Провалих се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Провалих се
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3724 пъти
Здравейте, моля историята ми да бъде публикувана, понеже наистина имам нужда да споделя с някой (макар и анонимно) как се чувствам. Аз съм момче и съм на 17г. От 2 години пуша цигари и марихуана, когато пропуших мислех, че мога да спра, когато си поискам, но уви не стана така. Рядко има ден, когато да не пуша марихуана. Спирал съм няколко пъти за по седмица, рекорда ми беше 3 седмици през които се чувствах по-добре. Работата е такава, че преди имах стабилна компания, която не правеше такива неща, но стана така, че се скарахме и вече от около година излизам само с пропадняци. Такъв взех, че станах и аз. Миналата учебна година, половината съм я пропуснал и едва не останах на поправителни изпити, заради отсъствията. Тази година е горе-долу същата работа.. Имал съм проблеми с полицията, както и с нащите и всичко това, защото се влиая от компанията. Осъзнавам, че трябва да се махна от тези хора веднага и трябва да спра с глупостите, но сякаш не мога и нямам сили. Няма с кой друг да излизам, нямам истински приятели от, които да получавам подкрепа, както беше преди.. Града е малък и всички знаят какъв съм (освен родителите ми). Знам, че скоро навършвам 18 и трябва да работя, да уча да изкарам книжка, но се чувствам сякаш няма да успея, чувствам се като пълен боклук, смачкан от живота. Имам чувството, че всекидневното пушене на марихуана ми е изпържило мозъка.. Нямам ясни спомени от последните 2 години, всичко ми е като на сън. Живея ден за ден, без да имам желание за живот. Преди около 2 месеца ми се въртяха мисли за самоубийство, но се опитвам да не мисля за такива неща, депресиран съм и имам чувството, че никой и дори самия, аз не мога да си помогна. Искам да спра да излизам с тези хора, да спра с марихуаната и цигарите, повтарям си това всеки ден и нищо не се променя, сякаш не мога да се контролирам. Преди бях примерно момче, а сега се чувствам като ужасно предупреждение..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 76db7b4d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да се виждаш с тази компания. Нищо няма да ти се случи, ако няколко месеца не излизаш. Започни да тренираш спорт вместо това. Ако наистина не можеш да се справиш с пушенето, то кажи на родителите ти. Да те заведат на специализиран лекар. Бори се! Става въпрос за живота ти.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e6e9bdad62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По това което прочетох, ти дълбоко в себе си много добро умно и интелигентно момче. Опитай със спорт и най-важното не трябва да ти минават мисли да си посягаш на живота. Дори и да не спреш цигарите трябва да спреш с марихуаната. Аз съм на 16 и съм момиче и в компанията сме само 2 момичета на село и всички други са момчета. Но има едно момче което е по същия начин като теб дори и мен са ме карали но не съм се подлъгала все още. Казвам ти това защото ако ти не искаш да пушиш никой не може да те накара на сила. Не си проваляй живота и вярвам че ще успееш и бих искала след време да споделиш дали си се справил! Пожелавам ти успех и бъди упорит и знай че ти можеш

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d93a9ff380
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А може би проблемът не е точно от марихуаната. Пуша системно всеки ден от 8-9 години. Започнах от ученическите години, скоро се дипломирах. И като чета как ви влияе на вас ми е супер странно.
Ж, 25

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 151013a773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На твоята възраст имах подобни проблеми. Ако го искаш, можеш.. Сега се изграждаш като личност и да пушиш трева в този най-важен момент от живота си, не е много яко. Вече съм минал по тоя път и ако можех да го разбера тогава щеше да е добре, ти имаш тази възможност сега, какво ще направиш, ти решаваш ;)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6b5cee5572
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На 17 години да кажеш, че си се провалил това е тъпо. Като станеш на 50 и не си постигнал нищо в живота си, нямаш семейство и деца, тогава можеш да кажеш, че си се провалил. Като ви чета в този сайт лапетата как се вживявате за глупости ми става смешно. Нямаш никакъв проблем, когато сам можеш да решиш проблема, както е в твоя случай. Стягай се, хвърляй тревата и толкова. Навремето бях тръгнал по твоя път, но се спрях навреме. От тогавашните ми приятели половината ги няма вече, другите отдавна са пропаднали наркомани. От теб зависи как ще продължиш. И пак ти казвам-когато нещата зависят само от тебе е много лесно да се справиш, когато зависят и от други тогава имаш проблем вече.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4cacb76e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момич съм на 16 години..Имах същите проблеми...и още ги имам. Имах добри хора до себе си..забиха ми нож в гърба. Така се запознах с едно момче.. Полудях по него. Но ток взимаше наркотици..марихуана, кокаин, амфети .. а аз бях наивна и имах толкова много проблеми с наще в даскало..и реших да пробвам. Един ден..два и така ..обичах това момче нанесох се даже и у тях. И накрая се разделихме.. От стрес и нерви, пропуших и сега е това...не мога да спра все още дружа с неговата компания..и е все едно и също..моето най дълго време е 4 седмици и накрая пак нищо..

Съвета ми е лека по лека..да си намеиш някой друг и да де отървеш от твоята компания.. За да може самия ти да се чувстваш по добре..макар е наистина знам че ще ти е трудно но помисли за себе си :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker