Дали се е забъркал отново с наркотици? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Дали се е забъркал отново с наркотици?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2484 пъти
Здравейте! Започвам направо по темата.
Синът ми е на 20 години, втора година студент в София. Има си сериозна приятелка, намери си работа и нови приятели, учи. До тук всичко префектно. След това обаче, според неговата версия, се спречкали с някакви момчета в дискотека, били изгонени от дискотеката, когато нашите си тръгвали обаче, момчетата отново се появили, скандалът се разрастнал и синът ми се озова в болнца с прободна рана в областа на корема, за щастие без опасност за живота. Твърди, че не познава момчетата, не казва за какво е бил скандалът и може би точно за това имам съмнения относно историята му.
Преди години, в периода от 16 до 18 годишен синът ми движеше с наркомани, тревомани, разбойници и така нататък. Прибираше напушен, пиян или надрогиран ако въобще се прибереше. Започнахме наказания и лишения, дори е отнасял някой и друг шамар от баща си, но не се отакаваше. Спряхме му парите - започна да продава вещите си, забранихме му да излиза - започна да бяга. Заплашхаме го с комуна - смееше ни се, баща му го удряше,а той го питаше "Това ли беше?". В един момент вдигнахме ръце, баща му му каза да си събере багажа и да върви където иска, да прави каквото иска и той го направи. След известно време се запозна с настоящата си приятелка. Нещата между тях потръгнаха, той прекъсна връзка с този "свят". Беше му нанесен тежък побой след това, но той го прие положително - каза, че точно заради това няма да се върне към този живот за който е загубил две години.
Аз обаче се притеснявам, че може пак да се е забъркал с такива хора и точно заради това е завършил в болница. Бях много щастлива, че е спрял. Вярвах му, че е така, но може би винаги е имало капка съмнение в мен, защото все пак всички сме чували израза "Бивш наркоман няма".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6ea962fc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е лесно да се сбиеш, може и без повод. Нужна е само причина - а тя е лошо възпитание. Хората, които са възпитани като консуматори, ще живеят само за да потребяват и няма значение какво: в този случай наркотици, може да са любовници, проститутки, хазарт, скъпи дрънкулки, дрехи от моловете, пластични операции, глупостите, които се продават на фитнесджии, коли, алкохол и въобще всичко, което можеш да си купиш, за да си купиш статут в обществото или пък такива неща, които ти дават удовлетворение, когато си на дъното на обществената стълбица (алкохол напр. ) Ако го бяхте научили да създава, гради, отглежда, да си прави планове и мечти на нещата, които ще създаде, а не мечти къде ще се намърда, тогава щеше да води много по-добър живот. Нищо не можете да направите вече.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c4f7420722
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама и вие страхотен подход сте извадили спрямо 16-годишен - наказания, лишения и шамари. И то 16-годишен с проблемно поведение. Да бяхте се консултирали със специалист вместо да го биете и да му четете конско.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker