Не виждам изход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Не виждам изход
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2705 пъти
Споделям историята си, защото усещам, че се задушавам от премълчаване. Нямам близък човек, на когото да споделя... Животът ми беше страхотен. Имах всичко, не спирах да се усмихвам и да се радвам на живота. Преди няколко години загубих близък човек, неочаквано. Това ме разтърси и изпаднах в депресия. По това време имах приятел, в когото бях безумно влюбена и виждах светло бъдеще с него. Нещата вървяха добре, с негова подкрепа се завърнах от чужбина, където учих мечтаната специалност. Започнах работа в чуждестранна фирма, стъпих си на краката, заживяхме заедно. Често обсъждахме темата за деца и решихме да опитаме. Но нещо в отношенията ни се пречупи. Лека полека започнах да усещам хладнина, но някакси се справяхме. Докато един ден не го видях случайно в компанията на друга жена. Бяха на маса с приятели, не ги познавах. Имах възможност да ги наблюдавам известно време и за мое съжаление в очите му видях онзи пламък, с който ме гледаше в началото на връзката ни. Бях съкрушена, събрах си багажа и се изнесох при родителите си. Писах му, че съм го видяла. Не исках да го виждам, бях толкова наранена, обидена, обезверена. Когато потърси контакт не му отговорих и реших, че няма какво повече да ми обяснява. За мен всяко негово държание придоби смисъл.. Когато се нанесох при нашите проблемите тепърва започнаха. Родителите ми не се обичат, в интерес на истината цял живот усещах как се ненавиждат, но ме отгледаха без да се разделят. Лошото е, че единия родител има зависимост към вещества и с годините нещата се влошиха. Вместо да се реши проблема де прибягвоше до упояване и постеренно загубих емоционалната връзка... не веднъж съм ставала свидетел на насилие и психически тормоз, а скоро се случи и инцидент, който ме изплаши до смърт. От щастлив и живот пълен с надежди няма и следа, всичко се преобърна и не виждам смисъл в утрешния ден. Живея в постоянен страх, че нещо лошо ще се случи, здравето ми се влоши след насъбралите се случки и все още не мога да се справя с последствията. Всеки съвет е добре дошъл. Не знам какво да правя с живота си, работата е единственото, което ме кара да се будя сутрин..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0d339025ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напоследък се усещам, че ставам малко банална с препоръките си за психолог, но просто на мен толкова много ми помага, че не мога да се стърпя. Особено, когато видя, че става въпрос за детски травми. Всичко е толкова свързано с детството ни, че чак е малко плашещо. Съветвам те да намериш добър психолог, или психотерапевт, с когото да поговориш. Също да потърсиш в ютуб медитация за "вътрешното дете", има много харесай си някоя. Понеже съм родител, моят психолог ми даде да прочета книга "Отровните родители", там припознах своите, дадох си сметка защо съм избрала точно моя партньор, защо реагирам странно в доста ситуации, от къде идва силната ми самокритичност, кое ме саботира и т. н. Ако ти се чете, можеш да я потърсиш онлайн.
Ще получиш най различни съвети, в крайна сметка обаче отговорите са в теб.
Поздрави

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2221f4b16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря много за коментара ! Аз също се насочвам към психолог, който да ми даде посока, но по Вашите думи си правя изводи, че съм на прав път може би. Книгата за отровните родители я чета и оставям на периоди, защото много ме разтройва. Но това е истината и по нея трябва да се работи.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b9e4de0ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За родителите ти нв знам какво да те съветвам, но за приятелят ти не го допускай повече в живота ти, не ти трябва, съдбата ще ти изпрати друг, а ако внимаваш и по-добър. Радвай се, че не се е стигнало до брак и деца, че тогава наистина ще има за какво да плачеш. От собстен опит ти го казвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 4a65eae169
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изнеси се от дома на родителите си и заживей сама. Така ще си далеч от токсичните отношения. И си търси друг мъж. Чети религиозна или езотерична литература, за да не те стряска смъртта толкова. Ходи на спорт или на йога и медитация. Споко. Животът е борба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker