Хванаха ме с трева... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Хванаха ме с трева...
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 4893 пъти
Здравейте, днес ме хванаха (доброволно да подчертая) с половин фас марихуана и ме задържаха за час и половина, колкото да попълня двеста хиляди документа и ме пуснаха(за протокола тежестта на фаса беше 0. 36 грама доколкото разбрах). Държаха се много добре, което ме изненада... Коледа е все пак, стават чудеса. Става въпрос, че ми връчиха призовка за след 3 дена и трябва да се явя в полицията. Какво следва? Предполагам, че ще има глоба, някой може ли да ми каже д/г колко ще е. И след като се явя след два три дена приключва ли всичко тогава или след това пак ще ме викат. Не съм издавал никой, написах в свидетелството, че е "подарък".
П. С. На 19 съм.
Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3ac60a5cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Хванал си ги в настроение. Преди 4 години един приятел го счупиха от бой само заради листчета и че се беше напушил в момента. После го задържаха 24 часа в полицията. Спал до някакъв циганин в ареста и са се гаврили с него. Съветвам те изобщо да не пушиш повече. Тоя въпросният не си взе поука и след време почна да взима и твърди наркотици и стана абонат на полицията. Вече е клошар... а е само на 27... времето минава

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ab8d63fe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оффф, аман от глупости. Тва да те арестуват и викат за половин фас марихуана според мен е проява на психически проблеми. Позволено е да се продават цигари. Има заводи, които правят милиони и милиарди цигари. В България има милиони пушачи. В света са милиарди. Всеки ден се продават милиони цигари в Бълагия и милиарди в целия свят. Тийнейжъри пушат. Във всяка една шибана кутия има 20 парчета от тази отрова, които отравят всяка клетка, през която минат. Цигарите са много по-вреден наркотик от марихуаната. Но тези милиони пушачи в България и още около 2-3 милиарда в целия свят не ги арестуват и не ги викат в районното. По логиката на закона цигарите, които убиват милиони хора всяка година не са наркотик, а марихуаната, която не прави почти нищо е. Знам, че не помогнах особено на автора, но просто исках да си изкажа мнението, все пак този сайт е за това. А на автора искам да пожелая успех и се надявам да се оправи с ушевите. Не одобрявам постъпката му, но по тази логика в всички, които пишат цигари са престъпници.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0bacfea36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Яд ме е че вместо да преследват крадливите цигани и мафиотите, които ограбиха държавата, се заяждат с хора които тихо и спокойно си пушат трева.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c9d21b114d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора...
Хора, благодаря за подкрепата и съм съгласен и с трима ви, но между закона и морала границата е голяма. За това лапета като мен с половин фасче, в което има две трошички трева биват хващани, а хора като Митьо Очите се разхождат най-спокойно. В никакъв случай не се оправдавам обаче. Виновен съм си.
Лек ъпдейт. Ходих вчера в районното при някакъв разследващ полицай рано сутринта, както ми пишеше в призовката. Още с влизането ме попита с колко съм бил хванат и след това ми каза да го изчакам пред сградата на полицията. Чаках около час на кучия студ, докато един полицай не дойде и не ми каза да си тръгвам и те щели да ме потърсят. Много се надявах всичко да приключи вчера, но... цък.
Лошото е, че съм студент, учещ в другия край на България и след няколко дена заминавам и ще стане доста тъпо ако ме извикат след като съм заминал... все пак е 10 часа път с влак само отиването. Другото е, че родителите ми не знаят, а ще научат ако двама полицаи цъфнат на вратата да връчат призовка на мое име. Ако някой друг е преживявал нещо подобно или някой негов близък, ще се радвам да сподели. Мерси! :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3be834a47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най-вероятно няма да ти направят нищо, но вече ще си с код, тоест като те проверяват ще им излиза, че си хващан с наркотици и може дори пак да те задържат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker