Проблем със моя брат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Проблем със моя брат
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2955 пъти
Здравейте момче на 19 години съм имам следния проблем със моя 23 годишен брат които вече няколко години употребява наркотици. Много пъти съм му казвал да спре говорил съм със него той казва че ще спре но никакъв напредък единственото което става е да върви само на долу. Отиде във друг град да живее но постояно лъже родителите си че работи те постояно му пращат пари но той ги харчи само за боклуци.
Опитвали сме да го вкараме в комуна но резлутата беше никъкъв седя 4 дни и се махна понеже там беше доста строго но хората казаха че няма как да го държът на сила.
Според мен използва марихуана и амфетамини искам да попитам как да да му помогна като по малък брат че дори и мен ме е лъгъл много пъти и за пари и че не исползва такива
боклуци също така разпостраняваше но беше ходил в други държави да работи но след като се върна пак започна да се занимава хванаха го със марихуана и в момента само пропада
Извинявам се че текста не подреден но моля как да му помогна
Трябва да намеря начин ако спрем да му пращаме пари да не посегне на живота си или някои друг човек или открадне само за да си набави дозата сигурен съм че стигнал дъното но просто ми трябва някакъв съвет за да му помогна по някакъв начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 541ff46cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тва си е чист наркоман, а не бизнесмен. Аз се занимавам с такива неща и гледам да имам лев, а не да крада от наще. Според мен той е усран и не може да изкара и 2 леА през живота си. Жалка история :) При нас такива ги бием много здраво. Само с бой може да се оправи

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f5e9b5a7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Повярвай ми, на такъв човек никой не може да помогне. Освен той сам да си помогне а за да си помогне трябва да осъзнае, че има проблем. Историята е много сложна сигурна съм, нещо много лошо да се е случвало в живота му, че да се обърне към дрогата? И от колко време е в това плато? Защото ако е нов в това може и да не е пристрастен и може да има спасение за него. Но трябва психолог да говори с него, не психиатър а психолог има голяма разлика. ( Казвам го за хора които бъркат тези две неща. )

Успех

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 194084cede
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще трябва да те разочаровам с отговорът си. Никой, ама абсолютно никой и нищо не са в състояние да му помогнат. Случаите са единични, когато наркомана казва, че има проблем. Единственото за което може да се надяваш и молиш е да си остане само с тези наркотици, защото след тях идва страшното, а именно Хероина. Най - големия буклук от всички. Тогава вече става страшно. Започват кражби първо от най - близките, не го интересува на кой е и за какво е. Краде, продава, залага в името на ш*баната доза. След като е взел каквото може от семейството, отказал се е от тях, не говори с никого изчезва в дън земя и започва от непознатите, вследствие на което и проблемите с полицията. След като има проблеми с полицията, започва да се сеща, че има семейство. Започва да обяснява колко съжалява, как ще се промени, само и само, за да го измъкнат. Промяната е точно 1 седмица. Оттам всичко отначало. Не искам да те плаша още повече, но по - добре да знаеш истината, такава каквато е. С моят брат съм го изпитал, преди известно време, но на мен нямаше кой да ми ги каже тези неща. А като не ги знаеш живееш в една заблуда, че всичко ще се оправи. С брат ми за сега се оправиха нещата, но не искаш да знаеш през какъв ад сме минали аз и цялото ми семейство. И може би единственото, което го поуплаши беше срещата със смъртта, защото тези неща водят единствено до това, затвор или гроб. Това е тъжната истина. А аз сега се надявам твоят брат да не стига до там, да намери изход и да се оправи навреме.
Пожелавам успех на теб и семейството ти, най - вече на брат ти. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker