Щастлива за няколко минути - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Щастлива за няколко минути
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 5145 пъти
Аз съм момиче на 16 години. Имам всичко- от нищо не съм лишена. Семейството ми е готино- изобщо не скучаем вкъщи. Имам приятели, които са адски забавни. И на фона на тази сред, в която живея имам един огормен проблем- не съм щастлива. Да, сигурно се чудите как така като имам всичко. Но това е факт- не съм щастлива. Постоянно съм в мрачно настроение. Често стоя сама в училище, защото просто ми е кофти- и аз не знам от какво. Понеже мн фр са пушили и пушат трева и са ми казвали, че като пушиш просто се отделяш от реалността (и знам, че е така) и си в друг свят и друго време. Много искам да опитам, защото знам, че ако го направя ще бъда щастлива, колкото и малко да е все ще е нещо. Моля ви кажете ми какво да правя. Тези, които са пущили трева знаят какво е. Само да ми кажат дали си заслужава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: d9a994279a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, не се самозалъгвай! Няма да станеш щастлива и за няколко секунди! Това е пълна илюзия и изобщо не пробвай вариянта с тревата, няма да ти помогне... Познато ми е твойто положение... Ти казваш, че имаш всичко, но не си щастлива, а и никъде не споменаваш, дали имаш приятел... При мен беше така - винаги тъжна, винаги умислена за нещо, но и аз не знам какво, винаги мислеща за самотата, въпреки, че около мен приятели full, но аз бях и наранена в миналото и тази болка още ми пареше... Когато срещнах сегашният си приятел, той ми показа какво е да бъда щастлива, затова ще ти кажа - докато намериш твоят човек се опитай да си намериш някакво занимание... Аз избрах екскурзиите и забавленията, когато виждаш постоянно нови неща нямаш време да мислиш за нещастие...
Дано съм ти помогнала поне мъничко, но пак ти казвам - Не прибягвай към тревата! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ca843e8423
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не не си заслужава. а и не е задължително да си щастлива, като пушиш, понякога особено първите пъти има обратен ефект... ..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 55f8008181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле, че тъпо - с трева ще търсиш щастието. Първо може да изпднеш в еуфория, а след време - още по-силна депресия. Искам накратко да ти разкажа една история, която може и да си гледала по телевизията. Става дума за една най-обикновена майка с малко момченце, която живее в малък град и всеки ден прави едно и също и се чувства зле от липсата на особени емоции, от всекидневните скучни домашни задължения, от това, че няма много развлечения и пр. и пр. До момента, в който съвсем случайно се установява, че детето има тумор в мозъка и изведнъж се струпват толкова емоции и промени, въпреки, че са страшни. И сега ходят по болници, треперят да няма разсейки и наистина туморът да намалява - лечението има поне за сега успех и т. н. т. И тази жена едва сега осъзнава колко щастлива е била с детето, съпруга, приятели и роднини и как иска най-мнаго на света да си върне този "скучен живот". Така, че оцени това, което имаш, намери си занимание, хоби, спорт, танци - изобщо нещо, което ти харесва и ще те разтоварва. Сега си и в такава особена възраст, но с желание и воля ще преодолееш тези емоционални проблеми.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6f7571de78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно подкрепям № 3! Ако искаш да се откъснеш от действителността, го направи по твой си начин, по който хем ще ти е приятно, хем няма да има отрицателни последствия за теб. Не е нужно да се навреш в неприятности, само за да оцениш какво имаш. Намери си нещото, което да те заинтригува, ако трябва пробвай едно по едно нещата. Аз например ходя на салса от няколко месеца и това страшно ме разтоварва и ми носи голямо удоволствие, докато съм там забравям за всичко друго, атмосферата е много приятелска, там няма значение кой какъв е във външния свят. Ако не си падаш по танците, а по спорта например, поразтърси се (може първо в нета) какви интересни спортове има в твоя град, прецени си дали ти трябва спорт, който да ти е предизвикателство или за разтоварване. Ако предпочиташ пък да си сред природата непрекъснато се организират различни походи и екскурзии, можеш да отидеш с приятели или пък с непознати, ако искаш да се откъснеш. може да се окаже, че обичаш да пишеш стихове или да рисуваш... Пожелавам ти късмет в търсенето и пиши после в какво откри себе си :)
Люси

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 83d32fba32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти знаеш ли, че с пушене само неприятности ще си докараш? Изобщо не се лъжи, че пушенето дава щастие! В никакъв случай не опитвай трева и не ги слушай твоите пиятели! !
*Яса

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 40da995ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Когато имаш всичко - не искаш нищо. Или иначе казано, синдрома на богатите, разглезени пикли/пикльовци... А ако и към дрогата посегнеш, ще се превърнеш сто процента в стереотипа. Прави си сметката от тук нататък :)

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1b763cc89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се заблуждавай! Не свързвай щастието с това, защото няма нищо общо! ! !

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 647a21a750
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ебати, до къде стигна светът... наркотици ще ми взима, за да има няколко минути щастие... Хаха! Това е жалко бе момиче! Направи си некви планове, създай си цели, които искаш да следваш, които искаш да се осъществят, които мислиш, че ще те напраят щастлива.. и тогава няма да бъдеш няколко секунди или минути щастлива... а може би цял живот! И знаеш ли защо? Защото ще си доволна от себе си и постъпките си. А наркотиците ще те довършат, защото бивш наркоман няма. Аре, успех ти желая!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 647a21a750
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хаха, между другото при чалгарчетата наркотиците, тревата, амфетамините са няква" мода" представяте ли си? ! И в дискотеките ви ги продават нали? Ставала съм свидетел на такива неща, че и на училище смъркат нали? Дееба и пропадналия ви набор.. бързо бягай от такива докато можеш момиче!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5a5bfdbe49
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си просто глезла

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e5177f4205
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако си в лошо настроение и пушиш трева то настроението ти се влошава и обратното ако си в добро настроение и употребяваш трева ти става още по весело, всичко зависи от това как се чувтсваш не от треволяка а доколкото съдя по това което си написала значи ще си влошиш настроението.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 01efa3e75e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момичето не е глезла!! На всеки му липсва нещо и никой не може да има всичко. Колкото до тревата ... няма да направеш нищо друго, освен да се провалиш! Ще искаш още и още, докато не започнеш да правиш какви ли не неща само за да я опиташ пак! Тогава ще бъдеш много по-нещастна от колкото си сега !!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bb9e0ad210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   модератор - не публикуваме коментари на латиница

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4bcc710ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами ако си весела и пушиш трева ще се почустваш още по весело но ако си тъжна ще станеш още по тъжна.. аз преди си пушех много често но не е гъзарско изобщо! тва че за минути се хилиш като луд.. за всяко нещо дори на всичко околотеб и се смееш.. забиваш.. докато мислиш нещо и на 1-вата секунда го забравяш понякога от смях не можеш да говориш бе от начало ми беше готино докато един ден осазнах че е много унижително.. бях с гаджето си и пушехме но той беше изморен и от тревата стана още по изморен главата му тежеше абе не можеше да се мрудне с една дума.. а на мен ми беше весело и се хилех като луда а той някуф нормален и ме пита кфо му смешното и седи нормално и ме гледа само.. а аз като луда не знам кво говоря не мога да се контролирам.. вартях се на ляво на дясно.. и по едно време сядам до него и седя на едно място.. обаче аз халицонирам ли кфо че мястото ми отива на доло.. и се качвам по на горе.. 1-път, 2-пътя и на 3-тия път то се смее и вика още малко и ще се качим на върха.. пфф гледам той си седи на същото място а аз съм се качила мн на горе.. и е много онежително.. да нормално е щото съм се напушила яко.. но е тъпо.. момиче напушена и само стой и гледаи.. а и не е чак така забавно ако ваще званат по време докат си напушен ти няма да можех и 1 дума да обелиш както трябва.. ще имаш проблеми и така.. а и слет ефекта на хашиша.. се чустеаш ацки изморен сейно камани си носел.. едвам мърдаш.. и същата вечер дето бях се напушела с авера ми пребрах се кам 8 вечерта.. седнах 30 мин на компа даже и толкос нямаше щот не можех да гледам абе самата аз си тежах легнах си заспах и на сутринта пак бях толкова изморена.. което нормално аз си лягам кам 11:30 и сутринта съм бодра.. не ги пробваи няма нищо готино ако ти е лубопитно.. опитаи ако мислиш че можеш да се контролираш че после да не почнеш секи ден и после амфетки и т. н... щото то така се започва трева.. 1 път в седмицата ае после 2 ае после 2, 3 пътя в седмицата.. пфф скучно ми е зема испуша една.. ае секи ден.. така продалжаваш извесно време.. пфф тва ми е слабо искам нещо по силно.. ае амфет или нш такова.. и така готино ти е до ЕДНО ВРЕМЕ! после нямаш никаква полза искаш да ги спреш но не можеш сасипваш си живота и този на блиските ти и семейството ти.. такаче по добре недей.. може да си от този тип хора дето ще го направят.. а има някой като мен не се престрастяват толкова аз изобщо ми се едно и хич не ми трябва пробвах няколко путя пушех разбрах кфо е чуството и не ми тряя повече.. такаче и ти недей.. ;]]

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5107a132f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Моме, трябва ти да започнеш да спортуваш активно и/или (ако те мързи) да се научиш медитираш. Колкото и отнесено да звучи -- тревата те кара да изпаднеш в състояние доста подобно на медитацията, така че са напълно взаимозаменяеми. В общи линии не са ни нужни каквито и да е допълнителни вещества, за да се чувстваме добре... Впрочем мастурбацията също помага временно против депресии :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 274c2b0764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не! не пробваи, защото пробваш ли няма спиране! и ще съжаляваш за това цял живот! АРТЕМИДА

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f498c6508b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Супер е! Пуши, но със мярка!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c87b407de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не пробваи няма да те направи щастлива

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c9d541d49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ако това е причината ти, по-добре недей. Но ако просто искаш да разпуснеш опитай няма да съжеляваш. Имам предвид, че ако станеш по-щастлива от тревата може да почнеш да пушиш прекалено често, което не е хубаво.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3045ba2a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Егати тежкия пубертет:). И тука някакъв сополанко дава съвети-с мярка. Ей, идиот/ка, с мярка може да ти стоваря няколко сопи на главата. А за авторката-първо се успокой, всеки човек минава през това. Нарича се съзряване, чудиш се какво става, чувстваш се голям за някои неща, същевременно малък за други, луташ се, чудиш се сега накъде, какво висше, постоянни търкания с родители, баби и дядовци-мислиш ги за изкуфели, за дърти, че не те разбират.... НОРМАЛНО е моме, нормално е. Недей си мисли, че тревата може да промени това. Друга реалност? Реалността дете е една, тази отвън и нея нито трева, нито кока, нито хероин я променя, разбери го. Както и да се напушиш и надрусаш на света общо взето... хииич не му пука и си продължава своя ход и ще те смачка без да му мигне окото. Спортувай, тичай в парка по 2-3-4 км., отиди плувай в някой басейн, играй тенис, запиши се на таебо, нещо там женско, намери си приятел и това е рецептата за щастието, не в онези миризливи боклуци.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0fa5eac298
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Стойте далеч от тези боклуци! Никой не е станал велик по тоя начин! A ти 17 не давай акъл като нямаш за себе си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 36c48b9cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз съм на 13 години и пуша трева през 3 - 4 дена.. не е гадно, напротив даже е страхотно.. особенно ако си с готина компания. : ) Всеки организъм я понася различно, но всеки с мярката си. Съветвам те, ако толкова МНОГО искаш, опитай, лошо няма. Тревата НЕ е АМФЕТАМИН или друга глупост.. НИКОЙ НЕ Е УМРЯЛ ОТ МАРИХУАНА!!! ; ))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 83d32fba32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   А, така! Браво! Продължавайте да пушите още на 13, да се напивате и т. н. Това е „най-хубавото“ нещо на света. Марихуаната вреди, както и всички останали наркотици. Не мога да повярвам как може някой да си дава парите, само за да трови здравето си.. така вървиш срещу себе си.. хората не разбират, че това е един вид самоубийство. Толкова ли няма друг начин да се развеселявате, бе, хора? Какво толкова хубаво намирате в цигарите наркотиците и алкохола? Защо още от толкова крехка възраст трябва да се започва това? Много ме е яд. Не ме мислете за лелка, напротив.. на 13 съм /момиче/. Писна ми всички на моята възраст /с някои изключения/ да ми разказват как са се напушили и напили и да ме питат защо не го правя и аз.. ами защо.. защото НЕ мога да понасям такива неща.. това са просто едни глупости, измислени от глупав човек, въобще не знам защо са измислени. Докато пиете и пушите може да ви се струва приятно, но след известно време организмите ви ще започнат да искат все повече и повече и накрая ще станете зависими, а и няма да можете да спрете. Спрете, докато е време!
Ж13

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6eab6d3524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Виждам, че някои хора водят политика против тревата няма лошо :).. но докато те го правт и "начетените" коментатори спамят и дават акъл нещата няма да станат по- добри. Относно авторката.. да тя може да е просто поредната разглезена пикла няма лошо нейна си работа. Ама хора дето никога не са пробвали да ми говорят, че се пристрастява и няма спиране МООООЛЯ ви се спрете се ве хора вие сте направо дефственици, които ми говорят за секс. Разбирате ли? Говорите за нещо, за което нямате никаква идея... ама овце се родихте. овце ще си умрете, нека нека живейте си така неинформирани.. с капаците, децата ви да купуват друсани треви и боклуци понеже е нелегална марихуаната, която е полезна донякъде :).. но карай аз съм явно супер пристрастен и деградирал за това пуша 1 път на месеца и се разкарвам из скандинавските страни.. и понеже съм направо деградирал и вече знам 4 езика а съм само на 22 :) явно тревата наистина не влияе добре.. разбирачите ми те, самите те не са наясно за кво става въпрос акъл дават хубаво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker