Разширени зеници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Разширени зеници
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 3223 пъти
Здравейте, пиша относно мъжа ми. Започна да редува периоди на депресия с периоди на изключителна агресивност. Зениците му са силно разширени, до толкова че едва се вижда ириса и погледа изглежда обезумял. Първият път като стана така, @а%го питах защо са му разширени зениците и той каза, че пиел една шепа хапчета - золофт от майка му, лтироксин за щитовидната жлеза и още няколко, които пак бяха от аптеката. Реших, че може би наистина е от тях. Убедих го да се прегледа на психиатър, с много усилия и скандали. Психиатърът каза, че се поляризира и че не трябва да взима золофт, защото той влошава поляризацията. Каза, че трябвало да се лекува и му предписа стабилизатор, но на мен ми каза, че нямал психична болест. Докато пиеше стабилизатора, всичко беше ок, но го спря, заради тежките странични ефекти. След няколко месеца пак стана агресивен и зениците му отново са брутално уголемени, а в момента не пие хапчета никакви. Възможно ли е да взима наркотици и какви? Пари не са изчезвали от вкъщи, няма дупки в бюджета, нито следи от убождания по тялото. Как мога да разбера, много съм притеснена, защото той става все по-агресивен, а няма как да му огранича правата за свиждане с детето, защото нямам правно основание, нито свидетели на повечето неща, които прави. Никой няма да ми повярва без доказателства. Страх ме е, онзи ден взе въздушния пистолет и си го упря в гърлото. Веднъж си заби един сантиметър острие на нож в гърдите и каза, че го е направил, за да не се налагало да нарани мен. Какво да правя с детето, мислите ли, че е опасен за него? И ако да, аз какво мога да направя, след като нямам доказателства? Където и да ида да живея, той ще може да взима детето в определени дни. Няма как да го убедя да се тества за наркотици, защото ще стане пак агресивен и няма да иска. Моля ви за съвети, не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0e2e00cb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Разширени зеници се получават от кокаин.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c1eda789c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заведи този човек в психиатрия, или се обади да го вземат. Това, което прави е абсолютно НЕНОРМАЛНО. Само като чета историята ти и ме хваща страх, не знам какво ти е на теб... а и детенце имате... поне заради него го направи и се погрижи нещата да не свършат като в онези вестинарски статии, където мъж е убил жената и детето си просто така, а после след изследвания се оказва, че е психично болен тип.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a3f48dfadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вероятно стимуланти, те правят такива гадории. Да, от тях се става агресивен при продължителна употреба и да, от тях много хора излизат с най-различни психози.
Ако имаш възможност да му вземеш урина без да знае ще е най-добре. В аптеките има тестове, теста за 6 вида наркотици струва около 5-6лв.
Иначе, освен да го преджобваш редовно, да търсиш пликчета, банкноти които, изглежда, са били навити на руло... зачервен нос, може би, но това не е при всички... хиперактивност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: f2af681c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е да са му разширени зениците от такъв тип хапчета. Сигурно не взима наркотици, ти най-добре знаеш има ли история на употреба. Този Золофт е антидепресант, доколкото знам и също е вид легален наркотик с бавно действие, което се натрупва. Сигурно мъжът ти иска да го пие срещу меланхолия, но не му влияе добре. За него и другите му хапчета ще кажа, че никога, ама абсолютно никога не трябва да се пият на гладно. След обилна закуска, без преяждане, страничните им ефекти намалят 10 пъти. Гарантирам! На гладно страничните ефекти са непоносими.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5a0e72fc4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Този е за лудницата. Да го прибират по-скоро преди да е убил някой човек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ee20a2d608
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От колко години сте заедно? От самото начало ли той изпада в депресии, има ли определена случка, която евентуално да е повлияла върху психиката му? След колко време потърсихте психиатър? Все пак щом си успяла да го убедиш да отиде на психиатър и даже да пие изписаното от него - има акъл и е бил съгласен за помощ. Защото според мен има хора, които просто не биха послушали да отидат на такъв специалист. Според мен са важни отгорите на въпросите, които ти зададох в началото.

Не забравяй,че много станаха случаите на агресия, последвана от най-лошото.. повдигнала си въпроса за детето. Явно наистина го мислиш и се притесняваш. Ако реално този мъж те плаши и не си сигурна за действията незабавно сигнализирай полицията. Нямаш ли роднини , при които евентуално можеш да останеш? Бих те посъветвала за първо време да се стараеш да не го провокираш напразно.

Относно въпроса ти.. напълно възможно е да употребява наркотици. Прочети за пикото или амфетамините. Но като човек запознат с двете неща ще ти кажа, че пикото много променя човек към агресия. Широки зеници са един от симптомите при употреба. Зависи и от кой град сте, тъй като по различните населени места има винаги по-употребявани наркотици. Като начин на употреба може да се смърка и пуши на фолио. Друго важно по темата е дали си забелязала как е със съня. Излиза ли някъде за бързо. Как сте с доходите. Възможно ли е той да си има някъде скрити пари, защото по принцип тези според мен са достъпни и не са толкова скъпи в сравнение с кокаина, за който си трябват пари. Да не говорим ако имаш приятел 'готвач' на пико ще ти излиза още по евтино.

Намирала ли си нещо странно по шкафовете?

Пази се и чакам да пишеш!

Ж,27

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c8ff8a5322
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Предписва хапче, за да "стабилизира" другото хапче... Това не е лекар, а наркодилър. Хвърли всичките "лекарства" в клозета и ако издържите да абстиненцията всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cd97ccd1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката съм. Взех детето и избягах в друг град, защото започна да ме заплашва и с убийство. Живеехме в Бургас. Вече месец не е идвал, заведох дело и поисках да му направят психиатрична експертиза, надявам се да я одобрят и да му я направят наистина. Ходих да се посъветвам с още един психиатър и той ми каза, че "поляризацията" за която говори неговият лекар е всъщност биполярно разтройство. Не знам дали е така, до няколко месеца може би ще знаем със сигурност. Наркотици не успях да намеря в него до последно. Не знам дали е взимал нещо, само знам, че брат му пуши трева всеки ден, евентуално може да му дава нещо, но не съм го хващала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker