Полудявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Полудявам
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3682 пъти
Здр. На 17 съм и от 3 години пуша трева. Първоначално беше просто ей така, за да видя какво е, събирахме се с приятели и пушехме. Аз много се напушвах, както е и до ден днешен. Пия алкохол по-рядко, разбира се имал съм пиянски изцепки. Други наркотици само съм опитвал. Амфетамин няколко пъти и метамфетамин също няколко пъти. Та за марихуаната, вече като че ли усещам че на моменти полудявам от нея, на моменти се чувствам депресиран, кроя си планове за живота когато съм напушен и когато вече ме пусне намирам повечето неща за безмислени, като и мързелът ми играе много лоша роля в живота. Сега вече може би пуша ей така, щото няма кво да правя. Почти не познавам човек на моята възраст, който да не взима, или да не е пробвал някакви наркотици. Въпросът ми към вас е : възможно ли е от марихуана човек да полудява и дали пък аз не си вкарвам филми в главата.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: c0224773e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми,ти сам си го разбрал.Иначе ,ние как да знаем какво ти е в главата.
Познавам момче,той е мъж вече,де, тотално си провали живота.Беше в лудница,от няколко години живее при родителите си,буквално е като зеленчук ,с акъл на 5 годишно дете е.Върши нещо по домакинството ,помага на майка си и до там.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0190a99d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма филми няма полудяване. Бях същия, като почнах да пуша всеки ден по няколко пъти на ден първите близо 7 месеца си бях свеж без депресий или лоши мисли в главата. След това имах съвсем дребни проблеми, а аз ги виждах, като огромни облаци над мен и се чудех как да ги решавам. Когато успявах да измисля решение и се е получавало аз съм бил във чудесно настроение без да съм напушен или пък да съм. Но и без проблеми съм изпадал в депресия, както и съм си мислил, че ейсега мога да направя нещо примерно да отида в магазина и да измамя продавача със 30 стотинки :D чудех се какво да правя да ми бъде по-весело. Но когато ми минаваше и аз си казвах ти си луд какви щяхме да ги свършим за 30 стотинки :D ли си или с две думи една фафла от магазина :D но когато спрях, дойде момента в който не ми се пуши и всичко изчезна. Прекалено радостното настроение както и депресията, не веднага постепено станаха нещата но в началото беше странно всякаш съм във филм, леко губех, кое е реално и кое просто е фантазията ми :D не точно в буквалния смисъл но нещо подобно както и да е нямаш проблеми от тревата не се полудява, колкото на някои хора им се иска и стоят твърдо до тази теза такива работи от марихуаната няма. Това си е растение от природата без химия и простотий каквито ги има в синтетиката!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1cfa3b5e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако не спреш наркотиците ще се наложи да минеш целия този път, който извървях аз. Много загубих. Много здраве и време. Зарежи всичко и се запиши на някакъв спорт или нещо друго, което ти дава удоволствие.
М 30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3e0aba04fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твоите години правих същото, прекалявах дори. Измъкнах се много трудно, но все пак това е възраст, в която човек израства и може би ще усещаш последствията на тези си действия цял живот. Особенно от пикото. Метамфетамина, както и повечето наркотици променят целият организъм.. Няма какво да те плаша повече. Ще ти кажа реалността, а ти ако искаш я приемай. Ако продължиш в тази насока ще опропастиш живота си. Ще изживееш един нещастен живот, накрая ще се усетиш, но ще бъде късно, защото вече организма ти ще бъде развалина. Ако тръгнеш в друга, може и да успееш да се спасиш и да изживееш един хубав живот. Избирай мъдро.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7b0c808f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей! Не искам да те плаша, но марихуаната предизвиква апатия. Както вече сам си стигнал до извода, когато си напушен стигаш до прага на емоциите си до момента. Ентусиазиран си за всичко, всичко ти се струва интересно, всичко изглежда смислено, а ти-като глупакът, който чак сега осъзнава какво представлява света. Следкато мине ефекта обаче.. осъзнаваш, че от мислите ти, разсъжденията, плановете.. не си изчерпал нищо, не си открил никакъв смисъл. Именно тревата и мен докара до такова състояние, а именно да искам да намеря истината за света, за вселената, за всичко около нас.
Моят съвет е максимално да ограничиш пушенето. Максимум 1 път в месеца. Според мен тревата помага да засечем мислите, който в ежедневието са притъпявани от социалната и медийна манипулация, но всичко трябва да е в границата, защото иначе ще изпаднеш в другата крайност, а именно до апатия към всичко, дори към самия себе си. Процеса е много труден, но разнообрази и окраси ежедневието си с излизания, приключения, нови преживявания и запознанства. И знай, че марихуаната единствено ти е дала някакво въображение и по-абстрактна мисъл, а не нова гледна точка за живота. Ти винаги си я имал, приложи я в реалността! Късмет!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9a6d7bb114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Един мой приятел от детската уби майка си и дядо си заради тази отрова. И по новините го даваха. Наркотиците били отключили психоза или шизофрения.

Има съвсем легални субстанции дето ти дават готино без да действат зле на организма - Л-теанин, маточина и естествено секс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3e0aba04fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Освен, проблема ти с наркотиците имаш и други проблеми и в това съм сигурен. Още преди да започнеш наркотиците си бил, предполагам.. може би си бил слаб психически и си помислил, че норкотиците ще те спасят. Тревата при всеки действа различно. Вредна е за всички, но за хора с лабилна психика е най-вредна. В действителност такива хора могат да стигнат до Шизофрения много по-бързо, благодарение на тревата.
От коментар 4

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c0224773e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искам да ви обърна внимание, че вещества, които действат на мозъка, може да дават доста различен ефект при различните хора.. Така, че да се казва, че не била вредна, била билка и т. н са смешки, които после ти излизат, не през носа, а през всеки неврон. Определено, хора които имат нужда от стимуланти, не зависимо какви, им има нещо. Понякога са склонност към депресия, биполярност, промискуитет, асоциални прояви и след маризхуаната не се знае какво ще следва. Също и колко марихуана пушиш. Това не е просто пуша нещо, а е стил на живот-да си се накефиш, да си дремеш някъде с компания, за нищо да не те търсят, ти си нещо специален. И най-вече, да не работиш и учиш. Докато в един момент, разбираш, че си съвсем извън орбита.
Пред очите ми израснаха деца, хубави, добри деца, които напълно пропаднаха, напълно непригодни са за живота, не работят, нямат доходи, семейство. Късат, слабо е да се каже, сърцата на родителите си. Какво ли не опитаха, по 15 години са в някакъв кошмар, който не свършва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker