Отслабва ли се от тревата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Отслабва ли се от тревата?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 6698 пъти
Здравейте, както разбрахте от заглавието въпроса ми е дали се отслабва от тревата. Чудно ми защото тревата те кара да ядеш и огладняваш, а пък доста хора имаха различно твърдение от моето. Та ще се радвам да отговорите ви. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9c01252ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От трева специално не. Няма как. Отслабва се от амфетамини и екстази по простата причина, че подтискат рецепторите за глад. Но голяма част от загубеното тегло е вода, защото най-вече обезводняват. Навремето дори са използвани като лекарства за отслабване. Но страничните ефекти са толкова много, че не си струва да ги ползваш като метод. Все пак говорим за синтетични вещества, които до голяма степен могат да нарушат правилната функция на мозъчни центрове при прекомерна употреба. Да не говорим за високо кръвно и т.н.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 16be0c1ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, напълнява се, защото ти се дояжда всичко и можеш да погълнеш огромни количества без да се усетиш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d00239f235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като се замисля, приятелите ми тревоамни са слаби почти всички. Да, вярно, че поглъщаш големи количества храна, но пък от малкия си опит установих, че странно, но не се надува стомаха и всичко си минава и заминава. А това ме навежда на мисълта, че или метаболизма се ускорява значително, което компенсира многото калории, или просто храната не се усвоява и си минава и заминава бързо. Освен това след изтрезняването може да не ядеш повече време, понеже докато си бил напушен си ял много и нещата пак да се компенсират.

Мисълта ми е, че това, че ядеш много, докато си напушен, не означава задължително трябва да пълнееш. А и зависи колко често пушиш. В седмицата или месеца веднъж и да ядеш много, едва ли ще напълнееш. То за да ти се отрази това ядене, трябва пушиш през ден, ако не и всеки, а ако е така, значи вече си як тревоман и килограмите ти са последния проблем. Но като цяло не съм забелязал някой от пушещите да е напълнял, нито да е отслабнал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c9f0de784d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ти да видиш затъпява се от трева, наркотик е пристрастява и притъпява усещането за реалния свят. ОТСЛАБВА е точната дума която е следствие от сваляне на килограми по "мързеливия начин" САМО с диети, глад, цигари наркотици и други булмащини. Не гледайте да ОТСЛАБВАТЕ, а гледайте да подобрявате здравето си, което се постига с режим тренировки малко лишение и много движение! Това е единствената рецепта драги "отслабващи" индивиди и там подобни. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 90a160bf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Може да се отслабне от пушене на цигари и пиене на кафе без захар. 3 до 5 цигари, силни цигари, изпушени една след друга, потискат глада за поне 3 часа; ако пиеш и кафе без захар, гаранция, че можеш да минеш без закуска. Редовното пушене на марихуана също предизвиква отслабване, но по- бавно. Ако искаш добра фигура - пуши. Има жени, които от сутрин до вечер карат само на цигари и кафе и не усещат глад; а се хранят само на вечеря.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 60fa0c4409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От моя личен опит, тревата може да задържиш течности. Поне при мен така става. А при двама други мои познати направо си напълняха от това, че ги кара много да ядат. Мен не ме караше толкова да ям, но след това винаги задържах вода. Не пуша често иначе. На всеки организъм се отразява различно. Мен и много паранои ме гонеха след тревата, по време на самата употреба не, но мине ли време и тогава ми се отразяваше.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 90a160bf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм №5. Ако пушиш редовно марихуана, а тя има и обезболяващо действие, и имаш желание да отслабнеш, а едновременно с това и да придобиеш спортна фигура, Fit & Slim, започни да бягаш, особено сутрин, крос, след една или две цигари с марихуана. Тя ще притъпи умората и болката от един дълъг, колкото можеш да си позволиш, крос. Ще се изпотиш и неусетно ще отслабнеш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 90a160bf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А преди десетки, дори стотици години, рикшите в Китай, в Индия и другаде, са били на човешка мускулна тяга. Човекът- рикша, момче или мъж на 12 до 30 години, хванал в ръце ритлите, е бягал и е теглил, с боси крака, количка, в която седял платежоспособен клиент. Много по- късно са се появили велорикшите. Та как мислите, са издържали на това натоварване хората- рикши, да пробягваш ежедневно 30 до 70 километра с тежест, която теглиш? Пушели са опиум, против болките и схващанията на мускулите или са дъвчели топчета опиум. Велорикшите са употребявали хашиш и марихуана. За съжаление, марихуаната намалява половото желание при мъжете, понякога дори се стига до липса на ерекция. При жените- обратно, отпадат психогенните задръжки, намалява критичността и се усилва охотата за секс.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 80de5d8251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отслабва се от амфети и бело, от трева - не. Ама ако сериозно си търсиш някъв медикамент за да отслабнеш, просто... най-добре ходи да тичаш и намали вредните храни

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7ca7bc57cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мит е, че от марихуаната се напълнява. Просто се загледайте във всички хора които пушат трева, вижте какви килограми са и ще разберете. Марихуаната засилва апетита, да, но в един момент спира да го засилва и желанието към храната намалява, а и ако след това спрете марихуатаната, желанието за хранене никога не се завръща, може би единствено с антидепресанти, човек може да възвърне нормалния си апетит.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 90a160bf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Необходимо уточнение. Ако се пуши редовно, се отслабва, дори някои имат отвращение от храна. Но ако се спре внезапно(! )- то тогава организмът се стреми да навакса. Умереното пушене на практика е по- безвредно от цигарите с тютюн и при редовно пушене на трева постепенно, с лекота, се отслабва.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3cddf2faf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нито се отслабва, нито се напълнява, нито пък се променя метаболизмът. Просто се огладнява много повече и храната е по-вкусна, което недиректно може да доведе до напълняване, тъй като все пак ядеш повече и приемаш повече калории. А написаното от #3 е просто абсурдно. Първо, метаболизмът не се променя, и второ промените в метаболизма по каквато и да е причина винаги са минимални. Невъзможно е да си ускориш метаболизма до такава степен, че да компенсираш голям брой приети калории. Това би било просто опасно. Доколкото ми е известно няма вещество или дори заболяване което да прави нещо подобно, разликите винаги са малък брой изгорени калории. И не, тревата не влияе на храносмилането.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 84402b6a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Според мен, от редовното ползване на марихуана може и да се отслабен, поне с мен така направи, защото можех да ям само, когато съм пушила, а тогава редовно си хапвах по 2 банички и огромна салата, което е около 1500 калории и често ходех по 2-3 км на ден, което правеше "напушлярската" ми диета перфектна за отслабване, но определено мога да кажа, че пушенето на марихуана всеки ден влияе на мозъка и психиката.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b85cd2cfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Затъпява се

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker