Чай за пушене и последици. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Чай за пушене и последици.
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3685 пъти
Здравейте, въроса ми е към хората, които са употребявали "Чай", от колко време пушите, появиха ли се проблеми със здравето Ви в последствие на дълга употреба и отказахте ли се вече, ще споделя и моя опит. Бях в 6 или 7 клас, когато пуших за първи път в продължение на 2 години редовно, след това спрях, след някакъв период от време пак започвах, пак спирах и така, след като завърших минаха 3 години от тогава дори бях забравил какво е чай, дори и марихуана не бях пушил, дори като се сещах как съм злоупотребявал направо се отвръщавах до преди месец, но преди около месец как стана и аз незнам отново уж на майтап си опънах само един път от цигарата на мои познати и често казано до някъде ми хареса и започнах пак, но не всеки ден а през ден-два да си вземам по малко количество и да си пафкам. През годините се изговориха много много версии за това какво съдържа чая, но така и никой не знае със сигурност, чувал съм какво ли не мухозол, течност за климатици, ацетони и какви ли не още вещества, някой със сигурна информация, ако има нека сподели с какво точно ни тровят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 452c177b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз няма да те упреквам персонално или нещо от сорта, но ми е странно, че масово хората използват неща, които нямат представа какво са. Дори лекарство да е, прочети му листовката, каква му е активната съставка и т. н. И ако мога да приема, че тревата донякъде(защото ги друсат с боклуци) е нещо натурално и може да го пушиш, то това да пушиш някакво "чайче" е ебавка със самия себе си. Както си пушил 100 пъти на 101-вия прещракваш и айде чао. Поне като употребяваш подобни неща, избери нещо, което го знаеш какво е.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5574dac535
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Здравей, авторе! На 37 съм вече, е отвреме-навреме пуша чай, но не такъв, за който ти говориш, а такъв, от магазина! Вместо да го заливаш с гореща вода, го тъпчеш в цигара и го пушиш! Знаеш за смъртния случай с ученичката в Шумен, нали? Защото тя пушеше точно такъв чай, изпадна в кома и издъхна в болницата! И чубрица съм пушил-веднъж реших да пробвам и ми хареса! Предимства-никога не можеш да се пристрастиш, евтино и легално е, проблеми със Закона не може да имаш, дори и да те хванат на улицата с такива цигари, пълни с чай от магазина, няма да те задържат, защото ти не си престъпил Закона по никой параграф! А съвсем друго е да те хванат с марихуана-проблемите ще настъпят моментално! А и колко струва уличния чай-изобщо не знам! Не купувай повече от него-пуши си този от магазина за 1 лев! Една кутия ще ти стигне за много време, дори едно пакетче може да се използва за 2-3 цигари! А и аз никога нямам доверие на уличната дрога, а ти как се доверяваш, не знам! Никой пласьор няма да ти каже какво всъщност ти продава-за него е важен оборота, с който ще се отчете на шефа си! Така че имай едно наум! Прави като мен и няма да сбъркаш! Филтри и листчета за цигари има навсякъде, а и са евтини! Аз не бих рискувал живота и здравето си за нещо, което ми е неизвестно! Това е от мен!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5c932a33b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Горкичкият. Пробвай да шмъркаш лепилце, поне знаеш какво има вътре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cb74f49a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как не Ви е страх за живота ви бе хора? То едни безобидни цигари ме е шубе да пуша вече, камо ли за треви, чайове и всякакви такива, които изобщо не се знае какво е. Осъзная се и махни тия боклуци от живота си, не си заслужава. Започни да спортуваш, тичай всеки път когато искаш да пушиш и открии разликите. Много тъжно, много стряскащо особено за подрастващите. Аз лично съм виждала как пушат тоя чай и гледат като гипсирани, започват да издават животински звуци, да лазят като бебета, да им става зле, да вдигат или спадат кръвно, всичко е жалка гледка.. помисли за себе си, защото сега е чай, после може нещо по - така и няма спасение след това. Не си струва

 
  ...
преди: 4 години, 21 дни
hash: 4e5757d182
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пробвал съм няколко пъти. Не разбирам как някой може да се кефи на нещо подобно. Пълна отврат - от вкуса до преживяването. Плюс това е гадна синтетика.

 
  ...


...
преди: 4 години, 21 дни
hash: c88e04265f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрасти. Не съм пристрастен, но имам огромен опит с дрогата в миналото.
Ще кажа само две три неща.
От тоя чай,много хора не са същите. Ходещи призраци. Йолко случая има на такива джънкита не е истина. Аз даже познавам едно лице.
Пиши си тревичка и да не ти пука.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker