Как да разбера дали друса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Как да разбера дали друса?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 3237 пъти
Здравейте! Момиче съм на 17години и имам приятел по-голям от мен с 3 години. Заедно сме от почти 7 месеца и може да се каже, че е първата ми любов. Той е много точен и ви казвам всичко това, за да не си изградите грешно мнение от това, което ще напиша сега. През първите два месеца в които сме били заедно той е употребявал наркотици и ми каза сам за това, като заяви, че е решил да ми каже, защото ги е спрял вече. Няколко дни след като ми го каза, замина да работи в чужбина за 4 месеца и през тези 4 месеца е невъзможно там да е взимал нещо, но от както се върна разбира се се върна към старите си приятели които са пропаднали наркомани, а един от тях дори имаше някакви драми с ГДБОБ и лежа в затвор за няколко дни. Не знам как и защо е излязъл, но се върна в градът в който си живееше и не спира да търси приятели ми дори в момента са заедно. Та въпроса ми е.... как да разбера дали отново е започнал да взима наркотици при положение, че по цял ден е с мен, но ако реши винаги ке си намира време за тях, а буквално почти всичките му приятели са наркомани и освен че приемат и продават наркотици в градът ни, който е малък и всичко все от някъде се разбира, но не мога на чакам да чуя от хората.... за това пиша тук с надеждата, че някой ще отговори на въпроса ми - как да разбера дали друса... той също така и шофира и 2 пъти се удря с колата заради това че е приемал наркотици преди това като вторият път беше точно 3 или 4 дни преди да замине в чужбина и беше доста силен удар като се има на предвид, че му се беше скъсал носачът и гумата беше излязла от джантата.... и все пак не правете прибързани изводи мога да ви разкажа и цялата му история.... защо и как е започнал, но ги е спрял заради мен или поне така казва... ще съм благодарна и ще отговоря на всеки едни коментар и ви благодаря предварително! ПС... коментари от типа.... говори с него или отдели го от приятелите му няма да помогнат опитвах и грам резултат нямаше... целта ми е да разбера дали друса и да знам дали да продължавам да се опитвам на градя бъдеще с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: d8559d1338
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи поне знаеш ли с какво се е друсал? И за какво го подозираш? Можеш да потърсиш в интернет какви са признаците по които да познаеш дали някой е употребявал.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1daa48bf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   #1- ами главно амфетамини, екстази и такива вещества които го вдигат, употребявал е и трева и за това най-много си съмнявам в момента, защото от другите вещества не спеше по 3 4 сни не се хранеше и беше станал на скелет, но сега си е доцре охранен спи си и дори заспива доста рано, но той гивее на 15км от мен и идва всеки ден с кола... знам ли го дали спи или си излиза по нощите. Поне съм сигурна, че се храни.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 968dd50aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Би трябвало да има уголемени зеници дори на силна светлина. Ако се държи по-различно, от времето в което си сигурна че не е взимал такива вещества, вероятно е друсан. Ако той има близки приятели с които той споделя, попитай ги. Вероятно ще му се стори като предателство ако разбере, затова бъди по дискретна. Ако все пак по някакъв друг начин разбереш че е друсан, и виждаш че те лъже, по-добре се разделете. Връзката се крепи на доверието. Дано съм ти помогнала с коментара си. Успех

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c349e1fec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не си причинявай такива драми. Тръгни си докато е време. Имате връзка само от 7 месеца, 4 от които не сте се виждали. Намери си читаво момче. Сигурна съм, че този е много точен, но за зависимите хора винаги най-важното са наркотиците. За него ти не си по-важна от тях, нищо че сега така те залъгва.

Как да познаеш... Аз обикновено познавам по поведението. Ако е превъзбуден, ако говори много и бързо. Или ако говори бавно и заспало. Ако влачи думите или е много разсеян. Ако изпуска неща или задрямва. Гледай дали зениците са необичайно свити или разширени. На мен това ми е трудно, особено на човек с тъмни очи. Правилно си забелязала, че при амфети не спят и не ядат. На трева са бавни и неадекватни. На хероин са щастливи и приказливи. Кокаина ги възбужда...
Не вярвай на "Чист съм, ти си внушаваш". Единствения начин да си 100% сигурна, че последните 2-3 дни не е употребявал, е да направи тест пред теб. Продават се в аптеките - 3лв е за 1 вещество, 20лв е комбиниран (за марихуана, амфетамини, хероин, метадон, кокаин и метамфетамини).

Колко дълго е употребявал твоя приятел? Разбира ли се с родителите си? Те знаят ли? Предполагам, че са го изпратили в чужбина за да се изчисти. Щом пак движи с наркоманските дружки, след около 2-3 месеца ще се подкара пак. Той продава ли? Ти защо се срещаш с наркомани?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1daa48bf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   # 3 - Не мага да попитам приятерите му защото всички са порти, но има един на който дори обмислям да предложа пари само и само да ми го снима как друса защото знам, че преди са го правели заедно

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1daa48bf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   #5 Ами не знам с точност, но доста няколко години, но не постоянно
Не са разбирали родителите му, защото са разделени и всеки си гледа себе си, но не и него
Той сам ходи в чужбина от 16 годишен, за да изкарва пари понеже не разчита на техните, а и те нищо не му дават
Сам спря да движи с едно от момчетата за което по горе в историята бях написала и дори го гони, защото покрай него вече следят и приятерят ми
Прави някакви тъпи намеци например днес си разчопли някаква раничка в носа и аз му казах “ми та то така става” и той “ да аз съм мръсен наркоман” изнервя се на тази тема по 2 причини... или защото не е така и се дразни, че не му вярвам или защото е така и използва обратна психология като си мисли, че като иронизира няма да си мисля точно това което казва (само вмятам) скоро той пак ще замине за чужбина и може би за по-дълго време, а там няма как да взима нещо, защото колегите му са възрастни хора, а и той буквално е от полето в лагера от лагера в магазина и пак в лагера и на полето. И имам още един въпрос - Може ли при шмъркане в продължение на седмица две да се образуват рани в носа?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 968dd50aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Идеята да предложиш пари е добра, но недей да предлагаш много. Можеш обаче да го попиташ какви вещества е употребявал, уж че просто ти е интересно да знаеш. след това можеш да прочетеш в Интернет Как да разпознаеш че е употребявал конкретното вещество и да си по-сигурна. Ако решиш да предлагаш пари, бъди сигурна че няма да разбере. Пиши как са се развили нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0dee442043
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бивш нарокоман и бивша проститутка като понятия не съществуват. Казал го е народа.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a87e911ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   какъв е финала на нещата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker