Метамфетамин и моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Метамфетамин и моята история
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2383 пъти
Здравейте. На 21 години съм и съм студент. Реших да споделя тази история тук понеже искам да прочета мнението на другите и да се забавлявам. Разбрах за тревата в 10 клас от мой познат, но я възприемах повече като нещо от което бих изкарал пари. Виждах как имаше търсене, но трудната част беше да създадеш връзки и контакти с пласьори, които да са коректни в дългосрочен период. Започнах да си купувам малки количества от рода на 5-10 до 20 грама, които продавах в училище за около 1-2 седмици. Мотива ми беше като цяло да имам повече пари, защото джобните от родителите ми 10 лева дневно ми стигаха, но исках да си купувам и маркови дрехи, наргилета и да се имам за нещо повече от останалите. През това време също се занимавах и с кражби, които също си докарвах не лоши пари. Чувствах се добре, защото не го възприемах като нещо лошо, въпреки че ме е било страх на моменти. Вече в 12 клас продавах за едно момче, което осигуряваше и други наркотици като екстазита, метамфетамин, кокаин и амфетамини. Но нямах клиентала за тях, но той ми предложи да започна да ходя на партита, които се провеждат в различни клубове и ме убеди че ще ги продам. Всичко се случи както ме убеждаваше, но той беше задържан и спрях за известен период от време докато се завърне. И така докато не дойдоха лично до нас да ме призоват за разпит. Родителите ми ме гледаха така за първи път и им казах, че нямам представа защо ме викат за разпит. Съответно отидох и се оказа че момчето е разследвано отново и пак е задържан и на част от срещите му съм бил установен. Но заявих че сме приятели и сме учили заедно, но нямам отношение към това за което го разследват. Последваха доста заплахи от тяхна страна спрямо мен, че категорично имам отношение, как ще бъда съден за затаяване на информация. Заявих, че нямам какво повече да кажа и ме изпратиха. През това време установих контакт с други лица, които ми продаваха наркотици на едро и продължих да го правя. През това време съм имал нормална работа, взимах си изпитите и голяма част от обкръжението знаеха за страничното ми хоби. Някои се отчуждиха, други обратното, но всеки е лоялен към услугите които му предоставяш :D. В този период започнах да употребявам метамфетамин от любопитство и бях на път да се побъркам, но не заради редовната употреба, а просто защото от веднъж взех повече от нужното. На моменти се чувствам кофти, защото почти не комуникирам с родителите ми, защото нямам кой знае какво да си кажа с тях. Вече имат съмнения за това какво правя. И не познават никой от "приятелите ми". И да наистина може да нямам "истински приятели", но поне разчитам на себе си и нямам проблемите, които други "нормални" имат. Смея да твърдя, че въпреки многото оплаквания как в България не е за живеене, няма стандарт за живот аз лично съм се възползвал от обстоятелствата и задоволявам потребностите си и живея хубав живот. хахахах извинявам се за неграмотно написаното просто бързам и чакам мненията ви, които ще ме критикуват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6da724fab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво, да ти ръкопляскаме ли сега?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7d18fb8558
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ясно. Ако беше жена, щеше да си проститутка, нали? Да си осигуриш стандарт без да те вълнува кой какво мисли.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 40ecddadbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм бил като тебе. В момента не знаеш колко си излъган. Аз се разминах със затвора Слава на Господа. Но приятелите ми влезнаха единия на 18 до 23 беше за 5 години, а другия за една година. И струва ли си?

По добре с малко но да си жив и здрав от колкото пари и лукс заедно с тревога. Няма нишо по хубаво от спокойствието и правдата. Аз намерих евангелската църква и станах добър човек. Осъзнах се докато е време. Сам знаеш че нямаш приятели в тия среди. Остави тия работи и се сдобри с родителите си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8c433ee2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да продаваш такива неща е толкова грешно и деградирало. Ако продължиш ще стигнеш до много лоши последици в живота си. А колкото да ги употребяваш. Преди 2 седмици беше погребението на един съученик от даскалото (на по 25 сме) умрял от свръх доза. И всички мислят че на тях няма да се случи. И всичко става бавно и неусетно... Вярваш ли си? Защо не отидеш на църква.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 520654966f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е и като станеш наркоман всички изкарани пари ще ги даваш за лечение по психиатрии и клиники.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2a37499aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Объркана ти е ценностната система. Сешлисе "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила."? Така и при теб и твоята дружинка - "да си нещастник, значи да си як", "да си задълбочен, начи да си морализатор". Имаш объркване в нюансите и концепциите на понятията, освен огромния проблем с егото. Горд си, че се друсаш, вместо да ти е жал за себе си, че не си достатъчно силен, за да не друсаш, разбираш ли мееее??? Масата "нормални", както ти подигравателно ги наричаш, хора, нямат твоя проблем, защото са точно "нормални" по задание. А на теб ти е нужно да си изградиш САМ философия, нали умееш да мислиш и да проверяваш граници, действай, келеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 72c388bd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 6, добра препратка към "1984", но автора едвали я е чел.
Авторе, колкото по-рано се откажеш, толкова по-добре.
Братовчед ми беше дилър няколко години, започна като теб, още като ученик. Постепенно затъваш все повече и повече.
Един ден го хванаха и едвам отърва панделата, даже не знам и как го направи.
Мой съсед беше дилър и беше в затвора за поне 5-6 години. По мои наблюдения, заведението хич не му се отрази добре.
Не си пропилявай бъдещето, ти си дррбна риба и е въпрос на време да те изпържат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fcd84a0c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И кво за Пабло Ескобар ли се помисли, като разцъкваш по 20 грама на седмица зад училищната лафка?
Такива дребни риби най-често изгарят като фас на течение, дано го имаш в предвид.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f37af652a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В България също си свободен човек до някаква степен. Технологиите вече могат да ни свързват с почти целия свят за отрицателно време И следователно не е толкова важно къде се намираш, а по-скоро с какво се занимаваш. Но като не ти харесва в България може примерно да отидеш в Германия... границите вече са отворени и не е като едно време.
Въпросът е там какво ще правиш като отидеш? Знаеш ли език, не знаеш ли... Какво ще работиш? А може просто да си седиш в България и от вкъщи да продаваш всевъзможни неща в Германия, че и в още много други държави. Примерно един грам синтетика в България струва 30 лв, но в Германия е 60 евро, като доставката ти е 25-30 евро за цяла Европа, сметни го за 3 грама колко печалба има. Успех и умната.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 82a9e8ce28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Гледай "25-ят час". Може да ти отвори очите за някои неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker