Проблеми от марихуана. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Проблеми от марихуана.
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 3339 пъти
Здравейте, накратко пуша трева от 3 години и се чувствам различен човек и то не в добрия смисъл. Общо взето, когато вляза в серия от дни и почвам ментално да деградирам. Спират да ме интересуват важни неща, хора и т. н. Напушваме се, разейвам се,
прибирам се, цъкам на компа и лягам. Почнал съм да забравям лесно неща, да се чувствам леко отдалечен, тоест използвам всяко сетиво по отделно не мога да се усещам като едно цяло.
Едвам си свързах мислите и сега. Не говоря нормално, мълча повече, защото в главата ми имам усещане за празнина. Смисъл примерно казват ми нещо а аз от мара толкова разсеян, че си го повтарям това, разсейвам се от някъв детайл, толкова концетриран все едно пък просто не знам как да отговоря адекватно. А ппц не съм така. Не знам просто дали ако откажа пушенето ще спрат
тези проблеми. Питам се, защото сега уча в друг град, а там почти не пуша само от време на време, но от рядко пушене усещам по-лоша промяна сякаш. Адския филм е, а и гадно щото съм свикнал
С това да си запълвам времето.. Взел съм изпити, всичко точно остават ми неща в главата, ама не е кат преди ддз. Дайте съвети моля ви. Благодаря предварително!
с

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: ae05c1223b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри марихуаната преди да е станало късно и се фокусирай над важните неща! Сам разбираш, че те дърпа надолу, така че не си заслужава. Има много по-смислени неща, които можеш да правиш с живота си, не си губи времето, защото и без това живота е много кратък.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2818e64eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От тревата се затъпява

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dedf1d91a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спри дрогата, наркоман?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 460593a858
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Еми то е пределно ясно,че трябва да спреш.Прекалено е времето все пак 3 години пушене ,какво очакваш ? Марихуана е известна с това,че човек започва да забравя,да деградира и да не може да се концентрира. Аз също съм пушила марихуана 5-6 пъти,да не кажеш,че не знам какво е и също като тебе съм се чувствала отвеяна и затова и не пуша.Ако го правиш заради навика,по-добре си купи вейп и пуши него,той поне не вреди по същия начин, и пак ще си пушиш без да имаш проблеми. Спри се с тая трева,защото накрая и името няма да си помниш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: deb9886366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Братле , който каквото и да ти приказва тревата е наркотик. Не е вредна само в умовете на наркоманите , които си търсят оправдание . Интересното е и че фанатично си вярват. .

Имам много добри приятели , които пушат от зората на демокрацията и не са спирали вече 25години . Нищо общо нямат с това което бяха преди. Тотално са деградирали . При редовно пушене от година вече почва да си личи . При тебе връщането назад ще е трудно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: df66414b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами просто спри да пушиш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4d43ee1445
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш проблем от марихуаната, отговора е очеваден- спираш я. На теория лесно, на практика трудно. Казва го човек, който я спря.
Ще ти обясна на етапи какво ми се случи и как се измъкнах аз.
Пуших всеки ден по 2 джойнта и то доста стабилни в продължение на няколко години. В един момент спрях и се запознах с депресията от първа ръка. Сякаш всичко ми стана черно бяло и всичко стана страдание за мен. Не можех да свържа две нормални приказки. Хората ме отбягваха.. Това става като спреш марихуаната. Това е и причината много хора да не я спират никога. Та.. какво направих аз. Ами първо започнах да уча. Започнах да чета. Мозъка ми беше спрял тотално и не можех да прочета една страница, но пък аз съм инат и продължих да се мъча. Лека полека започнах да успявам. Започнах да решавам логически задачи. Ходих и на психолог. Няколко години така, лека полека когато учиш, четеш, смяташ, рисуваш, мозъка ти се възстановява. Почнах да бягам всеки ден, за 3 години влязох във форма. Записах се в университет, там се запознах с по-умни от мен. Сега няколко години по-късно осъзнавам, че от всички неща най ми е повлияла социалната среда. Много важно е да общуваш с хората, да се смееш често, да можеш да говориш с тях на по-задълбочени теми. Напомняш ми много на мен. Бях много зле и толкова много успях да постигна, че чак не е за вярване.
Важното е да го искаш и да се отправиш в тази посока, от там нататък търпение и всеки ден малки стъпки. Ще станат работите един ден. Просто ти не го усещаш, когато правиш правилните неща, как се променяш. Как един ден се събуждаш и осъзнаваш, колко далече си стигнал.
Да излезеш от такава яма е трудна работа, малко хора успяват. Трябва да имаш много голямо въображение, много изобретателност, много креативност, много концентрация. Но веднъж успееш ли да излезеш, ще имаш такъв житейски опит, че вече нищо няма да може да те събори. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fcc6f46977
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Нищо недей да спираш, бъди себе си, бъди типичен български студент и достойно ново попълнение.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9293f1c2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не мога да я разбера тая мода с наркотиците. Веднага ще се появи някой многознайко, който да ми каже, че марихуаната не е наркотик, но същия ще попитам защо е необходимо да се използва?! Толкова ли не можете да се справите с предизвикателствата в живота без да използвате опияти и стимуланти. Ясно е, че от тези неща човек просто деградира и може да стигне и по-далеч и все се намират хора, които да обясняват, че нямало лошо.
Много ми е интересно и авторът как се реши да "опита" като има толкова неганивни примери около нас?
Иначе като съвет, авторе, бих ти казал, за да запазиш здравето си просто се спри и си намери по-здравословни начини да бъдеш щастлив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6f3b67010e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Същия бях приятел просто не ми пукаше,загубих много
От приятелите си докато се събудя,бях паднал много
ниско но това остана в миналото близо 10години от
както пуших сериозно спирай и започвай да мислиш за
бъдеще сбъдни мечтата си това направих аз.Сега
пуша ама много рядко!

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8170150a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ако тожа ще те успокои аз и без марихуана алкохол или наркотици се чувствам така

антидепресантите не прощават

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 64fe3af952
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вече си загазил, мой човек, то и аз пушех, но не всеки ден, и то докато бях 1 и 2 курс, когато бях на общежитие! Нали знаеш как е-една цигара за компанията, а това беше 1-2 пъти седмично! Е, не съм ходил на психиатър за щастие, завърших си висшето и-каквото е било, било! А ти всеки ден да пушиш не ще полудееш, ами и незнам какво още ще стане с теб! Експерименти ли си правиш, а откъде имаш пари-ако работиш, се чудя как не са те усетили и изгонили оттам! Само че знай едно-марихуаната вече я третират с какви ли не отрови, което води до неминуема смърт, то и затова не бих рискувал да си купя, а и когато пушехме, масата беше от доверено лице, което гарантираше, че всичко е наред, както си и беше! Остави марихуаната, че иначе не ти завиждам, защото вече си за психиатър!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2798b6a897
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз пушех почти 8 години, ама пушене всеки ден без изключение. Започнах в 9-ти клас, и си мислех, че всичко е иху-аху, защото реално нямах никакви задължения и проблеми, и бях точно като теб. Училището го завъших безпроблемно (не съм бил отличник никога, но не успеха ми е бил винаги над 4. 50 - 5. 00). Записах студент, така и не съм завършил все още, но както и да е. Пушил съм нирвани, чайове, мъхове, абе всякакви неща доста по-силни от тревата като цяло. Бомбони, мдма, кокаин също съм взимал чат пат по поводи и т. н. но никога не съм имал някаква зависимост, както към тревеата и цигарите. Всички приятели ме знаеха като човекът, който без поне една свита не излиза никъде. Ноември месец тази година стават 3 години от както не съм си дръпвал даже, и въобще не съм взимал каквито и да било субстанции. Просто в един момент след като се напушех се питах дали има смисъл, какво се променя, по-хубаво ли ми е... и един ден просто спрях. Без да съм се навивал, да съм задавал дати, срокове, просто спрях. Постепенно усещах промяна в мисленето и емоциите си, но ми беше мноого трудна промяната, дори физически. Не съм си прменил мнението за тревата, и никога няма да ми бъде негативно, но и никога повече няма да дръпна, сигурен съм в това. От както не пуша усещам разлика в себе си, усещам главата и мислите си чисти. Сигурен съм, че и при теб ще подейства така.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3affa4de4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Автора: 8-чка? Ти добре ли си, братленце? Пропаднал ли ме наричаш, кво не мога да се подведа ли? Нямам правото.. цъфнал та вързал. Ми не ми е цветущо положението, сгреших, млад съм още, ама не съм провал. Просто съм почнал да се отдалечавам от хората и от смисъла на ежедневието, който напоследък много не намирам. Не знам ама тревата си е чист боклук вече, хора. Изписахте сума ти верни работи, но самото спиране е много трудно. Просто на морето ситуацията е много напушена и няма как да не се пафка :D Не знам ама вече има дилърчета с 3-4 години по-малки, големите не се занимават, дето бяха от сериозните. Защо? Защото това са филми, никой не иска да дава трева, никой не иска да се забърква с куките, щото е беда и то огромна. Просто някви "махленчета" искат да си направят малко пари на твой гръб докато са пубери (щото са непълнолетни нали) и след това спират. Всеки го прави, за да се почувства гангстерче малко, нали било модерно. Аз просто си пуша и си гледам кефеца, ама вече не е кеф много.
И тия дето ме наричате наркоман.. един среден пръст бих ви показал, чисти душички неомърсени. Ангелчета ли сте вие, какво? Ако трябваше да ви чакам безмислените отговори с по едно изречение 2 дена, щях да си тегля края :D И не, когато аз пушех в началото, тревата беше хубава, а когато почнаха да я мешат с кво ли не... имах случай и на мешана с наркотик (кристал или нещо от сорта). За психиатър съм бил, не знам си кво, брато аз през кви филми съм минал, само да разбереш и на тебе щи потряя психиатър :D Благодаря, че сте отделили внимание все пак! :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a42167071e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз така, ама от три години спрях да пия и да се въргалям с първото момиче, което ми се навие.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a4df866f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Свържи се с "Рето", помагат при зависимости. Най-голямата грешка на наркомана е, че може ей така да се откаже. Не става толкова лесно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 681bfe15c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   5, аз пуша от близо 4 години, уча, работя, готвя и чистя и докато не го кажа абсолютно никой дори не го подозира, филмар хааххах

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 20bb5bb6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   аз съм майка на момиче което пуши трева и се чуствам много безпомощна и ужасена от това което се случва, преди време ги хванах с приятеля и с дозичка и ушким обещаха че ще престанат но усещам как си мислят че са ме надхитрили и продължават, незнам как мога да им помогна и как е правилно да постъпя, моля за съвет

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c8a6048e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Какво ще направи тревата с човек зависи изцяло от самия човек, неговия характер и психика.
Започнах да пуша ежедневно преди двайсетина години, защото не можех да спя от напрежението покрай държавните изпити. И така до днес. Взех си изпитите, намерих си призванието, създадох семейство. Не изкарвам яките пачки, защото никога не ми е било върховна цел. Уважаван член на своята професионална общност съм, имам добре развита мрежа от контакти, повечето от които не подозират за моята употреба. В тоя смисъл не мисля, че може да става дума за деградация.
Няма да рекламирам действието на тревата - казвам, че в моя живот тя е изиграла предимно положителна роля. Аз съм импулсивен и твърде емоционален човек, който често се лашка между еуфория и депресия. Тревата ме успокоява и уравновесява. Това е. На други хора действа другояче, факт.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: beebbbff1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Споко, не се филмирай. Всичко е в главата.
Пафкай си както обичайно и всичко ще е ок.
няма такава тъпотия като "ще деградираш и т. н. "
в крайна сметка вече е легализирана в толкова много страни и то не само за лечение, а и за РАЗВЛЕчение :) интересно ми е това как тъпунгерите ще го обснят. Тези които твърдят, че от нея едва ли не си на ръба на пропастта... хахах А същите тези са никотиномани от поне 10 години... тъпачета ще има винаги. за това просто знай какво това което пушиш и непрекалявай естествено. просто няма смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker