Искам съвет относно наркотиците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Искам съвет относно наркотиците
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3595 пъти
Здравейте. От доста време четях и четях историите в този сайт, но никога не подозирах, че ще разкажа своята, докато не дойде и този момент.. Няма да се представям, предпочитам да остана анонимен. Та ето я и моята история.. Момче съм, на 20г. от София, зявършило 12 клас със среден успех, така и не исках да запиша висше, поради куп причини.. Израстнах беден, нямах много, нямах и много приятели, нашите се разведоха, баща ми почина и всичко докато бях на 13.. След което последваха куп глупости заради нещата, които се случваха на моята ранна възраст, свързани с наркотиците, може би поради причината как се чувствах.. А именно гневен и самотен.. С времето порастнах малко и почнах да взимам почти всякакъв вид наркотици (Трева, Амфетамини, Метамфетамини, Хапчета на MDMA основа, Кокаин и Синтетична дрога т. е. Билка, както му викаме в България). Парите за всичките тези наркотици не съм си ги набавял чрез кражби или от роднини, нито съм си залагал нещо от вкъщи. Ходех на няколко работи, продавах през останалото време всякакъв тип наркотици, не съм спал по три четири дена за да мога да изкарвам пари без да спирам, защото ме болеше да гледам майка ми как се мъчи за всички сметки и всичката храна и като цяло за всичко вкъщи.. Естествено тя не знаеше за нищо от това, което правя, а аз и силно се надявах да не научи.. С времето и това стана.. Проблема беше, че от всичките тези пари, които изкарвам не оставаше нищо, като дам на майка ми за вкъщи и като сметнем и тва, което съм изшмъркал и изпушил, джоба оставаше празен, както и да е.. Не съм глупаво момче, имам високи цели и ги постигам. Заминах за Англия, вече година и половина съм тук и мога да кажа, че взимам доста повече пари от колкото 80 % от българите в България. Единствения проблем са наркотиците.. Страшно много пари давам за тях.. Сега пуша главно трева, давам ужасно много пари за нея, а не искам дори да пуша.. Рядко взимам друго, но случи ли се ситуациятя не е красива и не е за кратко.. Моля ви се, някой ако може да сподели, ако е бил в моето положение, но се измъкнал от този кръговрат или просто за съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8410159df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм била в тази ситуация, но ако не можеш да спреш сам, потърси специализирана помощ от лекари или психолози. Сигурна съм, че там има и благотворителни организации, които да ти помогнат. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9883b44426
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво очакваш да те посъветваме?
Ти си наркоман а бивш наркоман няма! Да кажем че от 100 такива като тебе двама - трима успяват да се откажат и да седят далеч от "стоката" достатъчно дълго за да започнат нормален живот ама дали ти ще влезеш в тази бройка не се знае.
Иначе нито една свестна женя няма да погледне наркоман, нито пък свестен работодател ще вземе такъв на работа. Тъжно но факт. Направил си избор и сега ще си носиш последствията.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c24c6313c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най-трудно на тоя свят е да си млад. Малцина успяват да преодолеят тази трудност, затова съсипват живота си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 76d40183f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва ти някой, който да те контролира и да му се подчиняваш, щом не можеш сам да се контролираш.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2a1396102d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм вземал доста наркотици, тревата никога не ме е вдигала пушех само заради приятелите ми, но имах проблем със амфетите яко се нашмърквах и правех глупости, излагах се и после какви депресии имах не ми се обяснява.. отделно от това заради тези боклуци пушех по над кутия цигари на вечер и на следващия ден нямах сила за нищо.. И така докато не почнах сериозно да тренирам фитнес и сега вместо да мисля за амфети мисля за храна и да си легна по - рано хах.. Фитнеса също бих го определил като наркотик но поне е полезен... Важното е да си намериш някакво хоби което да замества наркотиците според мен :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4ef3c77e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предраматизираш, има далеч по сериозни субстанции. Казваш че пушиш само трева и не взимаш друго, на мен лично коза не ми е допадал никога, аз в училище започнах направо с херцата, спрях откакто се преместих в чужбина и сега тук ми отпускат Фентанил и Метадон без пари всяка седмица по европейска медицинска програма за лечение на бивши наркозависими. Казваш че дори не искаш да пушиш коз, ами.. недей тогава, спри, нали уж казват че тревата не пристрастявала значи би трябвало лесно да се откаже, това което присъства в теб според мен е психическа зависимост.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 16573a02d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   В кофти капан си влязъл.
Но има хора измъкнали се.
Потърси в интернет сдружение РЕТО.
Там ще намериш хора излезли успешно от тази зависимост и помагащи сега на такива като теб.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ff213675ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Коментара на номер 3 е под всякаква критика... Изобщо не знае за какво става въпрос, но да коментира, просто ей така.. Относно проблема ти - намери си хоби. Така като ти чета историята ми се струва, че нямаш с какво да си запълваш свободното време, та се занимаваш с треви и прочие. Не те познавам, не ти знам интересите, затова ще се наложи сам да се насочиш към новото хоби. Пътувай! Ходи насам-натам, поразгледай я тая Англия, поразгледай и някоя друга държава ако имаш тая възможност. Можеш да заведеш и майка си на екскурзия - всеки обича да пътува - страхотен подарък е това пътуването. В никакъв случай не се затваряй в себе си обаче - общувай с хора, прави познати, създавай контакти, опознавай.... Замисли се колко занимания съществуват, които да ти откачат ума от дрогата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker