Трева. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Трева.
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2844 пъти
Здравейте! На 16г съм. От скоро време искам да пробвам да пуша трева. От един път може ли нещо да ми стане и от какво количество “се напушва” човек??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 81e04a857e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да правиш, само не пипай синтетични треви. Това е най-лошото нещо, което можеш да направиш. Имах много лош трип с такова нещо само от няколко дръпки.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 41bc461706
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Първия път може и да не се напушиш, особено ако не знаеш как да пушиш правилно, тоест да вдишваш. Иначе нищо сериозно не може да ти стане, но първоначално е наистина странно. Аз първите пъти като се напушвах имах чувството, че съм в сън или филм, беше супер trippy. Ако си решил със сигурност да пробваш, бъди с близък приятел, с който ти е комфортно и не те напряга. Ако е пушил, още по добре. Иначе количеството, за да се напушиш е различно при всеки, може да те хване от 4 дръпки, но може и от повече. Ако сте двама човека, вземете си десятка, ако сте повече, съответно повече коз. Весело изкарване!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ca7b1c2238
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Попринцип е най-добре да се пробва след като мозъка ти се е развил напълно (20-25г), но това рядко се спазва.
Аз лично почнах да пуша на 17г. и първият път почти нищо не стана, защото не знаех как да вдишвам правилно. Ако искаш да те "хване" ти трябват 1-2 дръпки и вдишай дима дълбоко и го задръж в дробовете 1-2 секунди.

Какво ще те съветвам: Ако все пак твърдо си решил сега да почнеш, увери се че си на правилното място, с правилните хора, защото ако не ти е комфортно ще те хване параноята и няма да ти е приятно. Но пък ако си с близък човек може би ще го чувстваш като най-якото нещо.

Също така ако те изкефи може да почнеш да искаш да го правиш често, което попринцип не е много оферта, защото ставаш доста непродуктивен и все пак струва пари. Така че според мен е най-добре през уикендите да си пафкаш.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1a2217d7c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Внимавай от кой си я взимаш. Гледай да е чиста, а не пръскана с опасни химикали. Виж в нета как да ги различаваш.

Като за начало, пробвай да изпушиш една петичка (четвърт грам), но недей на веднъж. Паф - чакаш малко - отново паф - и така бавно. Не бързай, защото трябва да видиш колко трева е достатъчна, за да те хване.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c36e91d19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Честно казано много зависи каква трева ще пушиш и кой ще ти я даде. Аз съм пушила няколко пъти, единия път беше много забавно, много яко, бях супер весела, втория път пък ми стана крайно зле и припаднах и се събудих в болница, защото тревата била друсана демек имало е и дрога в нея, третия път ми беше пак някакво готино и спокойно, четвъртия път беше много силна и се задавих и пак ми беше зле. Като цяло много си зависи. Пуши само с хора които са ти наистина приятели, които ги е грижа за теб и също така пробвай с хора, които вече са пробвали и знаят, че тревата която ще пушиш е слаба. Не трябва да удряш силна още първия път. Също така си подготви вода да имаш и шоколад, защото пада кръвното.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3693af0f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пушил съм много години.. това, което мога да кажа е - не пробвай! нямам какво повече да кажа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 58330e498e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хейй. Пробвах трва преди около 3 дни и честно казано не се чувствам добре в момента. Много исках да пробвам. Първия път ме хвана, но чак след 10 минути. Винаги помни едно(тревата е бомба със закъснител!!! ). Не спирах да се смея и дори не знаех къде се намирам. Очите ми бяха много червени и ме боляха. Вчера отново се напуших, и отново стана така, само че този път имах сърцебиене. Това доста ме притесни, защото освен, че чуваш тройно по-добре, ами и не може да спре да ти бие толкова бързо сърцето. Днес не се напуших, защото вчера вечерта ми беше доста зле. Главата ме болеше, очите също, както и сърцето не спираше. За това по-добре, ако някой ден решиш да пробваш трева, бъди сигурна, че ще ти дадат качествена, защото определено моята не беше. И от една дръпка можеш да се напушиш. Повярвай ми, че колкото по-късно, толкова по-добре ще е за теб! Не мисли, че ще си по-готина с това, защото тези 3дни хората, които вярваха в мен, че няма да го направя, се оказа, че грешат. И в момента много съжалявам. Дори не искам хората да си мислят, че съм пропаднячка или наркоманка. Така че си помисли дали искаш да го направиш. Съветвам те, ако толкова искаш просто вземи качествена трева и бъди сигурна, че няма да се пристрастиш. Аз лично мисля да си позволявам да се напушвам веднъж на 3 месеца. Толкова ми е достатъчно. Дано моята история ти е била полезна!

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 1d53772c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пич това ти напушване ще е вододел в живота ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker