Как да спра амфетамините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Как да спра амфетамините
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2434 пъти
Здравейте. Ще започна направо с това, че съм на 18 години. В 9-ти клас за първи път пробвах амфетамин, исках да видя какво е, но никога не съм предполагала, че от едно пробване е възможно да стигна до тук, където съм в момента. В началото всичко беше ок, взимах рядко, беше ми все едно, правех го, за да разпусна от време на време. Докато в един момент не осъзнах, че започвам да го правя все по-често. Накрая нещата станаха доста зле, взимах всеки ден в продължение на няколко месеца. След това се случиха някои неща в живота ми, които ме накараха да спра за известно време. В началото ми беше адски трудно, нямах желание за абсолютно нищо, станах агресивна, много по-избухлива от преди и започнах да мисля по съвсем различен начин, промених се много. Постепенно с течение на времето усещах, че започвам да се чувствам отново нормално, но изведнъж нещо се случи, реших да взема веднъж, после още един и така постепенно сякаш без да се усетя пак преминах границите и взимах много често, просто не можех да се сдържам. Чувствах се ужасно, беше ме страх, повече от всичко исках да спра, но просто не знаех как, беше адски трудно. Опитвах се много пъти и всички бяха неуспешни, издържах по 1,2 или най-много 3 седмици и отново почвах. Така съм вече от доста време и ми писна да се повтаря едно и също, искам да спра завинаги, защото това съсипва целия ми живот и психика. Не съм същата, каквато бях, имам проблеми в отношенията си със семейството, приятелите ми и с хората като цяло. Моля ви да ми дадете някакви съвети как по-лесно да спра, защото просто не знам вече какво да направя, опитах всичко, страх ме е, че ще се предам и никога няма да се оправя и всичко да е както преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 01b3e424cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто не си купувай.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ed11c3d4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, отиди в комуна за известно време. Гадно звучи, знам, но после ще си горда от себе си. Потърси "Рето" в интернет, свържи се с тях.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3a643a9502
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само искам да ти кажа, че проблемите ти във всяко едно отношение изобщо не се дължат само на амфетамините. Това биха ти го обяснили дори и в комуна да идеш, гарантирам. Животът на един възрастен е доста по-сериозен, труден от тийнеиджърството. Според мен хора, които употребяват след 21 просто искат да се върнат в младоста си, пазейки добри социални спомени от тогава, спомени свързани с наркотици. Аз самият не харесвам амфета изобщо и без проблем не употребявам от 15 години, но пък имам проблеми с тревата. Разбира се, че ако го спреш, ще си помогнеш много, но това няма да ти реши проблемите, ще е едва първата крачка. Осъзнаваш ли, че доста хора са като теб, без дори да са виждали наркотици или близвали алкохол?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a64625c667
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам позната с подобна история като твоята, даже и по страшна с аборти и гадже наркоман, но това нве е най-голямата драма на света, просто в момента така се чувстваш. Трябва да промениш всичко,дай си някаква цел която да преследваш, запиши аюсе в нов университет, хвани си ново гадже просто намери твоето нещо което ще ти помогне да ги откажеш. Подкреоям и номер 2 за комуната.
Веси19

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b7054a0cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нарича се воля.
Ще ти напиша, каквото и в историята на другия господин- сменяне на средата, много силна воля и детокс.
Ама наистина сменяне на средата. Знаеш ли, когато аз осъзнах, че имам проблем с наркотиците, знаех, че трябва да споделя с някого, за да ми помогне-казах на майка си, бях на хероин. Уговорихме се, че ако ме усети пак да правя някакви схеми, да крия пари или да се държа странно-Просто да ме заключи вкъщи и да не ме пуска.

Искам да кажа, че не е задължително да ходиш в комуна. Сподели с някого и ако наистина го искаш-сто процента ще успееш. Аз очаквах, че ще ме обвинява, ще ми вика. Тя просто ме погледна и ми каза, че ще се борим заедно. И така, малко по малко, с ДЕТОКС и разни занимания, фокусиране върху мене си, успях да се измъкна. И ти можеш да го направиш. Просто трябва да има на кой да се опреш.

Важно е да разбереш, че родителите не са врагове, а ти, дори и подсъзнателно смяташ всички за такива. Психиката на употребяващите е проста като белия боб и е много, ама мнооого лабилна . Ще изтърпиш една 6-месечна депресия, но с правилно хранене и здравословен начин на живот, нивата на серотонин ще се нормализират и пак ще си ти. Той в момента е изцеден изцяло от мозъка ти, тялото няма дори резерва, а тая синтетика източва всичко до последната капка, оттам идва и смазващата депресия. В момента ти изглежда невъзможно-знам, и аз така си мислех. Но не е така. Възможно е, стига да го искаш достатъчно силно.
И не е И лесно-и това знам. Всяко начало е трудно, в началото е наистина трудно. Идеята е да стиснеш зъби и да стъпиш върху това, което контролира теб самата, емоциите ти, живота ти....Ще се справиш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker