Проблем ли е? Как да спра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Проблем ли е? Как да спра?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2599 пъти
Момче на 18 год съм и пуша трева от време на време. Завърших и кандидатствам КСИ. От време на време и тренирам, но проблема е, че когато пуша трева прекалявам с яденето.. как да спра това? Искам също така да чуя колко от вас пушат трева, колко често и т. н. Не мисля, че съм пристрастен от тревата. Наистина ми помага със стреса, релаксирам а когато съм в компания няма по забавно нещо. Проблема идва от там, че пуша на 1 или 2 седмици по един път или пък по 2 дни в седмица и всеки път ме хваща като за първи. (тези които обичат да пафкат ми завиждат :D) и просто тогава не мога да се спра да не отида в магазина и да взема чипс, кроасан, кола, шоколад като това за десерт а преди това си взема пица или дюнер.. Не искам да го правя, но просто е прекалено вкусно всичко. Не мисля, че тревата ми пречи по някакъв друг начин, продължавам да уча имам си приятелка на която не казвам че пуша, но понеже не правим секс с нея ставам сад, но това е съвсем друга история и тревата ми помага.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 39fb7b0fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами напълно нормално е да имаш апетит след като си пушил. Всички са така или айде да кажа сигурно по-голямата част.
Аз също след като пуша много ми се хапват всякакви неща :)
Аз пуша всеки ден. Вече от сигурно 8 години. И наистина първите години се напушвах супер много, смях, лудница и сега пак, но вече е някак си за успокоение, да се отпусна и да гледам филм. Харесва ми.. Завършиш, работя, имам си приятел, всичко е нормално. Тревата е една хубава част от живота, която много хора не разбират.
Не се ли притесняваш, че го правиш тайно от приятелката си? Някак си не се ли филмираш ако случайно разбере колко гадно би се почувствала? Тя против тези неща ли е? Помня в началото около година аз не пуших и мразих всякакви треви и неща, но моят приятел точно така зад гърба ми си пафкал тайно. Доста драми имаше, докато и аз не пробвах и малко по малко ми хареса :)
Ж, 26

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b3c48f9380
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Братле, аз пуша всеки ден от вече 13години. Сега съм на 29. Определям се като интелигентен млад човек с образование и бъдеще. Не го мисли много и си прави кефа. Един път сме на тя земя..

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 91e71896e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малък, просто мисли и не се оливай. Ето, момчето по-горе ти е написало. И аз съм на 27 и пуша от 9 години. През това време, може и да не ти се вярва, но спечелих 1ви места с отбора си по футбол и то цели 3 пъти... Като половината отбор пушехме преди мача, защото просто имаше хора, които знаехме как ни действа. Колкото силно оръжие може да бъде, толкова и пагубно също. И аз се мисля за интелигентно момче, интересувам се от много работи в различни сфери на живота. И най-важното е, че според мен си останах човек. Тоест не ми е все едно за другите, не ми пука само за мен. Понякога ми е много мъчно за държавата ни... Абе това са други теми, но все пак, това, което искам да ти кажа, е че няма лошо в пушенето, но просто разбери кога ти помага и кога не. Има хора, на които не им действа добре и стават много зле... Има хора, като мен на, които не им влияе толкова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker