Чувствам се като в някаква дупка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Чувствам се като в някаква дупка...
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 3499 пъти
Привет на всички. Момче на 20 години съм. Уча, работя. От 3-4 години пуша трева. В началото беше от време на време, докато последната година, година и половина пуша редовно. Не го правя в компания, напротив, много рядко се случва. По-скоро вечер сам, пуша, колкото да се отпусна да не мисля и, за да мога да заспя. Работя по 12 часа, не се наспивам редовно, дори понякога от умора не мога да заспя. Преди седмица някъде след работа, в компания ми предложиха амфети. Пробвал съм преди, но 1-2 пъти, дори не помня да ми е ставало нещо или да е имало ефект. Обаче сега е друго... Мина 1 път, после още един път, до преди 3-4 дена. Бях 3 нощни, от първата първо шмърках 2 линии, не бях ял, спал, имах енергия, само ме обливаха някакви вълни. Сутринта още една. На следвания ден бях като парцал-изморен, отпуснат, не можех дори прав да стоя, явно защото ме е отпуснало, не знам. След тия няколко линии вече втори ден не мога да заспя. Изморено ми е, смачкано, нямам сили, лежа и искам да спя, но не мога да заспя... знам само, че искам да заспя, чувствам се адски изтощен. Не пиша за критика, сам знам, че направеното не е нещо за хвалене, вреди и т. н. Пиша, за да разбера от това ли съм така... имам чувството, че изпадам в депресия, не знам какво да правя, чувствам се адски зле и физически, и психически, имам нужда от помощ, не от критика... но не знам какво да правя... да споделя на някого или...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 817788cc9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто спри с наркотиците. Намали работата си. Започни да спортуваш редовно и ще може да спиш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4d76823a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз съм момиче на 16. Сигурно ще ти се стори супер странно само на 16 да пуша трева и т. н но разбирам как се чувстваш. Но аз вярвам, че можеш да се справиш с това ако характера ти е достатъчно силен. Започнах да пуша трева миналата година защото ми дойде в повече всичко. Родителите ми постоянно ми вдигаха скандали, обиждаха ме и още до сега ми посягат. Имаше едно момче с което ходихме 2 месеца и той ме спираше да пуша и тогава не барах наркотици. Когато се разделихме започнах да изреждам супер много момчета в опити да го забравя. Освен това в даскало бях супер зле защото постоянно бягах, оценките ми бяха леш и останах на изпит, който го взех. Всичко започна отначало с тревата и наркотиците. Знаех, че имам нужда от помощ но не потърсих. Един ден с един приятел пушихме две десядки и бях много зле. Имах чувството, че не мога да си поема въздух, не помних какво съм правила преди една секунда буквално. Сърцето ми биеше супер силно и направо имах чувството, че ще умра. След тази случка пуших още. Една вечер се събрахме в едно момче и тогава се направих леш защото шмърках и пиех алкохол. Минаха се няколко месеца и се запознах с едно уникално момче. Един ден баща ми ме удари толкова силно, че имах синини по тялото. Обадих му се да се видим и излязохме навън. Започнах да му разказвам за родителите ми, той ме попита дали ми посягат и аз отричах. Той видя, че имам синини и започнах да плача. Той се ядоса много и каза, че тази вечер оставам да спя при него. С това момче ходя вече 5 месеца и единственото което пуша са цигари. Според мен потърси помощ от приятели и намери момиче което ще бъде до теб каквото и да стане. Сега е момента да докажеш на себе си колко силен можеш да бъдеш. Пожелавам ти успех и вярвам, че след няколко месеца вече това ще ти е в миналото.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4d76823a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Едва ли е от тревата. Попринцип амфетите те правят леш. Ако не можеш да спреш с наркотиците поне си остани само на трева. И не е хубаво да пушиш всеки ден опитай се да я намалиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 56576830b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е от тревата, от амфетите е. Точно до тасива и зо много по лоши неща водят синтетичните наркотици. Това, което си изпитал, е нещо като наркотичен махмурлук. Като премине хубавия ефект, винаги идва обратен ефект. Спирай навреме и изобщо не се занимавай. Това е отрова. Пуши си само трева.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b545a1c7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От амфета е и като нямаш опит с афтъра и те побърква. Трябва да си със силен характер и да не изпадаш в депресарски мисли и такива работи. Повярвай ми от 3 години взимам, всичко съм изпитала. Колкото повече дни правиш толкова по-зле и убит ще се чувстваш.
Хапни малко като за начало

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7df4c1aa14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Един път съм пробвал, според мен помагат ако трябва да се кара, но си уморен, иначе за друго стават.
Тая парти дрогата е махни, за нищо не става. Пробвай психоделици.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker