Срам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Срам
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3311 пъти
Момче на 23 години съм отново пиша тази история защото ми е много важно а все още не е качена, а на мен ми е много важно да получа някакъв съвет. Така, че моля редакторите да, я качат в сайта! И така преди 5 години ми се наложи да се преместя, в друг град. Защото, когато бях на 18 години се запознах с момчета, които не си падат много по закона. смисъл искат да са гангстери, събират пари къде от работа, къде от някъде другаде и с колите обикалят надуват музика ходят на дискотеки и се правят на велики, както и да е.... Бях заблуден и не знаех точно какво искам за себе си а пък такава компания ме радваше и да. Събирах се с няква подобна компания почти 9 месеца на мен лично много ми харесваше. Но след тези 9 месеца се върна някво момче, дето е било в тази компания и от първия ден от, както се запознахме той не ме хареса. Първо си правеше майтап с мен пред компанията след това, почна да си прави груби шеги с мен понякога ме удряше или викаше, другите виждаха това и им загубих уважението. Но нямаше и месец от както се запознах ме, той почна да ме бие почти редовно. Накрая след толкова срам реших, че нямам друг вариант освен да се преместя в друг град все пак не само той ме тормозеше почнаха и другите, когато видяха че той може да си го позволи. Опитвал съм се да го спра бих се с него но без голям резултат от моя страна. Просто изпитвах страх от него и това ми пречеше много дори, когато се бих с него почти нищо не успях да му направя. И така преместих се в друг град живея вече 5 години. Но от скоро постоянно си мисля, как някой приятел от новия град, ще се запознае рали или късно с някой от старите и от дума на дума ще стане на въпрос и за мен. И тогава и хората от новия град ще разберат как съм избягал и ще има хиляди въпроси на, които не бих желал да отговарям. Да разбрах, че съм направил грешка, като съм избягал от стария град, но тогава само този вариант виждах, като решение. Знам, че трябва да се върна в стария град и да си реша проблемите иначе ще става по-лошо. Но примерно се връщам в стария град и всички, които ме познават ще почнат за какво се върна знаем защо избяга. Ще почнат ако не всички почти всички да се ебават с мен а да се бия с тях не е вариант да им се оставя също не е вариант да не се върна в стария град също не е вариант. Просто не виждам решение и начин по, който мога да постъпя нуждая се от съвет но просто няма на кого да се доверя затова и споделям историята си тук защото съм блокирал. Чуствам се в капан от, който не мога да изляза и това ме задушава....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 49156d46a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи кои са тези градове? Да не би да си мислиш, че съм ясновидец и че знам за кои градове говориш?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a4cd717c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, постъпил си разумно, че си се преместил в друг град и си започнал нов живот. Явно старата ти компаноя е била тръгнала по лош път и кой знае къде тези биячи ще свършат. Я в затвора, я те пребити и осакатени. Не се занимавай повече с тях. Да си вървят към затвора щом искат. Като са толкова глупави. Нямаш никакви сметки за разчистване с тях. Те ще си се провалят сами.
Забрави ги и продължавай напред. Учи, работи, създай семейство. Миналото си остава в миналото.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 17dcd9ddcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Избягай в друга държава. Там вече няма как да се запознаеш с някого, който познава хора от стария ти град, а ако искаш може и да излъжеш от кой град си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 17dcd9ddcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В живота понякога има проблеми, чието най-добро решение е просто да се отдалечиш от причината им. В тези случаи всяко друго решение ти носи прекомерно много повече проблеми. Какво друго си можел да направиш - да ги застреляш всичките и да си прекараш остатъка от живота в затвора ли ? И няма защо да се вторачваш в думата "избягах" и да се смяташ за опозорен. Нека да кажем, че просто си сменил средата, т.е старата си компания,a новият град е бил най-добрият начин за това. Ако се наклониш малко в тази посока, ще намериш и доводи, как преместването ти е открило нови възможности за нещо по-добро (каквото и да е) и това вече ти осигурява абсолютно правдоподобно обяснение. Когато нещата не се получават, всеки разумен човек търси промяна. Ако например един бизнесмен загуби много пари в един проект, той се отказва от проекта и се съсредоточава върху нови проекти, вместо да продължи да трупа загуби със стария. През това време той мисли, как да реализира новият проект, вместо да се тюхка какъв провал е бил предишният.
Само така се върви напред. Никой не е станал шампион без да има нито една загуба. А ако мислиш за загубите си като за позор, то няма да стигнеш доникъде.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f9dad6ec7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора до номер 4 Разбрах какво искаш да ми кажеш. Но мисля, че е по-добре да се върна в стария град за 2 седмици ако имам някакви проблеми да, си ги реша. Притесняваме факта, че много хора ще ме нападнат и ще трябва със всеки оделно да се занимавам. Не говоря, че тяла махала ще ми скочи на бой ами със приказки. Но не издържам повече да се крия. Страха ми от момчето което ме спукваше от бой го няма само омраза към него и мисля че ще си изкарам целия яд на него. Успея ли мисля, че ще си върна уважението към другите и ще мога да се върна в града в, който живея от 5 години без притеснения повече.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 189f8d2477
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   те за 5 години сигурно половината от приятелите ти вече са в затвора и другата половина сиг. са се изпоженили, така че компанията ти може и да я няма:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 350f302270
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Както каза №7. тая компания сигурно отдавна я няма. Изглежда сякаш не си преодолял срама от униженията, но както казват, времето лекува. А и каквото е трябвало да се случи се е случило. В смисъл, изградил си характер. По трудния начин си разбрал, че типовете като тях са просто боклуци. Всеки от тях мисли само за себе си щом никой не те е защити, повярвай ми, рано или късно всеки от тях ще попадне в твоята ситуация по един или друг начин (ще бъде я бит, я болен, няма значение - съдбата преебава всички). Каквото си постелеш докато си млад, върху това ще лежиш като остарееш. Наблегни на работа, намери си момиче до себе си, замини в по-голям град или чужбина. Светът е голям.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 350f302270
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Освен написаното от преди малко, сега видях, че авторът се е върнал да коментира, че ще се връща да бие побойника, за да си върне авторитета. Абе, човек, какви са тия пандизчийски истории? Никакъв авторитет няма да си върнеш като се сбиете, освен ако не искаш да градиш престъпна кариера. Никой не се впечатлява от боклуците. Ако ти паднеш на неговото ниво, а не се знае, може и да те ступа отново освен, ако не си станал някакъв мма боец междувременно за тези 5 години, няма да си по-различен в живота си. Самочувствието ли ти ще се вдигне, ако знаеш, че може да изпратиш някой да лежи в гипсово корито или какво? И ако тия хора, които толкова искаш да впечатлиш като го ступаш тоя, в действителност си заслужаваха да бъдат впечатлени от теб, то къде са били последните 5 години? Ако не са били до теб, значи не само заради този изрод, но и заради тях е нямало причина да оставаш, нито да се връщаш по-късно. Нито сега, нито преди, нито някога в бъдещето има смисъл да уреждаш някакви стари сметки. Бъдещето може да бъде много по-хубаво, ако не гледаш в миналото. Съсредоточи се да си направиш семейство. Това има смисъл. Не респекта на някакви мутро-палячовци-интриганти, които не са намирали желание да се застъпват за теб тогава. Няма да го направят и сега независимо дали покажеш супер сили. Уважението им е незначително, временно и базата, на която то се печели показва само какви боклуци са те. Това ли ти трябва? А да не говорим какви бели може да си докараш. Ако не те смелят от бой или по-лошо, то най-малкото дори и да са някакви псевдо-гангстери, няма да им пречи да се обърнат към полицията (всички са лицемери, особено лекета като тия) и да ти направят 300 пъти по-лош проблем, който да ти съсипе бъдещето, ако те обвинят в някаква телесна повреда (а представям си, щом си се надъхал да го биеш тоя като за 5 години не си простил униженията, си измислил сигурно доста изобретателен метод, с който да го поразиш, но това само ще ти докара изброените по-горе проблеми на главата). Пий една студена вода и забрави - каквото било било. Ако нямаш родители или братя и сестри, за които да се връщаш в тоя забравен от бога град, няма какво да дириш там. Пиши да кажеш какво смяташ да правиш, ако има нужда от още акъл за наливане в главата. Предполагам, че ако аз не, то поне някой друг от присъстващите ще може да те вразуми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker