Амфетамини риталин и адерал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Амфетамини риталин и адерал
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 10641 пъти
Здравейте, някой има ли представа дали в българаките аптеки се продават амфетамини от рода на риталин или адерал? Бившият ми мъж ми каза преди няколко месеца, че имал синдром на турет и ми съобщи, че се лекувало с амфетамини. Той няма Турет със сигурнист, нито психоложката, нито психиатърът му е казвал такова нещо, аз говорих с тях даже наскоро, той има други проблеми и не трябва да взима никакви наркотици, защото се влошава от тях. От както си измисли, че има турет го хванах няколко пъти със разширени зеници, неадекватен и агресивен. Отделно има понякога някакво треперене на ръцете. Докато спи рязко му се свиват мускулите на ръцете или краката (това преди го нямаше). Когато е с разширените зеници не спи нощем. Друг път пък спи по 12 часа и повече. Как мога да разбера от къде се снабдява с амфетамини, в аптеките дали се продават? Искам да намеря доказателство. Имаме дете, а той го взима и не е адекватен, отделно ме е заплашвал с убийство няколко пъти. Как мога да докажа, че взима нещо? Докато се стигне до тест за наркотици, то ще му се е прочистила кръвта, съдебната система е страшно мудна, четох че амфетмините се прочистват от кръвта и урината за 3-4 дни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9a753ac45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И след три месеца да му се направи тест пак ще покаже че има следи от употреба ако реално има такава. Друг е въпроса за какво ти е да доказваш каквото и да било а не се изнесеш просто. Амфетамини се продават на всеки ъгъл в големите градове буквално така че едва ли не познава някой който продава. Симптомите които описваш показват явна употреба на тез боклуци, поне с кокаин да се друсаше

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd08fa0338
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Адерал в България няма. И няма и такива лекарства тук, преди е имало, обаче са ги забранили. Вероятно ги взима по класическия начин, демек от дилър.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0a3216991b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не, в аптеките няма. Най-вероятно употребява пико. Възможно е даже да го пуши на алуминиево фолио. Намирала ли си разни пликчета, хартийки, топчета от фолио. Погледни кошчето за боклук. Проверки по джобове, шкафове. Все ще намериш нещо.
Сто процента се друса. Този кръговрат от безсъние и дълго спане е характерен за хората,които се друсат. Казвам ти го от личен опит.

Ж,28

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 30a5c2c0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Стига с глупостите :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5d574bd8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мисля, че амфетамините стоят толкова малко време в кръвта, защото на мен трябваше да ми правят тест за наркотици преди да взема книжка, обаче тогава беше баш по нова година и тогава за първи път пробвах амфетамини и ми беше за последен път. Просто исках да издържа цяла нощ и после чаках 4 месеца, за да ми се прочисти кръвта и да си направя теста. А иначе бях решила, че ще отслабвам и си бях купила Липовон, това е уж лекарство за отслабване, а после разбрах, че съдържа амфетамини и от него не ти се спи, не ти се яде и така слабееш, но реших, че няма смисъл да си го причиня, а и не исках да взимам амфетамини. Възможно е той да си купува такова лекарство ако знае, че то съдържа амфетамини. Също така да се запознаеш с квартален дилър е страшно лесно, така че може директно от човек да си купува нещата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a678896e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз така и не разбрах, защо ти е да доказваш каквото и да било. Ако не искаш да те пишт в криминалните хроники, събирай багажа и си заминавай. На кого какво и защо ще доказваш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d3240a8af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм се изнесла отдавна, за това не мога да го проверявам. Но продължава да идва неадекватен. До преди няколко месеца доста добре се криеше, нищо не съм намирала, освен бутилки от алкохол. И на няколко пъти много гадно миришеше, беше пушил нещо вкъщи. Наистина ли 3-4 месеца минават преди да се изчисти тялото от амфетамините? Със сигурност взима нещо, не съм сигурна какво, но изглежда като да са амфетамини. Пред нас беше дошъл да крещи и хвърля предмети.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d3240a8af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пак съм авторката, наистина няма адерал в българия, но се порових във форумите и се оказа, че има риталин под името концерта. Иначе той може и от дилар да се снабдява, нямам представа.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7495472a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Една приятелка спря и после започна да си прави всеки месец тест за да види кога ще се изчисти, от юни до сега тестове й са положителни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 15bdcbe471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 6, написала съм, че имаме дете. Аз може да съм се изнесла, но детето няма кой да го спре да го взима и да го гледа сам, защото нося наказателна отговорност, ако не му го дам, при няколко такива отказа, ако заведе дела, влизам в затвора, а той вече е завел едно, при което ще има глоба, след още 2-3 такива случая ще последва, това което написах. Какво да правя?

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ed3347376d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Консултирай се с адвокат. Води дело за ограничаване на родителските му права поради наркозависимост. Би трябвало от съда да го изследват, а за по-сигурно попитай какво ти трябва за това изследване и по заобиколен начин го вземи от него.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 59db8af866
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 12

" Би трябвало от съда да го изследват, а за по-сигурно попитай какво ти трябва за това изследване и по заобиколен начин го вземи от него."

И представи в съда нещо "взето по заобиколен начин" ... конслутирай се с адвокат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker