Трева - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Трева
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2987 пъти
Какво мислите за тревата? Защо толкова много хора си мислят, че когато някой пуши трева непременно е боклук, пропаднал, наркоман и т. н.? И аз съм на мнението, че ако супер много прекаляваш с марихуаната не е окей, защото всичко в големи количества си е вредно. :D Но когато стане дума за пушене на трева в рамките на нормалното какво лошо има? Дори има ползи.
Например аз в седмицата пуша един път и не съм забелязала да съм пропадал боклук. Момиче на 17 години съм, имам си приятели, общувам нормално, възпитана съм и успехът ми е 6. 00. Не мисля, че по някакъв негативен начин ми въздейства пушенето. Даже напротив. Разтоварвам се. Интересно ми е да чуя и други мнения по въпроса. И само да вметна, че става дума само и единствено за трева не за нещо по - силно, което със СИГУРНОСТ не бих си позволила никога.
Лично моето мнение по въпроса е че не трябва да пушим или да правим каквото и да е само, защото е модерно. Правете това, което ви харесва и ви кара да се чувствате добре, но преди това мислете с главата си. Не прекалявайте с тревата, защото нека не забравяме, че все пак е вид наркотик. В малки количества може да няма вреди и дори да има ползи, но когато прекалим може да стане опасно. И моля ви - нищо повече от трева! ПАЗЕТЕ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА СИ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: ccc42e3e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Истината е някъде по средата. Пушенето на трева не те прави пропаднал, но и някои любители на тревата като започнат да проповядват, че едвали не тревата лекува всички възможни болести, направо прекаляват.
Аз съм с две висши, едното от западен университет, по едно време обичах да си пуша с компания. Под пушене имам предвид 2 пъти месечно. Пропаднал не съм, имам хубава и добре заплатена професия.
Имах един приятел, който започна още от ученическите години да пуши почти всеки ден, и просто до 24-25 годишна възраст започна супер много да му личи. Този пич страшно много затъпя, даже и спречкване със закона имаше.
Явно лекарството и отровата зависи според дозата, както с всяко нещо на този свят.
Има едни пичове "Българско рационално общество" които направиха подкаст в тубата. Имат много интересно предаване за тревата, който иска може да види.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f20ca3ed7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила той никой боклук не забелязва сам за себе си, че бил боклук. И всеки човек наречен от хората боклук има и хубави качества.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f2f26c8973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Майка ми казва, че "количеството прави отровата". Това е така, да, но що се отнася до тревата (а тя съдържа THC), дори пушенето само от време на време след години би ти направило някакъв здравословен проблем - а с нервната, а с дихателната система. А и е много трудно да си намериш качествена и чиста, извлечена по нормален начин. Бих те посъветвала да не пушиш повече от веднъж месечно, дори ако можеш, спри, докато е време. В гимназията и аз си пушех от дъжд на вятър, но спрях, защото осъзнах, че проблемите ще дойдат с времето...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 82689bfdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най голямата тъпотия е това да пушиш трева и да кажеш Разтровараам се.... С трева ли? Филм, добра компания с подходящи събеседници, спорт, планина и др са много по подходящи за разтоварване. Ти може да не си станала боклук но така се почва. Те и тия дето са откраднали само един път не се имат за крадци и наистина не са като големите престъпници ама няма гаранция че нямат да станат по лоши.
След тревата може и на друго да се закачиш както и обикновено става. Тогава пак ще ни питаш същия въпрос.
Спирай докато можеш.
Аз говоря така от опит и от лични наблюдения. Почнах с цигари, после алкохол, после и други работи и не е лесно да се отървеш.
Капка по капка е всичко. Всеки започва с малко.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 50817b6e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пуша трева от 4 години, а от 2 редовно, но само вечер. Не ми е попречила в абсолютно нищо. Станах държавен шампион по таекуондо и съм на много добре платена работа. Има 99% плюсове и единствения минус е може би, че сутрин ставането е една идея по натоварено но след кафето няма проблем хаха. Абсолютно всичко е в психиката на човека, ако си се настроил, че ще ти вреди както е казала баба ти то тогава тя ще ти, ако си се настроил да си пич, няма проблем. Междодругото съм в Пловдив за известно време, някой ако може да помогне с една трева ще съм задължен живи и здрави. :D

 
  ...


...
преди: 4 години, 21 дни
hash: 75155d736e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До 5 и авторката!
Искам да кажа от опит, че точно неможенето да се отпускаш без трева е същината на пристрастяването. Неможенето да заспиш вечер и да се разсъниш сутрин без кафе също. С годините естествено става все по-зле.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 21 дни
hash: 75155d736e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е като онази знаменитост дето изпитвал панически ужас да прави секс с жени без да е пиян. Иначе правил секс с много жени. Очевидно проблем с алкохола и жените.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker