Ще успеят ли този път ,или е поредният опит за ново начало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Ще успеят ли този път ,или е поредният опит за ново начало
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2408 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 32 години и ще ви разкажа за живота ми, сигурно много младежи ще видят себе си в моя разказ, други ще кажат че съм пълен глупак.
Израстнал съм в много добро семейство, от нищо не съм бил лишен. Като дете бях отличен ученик -гордост за семейството ми -имам по голям брат и нашите винаги ме даваха за пример.
Всичко започна неусетно от един джойнт в гимназията мисля че бях 8 ми клас. пушех от време на време не ми пречеше особено. В последствие започнах да продавам трева -чувствах се повече от всички останали, момичетата в училище започнаха да ме заглеждат, харесваше ми. След 10 ти клас станах най големи удържани дилър в училище, започнах да продавам и други наркотици :амфетамини, екстази, мдма, пикото, кока. Нашите отидоха да живеят на село и на 18 аз останах с брат ми в апартамента. Всяка събота имаше купон идваха познати и непознати да се друсаме и да пием. Момичетата спряха с мен защото бях известен дилър , имал съм по над 10 момичета в телефона които биха дошли веднага за да се друсаме и да правим секс. Това не ми пречеше на ученето. Завърших с отличие и влязох в университет. там продължим по същия начин. Повярвах си още повече, черпИх всички и пилеех наред. Мислех си че имам много приятели, но всичко се промени в момента в който ме арестуваха. Всички избягаха. Полежах една година изчистих се спрях всичко, колкото и странно да звучи ми помогнаха 2 момчета в ареста. Родителите ми ме измъкнаха с много усилия, можеше да лежа с години.. Излязох нов човек, завърших университета изкарах и магистърска степен даже. Започнах работа и всичко се нареди в живота ми. Неусетно започнах да пуша трева следин 2 години пауза, започнах да се друсаме отново всеки уикенд, даже по често от преди. Но се запознах с едно момиче бях на 26 а тя на 20. Бях и първия, не е взимала никога наркотици беше първото ми такова гадже. Заживяхме заедно, и тя забременя. Но аз продължих да се виждам със старите си дружки и да се друсаме. Започнах да взимам пико. След една точка мозъка ми изключва започнах да играя хазарт. Натрупах много заеми. Няколко пъти наще ми ги оправя ха докато е време. Реших че ми трябва промЯна и когато синът ми беше на 1 го. Се качих на кораб. 8 месеца бях чист докато се прибрах и започнах всичко отначало. 1 година се друсах и военни двойнствено живот. След като се надрусам ходех на проститутки и на казино. Отново натрупах много бързи кредити и пак се качих на кораб за 10 месеца. Върнах се отново чист предизайн 6 месеца и сега затъват отново. Не искам да се качвам отново на кораб явно не е решение а и мъката е голяма. Обичам жена ми и детето. Сега взимам по 2-3 пъти в месеца с един приятел. Отново съм натрупал към 20 000 лв бързи кредити. В безизходица съм.
След 20 дни ще се опитам да взема банков кредит и да покрия всички останали. Може да ми се отдаде възможност за ново начало.
Дайте ми съвет Как да се отърва от наркотиците, хазарта и секса с проститутки. Когато не съм надрусан не итрая хазарт не изневерявам, но взема ли това е първото нещо което правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: fd85890ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да се събираш с приятели, които ти ввлияят зле. Може да даваш всички изкарани пари на жена си (ако е разумна) и така няма да имаш за наркотици, проститутки и хазарт. Помисли за детето си и какъв пример ще му бъдеш като започне да разбира и осъзнава какъв е баща му. Щом твърдиш, че обичаш жена си, можеш да намериш сили да се промениш. Не ти ли писна да водиш пропаднал живот? На тази възраст е време да престанеш с безотговорните изпълнения и да бъдеш зрял човек, още повече, че имаш семейство, което разчита на теб.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 3e421efac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е лесна твойта, приятел. Правиш това, защото си свикнал да го правиш като се надрусаш. Ако беше почнал да играеш белот, например, сега щеше да играеш белот като се надрусаш. Знаеш как влияят тези неща на мозъка и психиката ти И вероятно знаеш, че мозъка ти ще стане на пихтия. То и затова като хванеш да правиш нещо надрусан ти е 100 пъти по-яко.
Ключовото към спирането е-нова среда. Занимавай се със семейството си повече и остави старите си приятели в миналото. Не можеш да дружиш с тях и да очакваш да останеш чист .
Няма да те лъжа, ще те хвърли в страшна депресия, и това го знаеш, предполагам. Но се преодолява. Просто трябва да си възстановиш серотонина в мозъка. Има храни, които го правят и киселото мляко е едно от тях. Почни детокс-много помага. Фрешове главно, много вода, кисело мляко и...цвекло. Възстановява червените кръвни телца и точно за наркотици е страшно полезно. Моя детокс си го направих главно с цвекло.
Пикото е много коварно и много бързо изцежда, затова и толкова бързо закача. Ще видиш как ще мине времето и ще се радваш, че си се измъкнал от този ад. Защото това е ад и трудно се оцелява в него. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 279b20cdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен ти си пристрастен към бързата печалба. Обичаш да печелиш бързо слава, пари, момичета, емоции, респект - неща, които всъщност нямат никакво значение, освен задоволяването на нагона на тщеславието. Всъщност никой не се интересува от теб, освен семейството ти и трябва да се радваш, че стоят зад гърба ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 741426314e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като си пробвал всичко защо не пробваш постене и молитва. Мен Бог ме освободи от една зависимост дето ме е срам да я кажа. Има един проповедник който води хората в молитва и после дават свидетелства че Бог ги е излекувал в резултат на молитвата. В Ютюб всеки четвъртък от 22:00 има молитви. Пламен Петров напиши.
Когато постиш тялото е изхабено и е покорно. И не се надигат нуждите.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f0b40e535d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако не се промениш трайно, жена ти ще те напусне рано или късно. Помисли над това следващия път, когато решиш да се надрусаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker