз съм голям инат. Познавам много момичета, които не спряха тогава и сега са ужас, имат здравословни и психически проблеми и може би това ще се отрази и на техните деца, за жалост.

Млада си, ценна си, и вътре в теб има голяма сила! Обичай тялото си, обичай себе си, и не си го причинявай! :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 20 дни
hash: cb68fbda10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Остави ги всички останали. Знам за случей на наркомани, които са се излекували от хероино-зависимост с медитиране и Будизъм. Ако пък ти звучи много "задръстеняшко", успех в живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker