Стимуланти и успокоителни, опасно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Стимуланти и успокоителни, опасно ли е?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3309 пъти
Здравейте!
Не се сетих за по подходящо място, където да задам въпросите си, надявам се модераторите да одобрят историята ми. Ще съм кратка.
Взимам стимуланти с цел увеличаване на работоспособността и потискане на нуждата от сън.
С тяхна помощ успявам да работя по 20 часа на денонощие, но съм си го причинявала само 2 пъти.
Първият ми въпрос е нормално ли е да се чувствам психически приповдигната(отпочинала, щастлива, в кондиция), а физически да изнемогвам? Работя права и към 18-20 час на крак вече усещам как краката ми се олуляват и губя равновесие.
Нали все пак стимулантите подсилват физическата издържливост? Нормално ли е да чувствам физическото изтощение? Употребявам кристали, ако има значение.
След прием обикновено потискам страничните ефекти(безсъние, сърцебиене) с успокоителни - Ксанакс или Ривотрил. Опасна ли е тази комбинация?
Приятел ме беше наплашил, че може да се самоубия така, а това е почти единствения начин да поспя след изтощителен епизод.
С успокоителните не прекалявам пия предимно 2мг. Ривотрил.
Съвместими ли са успокоителните със стимулантите и опасно ли е да се използват заедно? Много ще се радвам, ако някой с опит коментира въпросите ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: fc6b42bea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам нямаш 30, затова сега опасността от такива експерименти е малка, но след време ще си като парцал. Не е проблем да правиш такива "цикли" за известно време, но не можеш с години да живееш така и да няма последствия. Всичко се плаща.
Недоспиването понякога има такива "забавни" ефекти каквито описваш, а физически да си изтощена е защото явно взимаш малка доза и не повтаряш. Ако взимаш достатъчно и 80 часа ще си на крака.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e168f3e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Заслужава ли си да се подлагаш на подобни изтезания за тази работа и парите от нея?

Приемът на подобни вещества може да причини всевъзможни физически и психически страдания - паник атаки, проблеми с ендокринната и нервната система, депресия, параноя, безсъние, сърдечна недостатъчност и прочие, и прочие...

Да не говорим за сериозния риск от пристрастяване.
Любопитен съм - как си набавяш Ривотрил при положение, че от няколко години вече не се предлага в аптечната мрежа, а Ксанаксът е с рецепта?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8189beb047
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ривотрил и Ксанакс си купувам от интернет, внос от Сърбия. На 20 съм. Не мисля, че взимам малко, употребявам през целия ден на 2-3часа, когато се налага, през останалото време, когато целя да изкарам смяната си по-леко-само еднократно.
Истината е, че ми харесва въздействието на дрогата върху мен.
Страх ме е да не се пристрастя, защото разполагам ли със стимуланти не мога да се спра докато ги свърша.
Не съм взимала от седмица, а вече копнея...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 78bfed100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз искам да опитам, като Вас! Сигурен съм, че би ми харесало. Между другото, неприятна тайна изпълзява: в много от високотехнологичните предприятия на Китай, Таиланд, Тайван, Корея, Малайзия, с мълчаливото съгласие на работниците, на тях им се дават редовно наркотици (метамфетамин плюс кофеин в голяма доза). така движенията на работниците са по- сигурни, по- бързи, по- точни. И аз като Вас, копнея за метамфетамин. Мисля, че не бих прекалявал. Една позната, която пуши кристален мет от 5 години, е толкова красиво, секси отслабнала (49 кг при 178 см височина, 33 г. ), че самия и вид и поведение ме стимулира да търся. Тя е неописуемо подвижна и занимателно- интересна, хиперактивна.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 78bfed100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм №6. Сега е около 17 часа, неделя, от три часа вали. Преди малко пристигна моята позната и скоро тръгваме към мястото на сбирката. Малко не съм на себе си от предвкуса на нещо ново, непознато досега. Въпреки че захладня, мацката е в същото облекло, както и при предишните ни срещи- къси дънкови панталонки и бял потник. Отново ми направи впечатление безкритичността и към себе си. Беше доста мокра и с изкаляни крака, и отново- пияна. Надявам се на добри емоции.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7f126719b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм човек който е пробвал достатъчно стимуланти, точно тази комбинация не съм.
Обаче като човек влизал в токсикология заради антидепресанти /, трициклична група, каквито са и твоите/, това са антидеепресанти на психическа основа, но не и на физическа основа. Алкохол, ксанакси, ала-бала, всичко е в групата на депресантите.
Разбирам какво имаш предвид под това да подтиснеш дадения ефект, стига това да е балансирано - става. Напълно химически, физически и биологичеки депресант и стимулант се неутрализират.
Въпросът е в дозите, двете подвеждат много. Те могат да се балансират взаимно, но това ще е до момента в който прекалиш.
Не е добра идея, ако държиш на това си, намери просто по- леки депресанти от трицикличната група.

пп: радвам се на хора които дават адекватни съвети, а не морал, милсля, че на това човек му е много по- ценно от копирани статии.
И също така моите твърдения за хората които разбират от химия може да са грешни, това е просто мое наблюдеие. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 78bfed100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Отново е №6. Вече съм в нормално състояние след голямата емоция. Заслужава си да видите подобна менажерия. Продължение (виж №7)
Просторно мазе в центъра на града, но в забутана уличка; формално- склад на рекламна фирма, вероятно. Наближава 19 часа. Мъж и жена, на около 35- 40 години, цигани, свещенодействат. Доста богат избор на стока и на консуматори. Задушно. По радиото- чалга. Докато бяхме там, около 8 часа, дойдоха трима шофьори на таксита и три проститутки. Към 5:00 сутринта, малко преди да си тръгнем, дойде стегната дама на около 40, изпуши една вазичка и, както ми обясниха, отиде да бяга за здраве. На една от проститутките инжектираха дрога и в двете ръце, с две спринцовки, над лакътните ямки. Една от проститутките, украинка, много бяла, с оранжева коса, красива, се възбуди страхотно, свали и малкото дрехи, които бяха на нея и яростно и грубо започна да мачка гърдите си, да се гърчи и да мастурбира. Един от таксиджиите се възползва и зверски я оправи анално. Едно момче- циганче, диво мастурбираше в ъгъла. моята позната пуши доста, свали панталонките, познахте- беше без бельо, и започна да се гали. аз си бях взел един бонбон, но до 21:00 не ме хвана, после пуших и най- сетне усетих ефекта. Няколко нива над облаците, цветни картини, смесица от ефекти, трудно за преразказване. Възбудих се, но не неудържимо. Както и очаквах, но вече не бях на себе си, моята позната се заигра с мъжката част от компанията. Направи три свирки, изгълта всичко, като така си плати дозата. Към 06:00 моята позната притихна, половинлитровата бутилка разредена с вода водка се търкаляше празна до нея на пода. След малко си тръгнахме. В таксито си мърмореше, чух я да казва, през словесната салата: ставам само за сервитьорка или за проститутка. Мен ме държа до 09:00; изпих един Монстър и към обед бях съвсем добре. Разбрах къде живее познатата ми, в панелна гарсониера, част от прозорците са препречени с кашони (без стъкла). Пари давала основно баба и. Очаквайте продължение.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9af83bb2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега си представям глупава сервитьорка, която се напъва да покаже колко е работна и се дрогира за целта. Шефът щастлив. Общо взето работи за да се дрогира, а мисли, че се дрогира за да работи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker