Не мога да си го простя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Не мога да си го простя
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2128 пъти
Аз съм момиче на 24 години и преди 4 години се запознах с бившият ми приятел. С времето разбрах,че той и приятелите му употребяват Кокаин и така започнах и аз.
Имали сме много сцени, караници, безпаричие, лъгала съм семейството и приятелите си за да се прикривам, лъгала съм на работа и така общо взето 2 години...
В един момент осъзнах, че аз реално го правя само защото съм около тях и никога не е моя идеята да вземем въпросната вечер, даже доста често сме се карали и не съм била съгласна той да взима кокаин и съм си лягала и съм отказвала. Стигнах до извода,че реално не съм прострастена и си казах - "За какво подяволите го правя?" и тогава се разделих с него и не съм изпитвала желанието да взимам. Работата ми и образованието ми потръгнаха, имам нов приятел от 1 година, който е страхотен, финансово съм много добре, а бившият ми и компания затъват още и до ден днешен.
Въпреки, че не се пристрастих като другите и спрях да взимам наркотици не мога да си простя как изобщо съм го правила, как съм стигнала до там, поне по веднъж на ден се сещам как съм употребявала или как той се е държал с мен (ревности, тормоз, сцени) и се измъчвам.Чуствам се ужасно,че изобщо съм била този човек и съм погнусена от себе си., всякаш съм един вид травмирана от това. Не мога да си го простя....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5e3e4c745e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прости си и продължи напред. Вече внимавай в кого се влюбваш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c98e60ad7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Да, нормално е да се чувстваш така. Била си с него и с компанията му дълги години и това е взело няколко години от живота ти. Сега искам да четеш внимателно! Това, че си се отказала от него, компанията му и кокаина е най-големият ти повод за гордост! Най-големият. Върви с гордо вдигната глава и не прави евала на никой, който се опитва да ти пречи на това са се развиваш и да бъдеш най-добрата версия на себе си. Дори на себе си! Не бъди жестока към себе си. Недей! Не си причинявай това да се измъчваш за миналото. Миналото не определя кои сме! Запомни това! Гордей се със себе си! Заслужаваш го!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2312f874b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, радвай се, че въобще си се измъкнала и навреме. Наложи се по един проект да работя в съседна на страната в която живея за около месец. Там видях що е то наркомани. 95% от колегите бяха пристрастени. През целият този 1 месец не спряха да се опитват всячески да ми пробутват и на мен. Започваха с "много е натоварена, стресираща работата и това успокоява" и стигаха до "Е, ти накрая сама ще поискаш, ама тогава няма да има и ще се наложи да си платиш" демек, черпеха ме.
Едва издържах времето което трябваше да бъда там, бях станала кълбо от нерви и буквално започнах да се страхувам от тях. Скачали са си на бой, включително с ножове.
А работата наистина беше супер сериозна и отговорна, през ум не беше ми минало, че е възможно да я практикуват подобни хора, още по- малко пък, че аз ще попадна на подобни колеги.
Бяха като зверове през моите очи.
Успял е твоят бивш да те ма или лора и вкара в собственият си ад, такива са. Поздравления, че си се отслабнала. Знам, че за кокаинозависещите е изключително трудно да спрат.
Имай си го като огромна обеца на ухото и напред! Станалото- станало, поне е с щастлив за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c29107d272
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всеки прави грешки,това е урок. Когато грешим, има и срам, вина, укор. Вдигаш глава и продължаваш напред. Ако наистина е затворена страница, значи вървиш по светла пътека.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ac52db59eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА:
Благодаря за думите. Аз реално не се пристрастих след 2 години честа употреба. Дори не знам как стана, но всеки ден благодаря и се радвам за това...

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 17528579c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаме сходни истории само че аз взимах всякакви наркотици. Аз също се обвинявам и до ден днешен. Предполагам, че просто трябва да си простиш, няма друг начин. Желая ти успех. И аз, и ти и всички като нас сме по-силни отколкото си мислим.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker