Аяуаска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Аяуаска
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 6817 пъти
Здравейте. Искам да разбера дали някой е пробвал истинска аяуаска? Моля разкажете къде се е случило и какво сте изпитали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2c644757fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе я не се занимавай с глупости

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: dc17af4182
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е за разказване а и не помниш и не знаеш какво правиш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8eb58dcbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Айде който не разбира от халюциногени да не се обажда, а? Аяуаска има способността да излекува напълно зависим от хероин, както никое друго лекарство на тази планета. Както и да изтръгне депресията завинаги и да доведе до дълбоко осъзнаване. Британските учени откриха, че халюциногенните гъби са най-добрия начин да се излекува депресията и то за няколко дни. ЛСД е измислено от Алберт Хофман. Разбира за ефекта на ЛСД през 1942, като случайно се надрусва с него. До края на живота си използва ЛСД и умира през 2002 на 102 години. През целия си живот твърди, че ЛСД може да направи хората такива, каквито винаги е трябвало да бъдат. И че след употреба мозъка му става като на новородено бебе. (точните му думи. ) Че са лекарства, лекарства са. Аз също искам да ги използвам, но в медицинска среда и сред хора, които разбират какво правят. Не бих взел халюциногенни гъби или ЛСД на дискотека примерно, смесено с алкохол. Когато се смеси с алкохол и недай си боже кокаин, много вероятно е да полудееш.
Така, че ако правиш нещо, го прави много внимателно и разбери много подробно какво, как и защо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9938dcf545
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Вземи първо се образовай! Тогава пиши глупости. Чудя ти се на акъла.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8255a6e350
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Автора.
Изчетох доста. Точно тази депресия ме доведе до тук. Все пак съм на 32 години, не е от детска глупост. Бих пробвал но ако е на сигурно място с хора които знаят как да помогнат на някой който за пробва халюцигени за първи път. Знаете ли някой за такова място в България или в Европа?

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8eb58dcbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Няма как да има такова място брат, все пак халюциногените са обявени за наркотици, а наркотиците са забранени. В Швейцария, където е родината на Алберт Хофман, мисля, че преди време са правили някакви неща на раково болни, но за депресия не съм сигурен.
Единственото сигурно място е Южна Америка, в Амазонската джунгла в перу.
Там има център "Шимбре" мисля, че се казва. Специален медицински център с шамани и лекари, лекуват всичко с Аяуаска.

Все пак има и други начини човек да се справи, не е нуждо да се прибягва до халюциногени.. Прочети темата ми тук - "Повишаване на хормоните на щастието" Включиха се интересни коментари и смятам, че ще ти бъде полезна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9c450e0e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, в Европа много трудно ще си намериш.
Аз съм живял в чужбина и там срещнах 2 различни мъже, които са си излекували депресиите с гъби. Лично аз съм ял 10ина пъти, но не просто за да съм друсан.
Животът е хубав, а може да бъде и още по... стига да си отвориш очите и съзнанието, а гъбите след 12 часа изчезват от тялото, за разлика от ЛСД, което остава в мозъка завинаги.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0155606eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имаше едно предаване по Discovery еди човек береше от джунглата за Аяуаска и идваха хора при него правиха рутиуали и употребяваха аз личо съм на 14 не разбирам, но виж предаването мисля, че беше в Наркотици ООД.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 6d46cdf936
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В България се провеждат периодично подобни церемонии с пътуващи шамани, но имай предвид, че вече има смъртен случай по време на аяхуаска - да, в България, въпреки че всички твърдят, че е уж напълно безопасно. Шаманът, ако е подготвен би трябвало да разполага с антидот, но няма гаранция как и дали ще подейства, нито с какво може да се получи кръстосана реакция, а предвид че церемониите се провеждат на скрито високо в планината, няма как линейка да стигне дотам при нужда навреме. Няма как реално и да тестваш предварително квалификацията на провеждащите церемонията - всичко е на доверие, айяхуаска е малка смърт- буквално, преживяването те разтриса и после не си същия, може да е за добро, може да е и за лошо - винаги може нещо да се омаже. Има и хора, на които вместо да им се решат проблемите са им се отключили след аяхуаска тежки панически атаки или депресии и си ги влачат след това с години. Всичко е крайно индивидуално и реално нямаш контрол по време на трипа, докато сместа е в системата ти - трябва да си наясно, че поемаш риск и да си наясно защо го правиш... ако избереш да го правиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 187d7c4486
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Препоръчвам книгата на Петър Кралев, Аяхуаска - Свещеният дар на слънцето.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 57df922528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   С аяхоласката шега не бива! Не случайно се слави като състоянието в миг преди смъртта. Тогава, когато животът ти преминава като филм пред очите и изведнъж осъзнаваш как е трябвало да живееш и накъде да тръгнеш. Една приятелка ходи в Южна Америка да я взима под надзор на шамани - аз лично само така бих го направила, ако изобщо ме привличаше. Брат й е тежко зависим от хероин, води и него. Не успяха да го излекуват дори там. Тя също в 4 от 5-те пъти беше преживяла ужасни неща. Според мен ЛСД-то би помогнало много повече, ако - и това важи за всички халюциогени - има кой да те води, да те измъкне от „дупка“, ако попаднеш. Може и приятел да е, стига да има опит. Но: наркотиците могат да ти дадат яснота, където сега е мъглата. Да ти покажат път. Но те НЕ лекуват депресия. Това може само добър психолог или комуна. Аз страдах десетилетия наред от депресия. Взимах 4 пъти ЛСД и ходих на терапия. Излекувана съм! Но без прекрасната ми психоложка нямаше да стане, сигурна съм. Съветвам те и теб бързо да си намериш. Ходи при повече, ако трябва, докато усетия кой психолог е „твоят“. Пък може при теб и от първия път да стане :) От сърце ти желая успех! <3

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 44fef8d1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автора съм. Номер 14 благодаря ти за отговора ти. Ходих на доста психолози и все нещо не е разбираме, исках да се изясня нещата затова почнах да чета за халюциогените. Нямам такива приятели на които мога да имам доверие да ме водят в такова важно психологическо изпитание. Да ми препоръчаш някой? А психоложката ти одобряваше ли взимането на ЛСД?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0cef508aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторе, минах през много наркотици, когато бях 16-17. 4-5 Години се дрогирах системно. В един момент ги спрях, избяхах от "приятелите си", смених града и изпаднах в депресия. 4 години бях в тежка депресия. На моменти се чувствах сякаш съм полудял, но въпреки всичко не се поддадох пак. Чак на 24 години започнах да се стабилизирам. През всичкото това време тренирах и се храних здравословно. Вмомента мога да кажа, че преборих депресията. Не, че не ми се случват лоши неща и не се чувствам зле от време на време, но с времето се научих да ги контролирам нещата, промених се и вече се чувствам стабилен. Цялата тази депресия ме направи много по-мъдър и сега вече трудно мога да изпадна пак. Посоката вече е само нагоре за мен. Преминах през не лек път. И точно това е лекарството- ОПИТА. Да вървиш срещу страховете си и да ги побеждаваш. Да искаш и да захапваш като питбул това, което искаш. Волята върши чудеса. Мой приятел с детска церебрална парализа почти се излекува с Воля. Също мога да кажа, че чувството за хумор е едно от най-добрите лекарства за всички болести. Смей се и се шегувай във всеки един момент, направи мисълта си твой приятел, а не враг. Това е от мен. С времето и опита ще ги осъзнаеш нещата! Само напред върви и минавай през всичко и пак ставай и им е*и майката на всички!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eeedf9e81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не е толкова трудно да се снабдиш, ако си находчив.

Въпроса е какви точно растения ще намериш. Едното съдържа DMT, другото е MOAI, който предпазва първото от разграждане. Повечето не се регулират от българското законодателство.

Има из нета четива.

Ще е хубаво да споделиш малко за мотивацията си.. както каза единия колега, тези неща са изключително мощни изживявания и изискват подготвен потребител. Също ще ти трябва гледач с опит.

Ако нямаш опит с тези неща бих препоръчал да пробваш гъби преди да се хвърлиш в дълбоката част на басейна.

Лечение с халюциногени има, но те са само средство, с което трябва да умееш да работиш.

Поздрави и успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker