Приятелят ми взима наркотици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Приятелят ми взима наркотици
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 4528 пъти
Здравейте! Дано някой ми даде съвет за тази беда, в която се намирам. От 4 месеца имам приятел, в който съм много влюбена. В началото всичко тръгна идеално. Допадаме си във всичко, харесваме еднакви неща, сексът е перфектен. Колеги сме във работата и там много си помагаме. Единствената ни разлика беше, че той има слабост към тревата. В началото въобще не ми пречеше, защото той консумираше умерено, случвало се е и аз да си дръпна. Преди месец той започна да взима пико, кокаин, амфети. Разбрах, че в миналото си той е имал сериозни проблеми с наркотиците. Бил е студент, когато е заминал да се лекува в САЩ и там се е оправил. После се е върнал към тревата, първо само по на купони, после веднъж в седмицата и така до преди месец.
От две седмици той не е идвал на работа и е непрекъснато надрусан. Чувства се слаб и смята, че го прави за енергия. Предполагам, че ще се друса, докато все още има пари. После ще видим... Ами аз? Къде съм в тази му връзка с кокаина? От седмица не сме правили секс, защото на него просто не му се прави. Дори не ме поглежда. Стои си вкъщи, най-много да излезем някъде на заведение, но той стои неадекватен. Как да го върна към живота? Аз знам, че той изпитва чувства към мен, но е толкова безпомощен пред наркотиците.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6eba55ccf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Единствено ако се върне за лечение в САЩ или другаде, може и да се оправи. Ти, обаче, нямаш бъдеще с него. То и настояще нямаш. Любовта са му наркотиците. Разделяй се с него и си търси друг мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ad1e0257e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Не мога да разбера какво можеш да харесваш на някакво безхарактерно, жалко, наркоманче. Омирате си за такива като си мислите, че са много смели като си вредят, но всъщност са най жалките овци. Та от това, което написах мисля, че ти стана ясен отговорът.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b480ebbf05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако сам не го поиска няма как. Бягай от тоя!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: eb3ec1dfc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Казвам ти го като човек който е минал през това. Хора като нас са със слаб характер. Лесно се поддаваме на заблудата, че всичко е по-добре, по-лесно и по-хубаво употребявайки нещо. Едни го правят за енергия, други защото по-лесно се справят с проблеми, трети защото трудно се социализират, а всичко това в известна степен помага да свалим гарда и да комуникираме нормално с хората. Много е важно от сега да решиш обичаш ли този човек и искаш ли да му помогнеш. Аз когато имах проблем останах за съжаление сам и разбира се имаше защо. По думите ти разбирам, че употребява само стимуланти, което лесно се спира. Най-трудни са първите десетина дена. Купете Co Enzym Q10, витамин C, B2, B12. Ко ензима е много силен антиоксидант прочети в интернет листовката и ще разбереш за какво става въпрос. От там нататък е важно човек да се ангажира с нещо. Заминаване на екскурзия за 1-2 седмици например може много да помогне. Ограничаване на контактите с компанията в коята се случва всичко това. Изцяло спиране на алкохола ако пие. Разходки, разговори. Посещаване на роднини и всичко което може да разчупи ежедневието и социализиране с роднини и стари познати извън всичко това. Да се върнеш към нормален живот от стимулантите е лесно. Друг е въпроса, че ако се стигне отново до това сиво ежедневие, скука, трудност с ежедневната работа и не се говори за това отново ще се стигне до всичко това и историята ще се повтори. Преди да спра напълно имаше период от 1 година на постоянно спиране и почване отново. Съветите, които ти давам на мен ми помогнаха. И освен всичко... посещение при психолог винаги може да помогне, стига да има желание да отиде. Не всеки се чувства комфортно да разговаря за проблемите си с непознат човек. 457

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c305ee9e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Бягай момиче, колкото и да те боли бягай, защото после ще боли още повече za изгубеното време и психически няма да си същата. Единствено може да се помогне на човек в ранен стадий на зависимост и само ако той го иска и ако не е на твърди наркотици. Всичко друго е изгубена кауза ако ще и на Марс да иде ще си намери заради физическата болка от болестта му.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 72c7948b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката:
Благодаря ти №4. На него сигурно са му свършили парите, защото си замина за Белгия (той е оттам) и смята да се лекува "един-два месеца". Страх ме е, че ще стане по-зле. Предполагам, че се върнал за да продаде нещо и да се отдаде на друсането. Вече не вярвам на този човек. Ако за него стимулант са наркотиците, а не аз, много му здраве. Не може така да избяга, без да се допита. Аз бих му помогнала, щях да си взема отпуска и т. н. каквото е нужно. Не нароктиците, а хората рушат доверието.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8393d93914
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отново съм авторката:

Една седмица по-късно ми писа, че няма да се връща повече в България, защото ще се лекува, ще открива нови хоризонти и т. н. Цяла нощ говорихме по вайбър и в крайна сметка решихме да се разделим. След месец и половина ми писа, че иска да се съберем, хваща първия самолет за България, готов е да бъде с мен на всяка цена, че ще пробва да се върне на работа. Така и стана - прибра се в прекрасно насторение, много мил и нежен. Помоли се на работодателя да го вземе обратно, от 21 този месец се връща на работа, абе всичко постарому. После отидохме на море, четери дни прекарахме прекрасно. Един сутрин отиваме на плажа, по някое време влизам в морето, той остана да се пече. Като се върнах него нямаше, оставил си беше всички вещи. Минаха няколко часа, много се притесних, полудях от страх, че може да му се е случило нещо. Първо прибрах всичките вещи в хотела, и после тръгнах към най-близкия полицейски участък с неговите снимки, лични документи и телефон. Тогава случайно го видях в една градинка лежи на тревата в безпомощно състояние и едно момиче беше с него седнала на тревата. Няма да ви описвам какво преживях, докато се свести, но пък ще ви опиша какво е станало.
Той си е взел само пари, потърсил е такси, в което е поръчал кокаин. След това е забил това момиче не знам как, не знам защо, нашмъркали са се безпаметно и са се търкаляли в тревата посред бял ден. Той се е превърнал в животно. Не знам как да ви опиша подобно състояние на духа и в какво са го превърнали наркотиците. Решил е, че трябва да живее импулсивно и че трябва да взима спонтанни решения. Преценките му са като на 5-годишно дете. Продал си е единия апартамент в Белгия и докато не го изшмърка и пропилее ще има някакъв стандарт и способност да оцелява, стига да не умре от свръх доза. Като си продаде къщата и го отврълят всички приятели и любими хора как ще живее? Не можах да издържа на тази лудост, дори не знам как се стигна дотук, че да допусна пак този човек в живота си. Когато се освести му казах, че приключваме завинаги и повече да не ме търси дори да да стане чудо и да се яви на работа на 21-ви. Просто ще си казваме здравей-довиждане и така.
Мисля, че нямам никакви задължения към този човек и не трябва да проявявам грам съжаление към този изяден от наркотиците човек.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 13ead5e529
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хора помогнете ми
Имам си приятел от 10 месеца 11 но той пуши трева взима амфетамин кокаин. Продава наркотици казах му да избере мен или да си продава и да забрави за мен и той избра мен и ми каза че
Ме обича много той е с 5 години по голям от мен не мога да го оставя, защото го обичам и не искам да си проваля живота с това казва постоянно ще спра още малко и ще спра
Пие много също просто вече не издържам моля ви
Помогнете ми
❤️

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4ced26218f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   9, ето, ще ти помогнем - той няма да спре, ще провали и теб. Чантичката на рамо и далече от него.
С наркоман оправия няма, бивш наркоман няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3e83e27b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До авторката-минали са 5 г. и половина, но какво стана с този човек? Той успя ли да се изчисти в крайна сметка или не?

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5eeafe0068
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Зарежи го маме

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker