Влюбен съм в "не правилният човек" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Влюбен съм в "не правилният човек"
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3187 пъти
Аз съм на 18 години, завърших тази година училище и работя барманка. Работя от 15 годишна горе долу живея сама защото родителите ми са в чужбина и винаги съм се оправила сама. Когато бях на 14 бях изнасилена затова до скоро излизах само с жени. Пуша трева от 16 годишна, познавам адски много хора и всички взимат от всичко по много. Взимах много кокаина и бонбони, срещтнах една жена която е наркоманка и си дадох сметка че това не е правилния живот който мога да живея. Взимам от време на време но не прекалявам. Мисля че всичко което се употребява в граници не е проблем. Срещтнах един мъж на 38. Цял живот дилър, познават го масово хората, имат му страх, с много история зад себе си. Много хора му мислят лошото защото му завиждат но много хора и го уважават. Държеше се с мен по специално отколкото с другите, никога не съм видяла лошо от него към мен, бях специална. Станахме си "секс другарчета" докато в един момент той ми каза че ме обича. Каза ми че е влюбен много и че не спира да мисли за мен. Взаймно е. Искам само него и само той ми е в главата. Преди няколко дена пътувайки към него той ми звънна и ми каза че го заключват, бяхме говорили за това беше ми казал какво да правя, дал ми е номера на адвоката му, каза ми само "заключват ме, звънни на адвоката, обичам те сбогом". Направих каквото трябваше ходих носих му ядене и цигари, дрехи и всичко което е нужно. Не съм го чувала не съм го виждала. Адвоката ми каза че ще лежи горе долу 6 месеца. Чувството е неописуемо гадно. Най накрая срещнах човек който е Всичко което искам и него няма да го има. Страх ме е че няма да има тези чувства както до сега, страх ме е че аз няма да ги имам. Не знам дали да ходя на свиждания, не знам какво да му кажа когато го видя. Не знам дали той иска да правя това за него. Той ми даде най незабравимите спомени. Обичам го, само мислейки за него се усмихвам, и усещам неописуема тръпка. Искам го всеки един момент. Заспивам в прегръдките му и когато се събудя и видя че го няма ми се иска да не съм се събуждала. Когато попитах най добрата ми приятелка дали да го чакам тъй като тя ни е виждала заедно много пъти, тя дори не се замисля и ми казва ДА. Аз съм наясно че нямам бъдеще с него, просто имам чувството че чувствата ми към него са толкова силни че няма да загаснат. Правя всичко тези дни за него, но нещо ме кара да не съм сигурна. Приятел ми казва да се отдръпна и да не гледам назад и да го забравя. Имам нужда от съвет от хора който са странични и непознати. Извинявам се ако съм ви откчила с тази история но се чувствам доста объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: e73b933ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки безпристрастен читател, неизпитващ твоята тръпка, би те посъветвал да не се занимаваш с него, категорично. Но.. ти си знаеш. Любовта е голямо нещо, прощава всичко. Не е невъзможно да се поправи, но той ще те дърпа назад. Отделно от това, 20 години разлика са много, сега не ги усещаш, но утре.. ти, на 25, той преполовил четиридесетте. Имала съм връзка с по-голям мъж, повярвай ми, ще се замислиш сериозно. Може би сега е шансът ти да се откъснеш от него.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 55cd6d0dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То и аз рязбирам че нямате бъдрще поне се опитай да разбереш от него как мисли за вашето бъдеще. Не знам какво да те посъветвам много болка в разказа усещам.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5b6f90a3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Връзката между дилър и употребяващ е обречена. Краят е ясен още от самото начало.
Даже има нещо, като "неписан" закон... Работата си е работа. Да имаш връзка с дилър, даже и да взимаш от време на време, не гарантира нищо сериозно.
Дилърът винаги ще си гледа интереса. Ако реално се занимава сериозно и е навътре в тези неща, то едва ли ще спре. Започнеш ли в тези среди - от батака не се излиза туко така. Запомни го..
Думите "обичам те" понякога се казват с цел изгода.
Разбира се, има изключения, предполагам.
Очевидно е, че нямате бъдеще. Просто още си в онзи период, в който ти е тръпка. И си яко хлътнала, за което не те виня, но внимавай да не се окажеш просто "удобна".
Имаш глава на раменете и мисли. И внимавай колко помагаш.
Пиша ти всичко това, защото съм се сблъсквала с подобно нещо.. и в тези среди.

Ж, 27

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 48a3d70d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Помисли си-как ще си щастлива с човек, който прави други хора нещастни и ги ограбва? Защото това са зависимите. Нито ще имаш щастие, нито бъдеще с него. Не се набутвайв тези среди толкова навътре. Бягай оттам, надалеч. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker