Психолог в София - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Психолог в София
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1831 пъти
Здравейте,

Не искам да пиша много, за това накратко на 20г момиче съм. Иска ми де да кажа че е само напоследък, но не помня кога последно съм била щастлива. Имам приятели, никой не ме мрази или подобни глупости, нямам проблеми с нищо, пари, семейство всичко е ок. Въпреки това постоянно съм тъжна, не виждам смисъл в нищо, единствените моменти в които се чувствам окей са когато съм пила и не съм в трезво състояние. В момента пиша това пияна, сама вкъщи. Мисля че трябва да потърся помощ, но някакси съм успяла да заблудя всички около мен че съм тази положителна, винаги щастлива и позитивна личност, която не съм и не мога да потърся помощ при тях.

Не знам дали сайта позволява, честно казано и не ми се занимава да проверявам, но ако има хора, които са ходили на психолог и са намерили помощ ще се радвам да ме посъветват за психолог в София. Както и да е, съжалявам че е толкова несвързано всичко което написах :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 52ffb2b49e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една руса психоложка, в една малка стара сграда до Немската гимназия приемаше през 2013 година. Не й помня името обаче, знам че беше руса, но НЕ е Мадлен Алгафари.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0952c3cc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се поддавай на алкохола, не е решение в никакъв случай. Моята майка също си мислеше, че алкохола я прави щастлива, а ела я виж сега- безработна алкохоличка, останала без приятели и близки, безкрайно нещастна и с разбито здраве. Психолог не мога да ти поръчам, има много, просто потърси из интернет. Може да потърсиш и психиатър.
Успех, бъди здрава!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0c6a181ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз само мога да ти завиждам. Пиенето при мен не помага. А за психолог... освен да ти предпише някое хапче, и да те направи зомби... друго не очаквай. Психолог търси ако имаш по-ясна причина за проблем. Иначе няма как да те направи "щастлива"... Особено тия бг психолози които съм срещал онлайн... че аз съм чел и интересувал повече от тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ae9e66fd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По това, което описваш ми се струва, че си депресирана. Покрай проблем със зависимост разбрах, че нещата са много навързани. В университета се оказа, че имам интерес към психологията. Това, което научих е че при такъв тип проблем човек не може и не бива се справя сам. Огромна стъпка е, че осъзнаваш това и решаваш да решиш проблема си.
Моят съвет е да потърсиш психоаналитик, когнитивно-поведенческа терапия или с други думи Терапия чрез говорене. Има разлика между това и психиатър. Те както са казали горе основно предписват хапчета, които са наркотични. Много от психолозите, които не се водят психоаналитици не са квалифицирани. Аз лично съм попадал на един, който беше пиян по време на терапия.

Това, което мога да те посъветвам да очакваш е да бъдеш изслушана и по този начин с помощта на специалист да разбереш какво чувстваш и защо.
За конкретни имена мога да ти препоръчам: Мимоза Димитрова, Орлин Тодоров или Светлозар Василев.
Бъди смела и успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker