Как станахте наркомани? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Как станахте наркомани?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3122 пъти
Здравейте. Всички наркозависими моля опишете две неща. Първо. Как започнахте с наркотиците, какво ви накара или подлъга да опитате за пръв път? Второ какъв вид наркотици ползвате и опишете възможно най-точно какво е усещането като се надрусате с конкретният наркотик, а също какво е усещането като не получите дозата. Ако също сте лежали в затвора моля споделете как стоят нещата с наркотиците там. А също защо дилърите продават без проблеми в училищата, как става така, че полицията винаги се огъва при нарко разпространението и тоя проблем постоянно върви на пълна пара. Дефакто всеки може да си набави наркотици в училище или в дискотека, стига да поиска, всеки знае кои продават там. Защо нищо не прави полицията? Съжалявате ли че сте наркомани, ако знаехте преди как ще сте в момента, бихте ли започнали с наркотиците пак?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: bce91e6c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   За щастие никога не съм се дрогирал, само трева съм пушил и то само като бях 1 и 2 курс, защото бях на общежитие, после започнах да пътувам всеки ден, защото увеличиха наема и се отказах! Тогава се събирахме и цигарата минаваше през всеки по 1-2 пъти! Не пушехме всеки ден-само веднъж седмично! Само че една вечер излязох, за да се разходя, бях леко замаян, но знаех какво правя и откъде да минавам! Върнах се в общежитието след 2 часа и легнах! Това беше през 2013-2015 г., сега сме 2020! Оттогава не съм пушил, не съм привиквал към тревата, чел съм, че от нея се затъпява много бързо, но не усетих нищо такова-някои пушат по 2-3 джоинта на ден-чел съм в темите тук! Друга дрога не познавам! А и в наши дни да си намериш чиста трева е почти невъзможно, защото я пръскат с някакви отрови, а да умреш само от едно дръпване е 100%! Вече съм на 37, а и знам, че всеки, който се дрогира, рано или късно умира! Говоря за кокаин, хероин, амфетамини! Чел съм, че последните те държат цели 7 дни буден, но намаляват апетита и се стига до изтощаване на организма! Не случайно не ходя на дискотека, защото там е огнището на дрогата! В студентската дискотека, която е недалеч от общежитието не се разрешава дрога-на входа проверяват всеки

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6ab35a1d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Бях на 16 години и на село имаше един познат и ми предложи трева да пушим. Напуших се доста ,но забелязах че наистина има търсене и започнах да търся оферти на едро. И през едно момче започнах на едро да си взимач по 5-10 грама трева и да я препродавам ма дребно. После намерих контакт и за останалите наркотици - абсолютно всичко без хероин. И най-много търсене имаше за трева, амфетамин,метамфетамин и бонбони, за кокаин по рядко защото ми струва на едро 95-100 лева на едро при 5 грама и въпреки това беше доста добро качество но просто нямам лично търсене. Опитвал съм от всичко- определено след пушенето на трева се почувствах по съвсем друг начин от стимулантите. Имам доста по-добро самочувствие и съм по предпазлив , стига употребата да р умерена в рамките на 1нъж за месец. Най-тежки да кристалите според мен и там е мекото на хляба евтино е на едро въпреки че ценара е висока на дребно варира от 50-100 лева на грам. На едро съм го взимаш между 20-40 лева и е бомба като продаваш на дребно. Имаш съм периоди в коит съм употребявал и съм прекалявал но не съм имал проблеми с това. Проблема е когато изпитваш нужда за да функционираш нормално. За мен лично да си дилър има предимства и недостатъци стига кръга да е по тесен . Защото ми се е случвало пред блока да ме мернат момчетата и да ме питат и директно им оправям пакета на място. Вършил съм работа и на едро, гърбили са ме 3-4 пъти като последния път дори трябваше да пиша жалба с пакет наркотици в гащите в районното.изгърбиха ме защот аз бях настъпил някой. Изядох много сериозен бой. Имаш съм проблеми с полиция. Влизал съм в затвора за кратко. И да има наркотици ,но не си заслужава да си давате парите или да искате от близките си. В повечето случаи се пуши билка. Трева и да има е 4-5 кутии цигати от рода на половин грам нещо кафяво. От другите наркотици има но просто не си заслужава. Предимно съм разчитал на близки и приятели да ми купуват храна. Лафка също има но цените са си леко завишени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7b7899c9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Маняк на 18 години съм и съм пробвал 13 неща... не знам това какво ти говори но сега съм чист от всичко. Значи - Кофеин, Никотин, Алкохол, Трева, Амфетамини, Пико, Кристал, Кокаин, Екстази, ЛСД, Кодеин, Ксанакс, Лепило... Дори не се ебавам

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 501ee90cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте, защо не виждам коментара си. Когато го добавих имаше за одобрение 1. С моя станаха 2. След това видях, че са станали 3. И накрая само един одобрен?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6e33f11725
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Пробвал съм всичко изброено: Трева, Кокаин, Екстази (моли), МДМА, Амфетамини, МДА (сали), ЛСД и съм пил лийн няколко пъти. Тези наркотици са готини, стига да не се пристрастиш, но това зависи от личността и психиката основно. Никога не съм се пристрастявал към каквато и да е субстанция, пушил съм цигари 2-3 пъти в живота си и всеки пъти спирам без да имам абстиненция. Трева пуша много рядко и изобщо не ме кефи вече. Единствено бих взимал от време на време ЛСД, тъй като успявам да разреша много вътрешни неща - ЛСД стимулира бета рецепторите в мозъка и като цяло засилва връзките между различните мозъчни дялове. Мислех си че от ЛСД ще почнат да се разтичат стените и да халюцинирам на макс, но ефекта изобщо не е толкова интензиван както много хора твърдят. По рядко бих взимал МДМА и Кокаин. Усещането на тези субстанции не може да се обясни с думи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dc30fe2353
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Няма бивши наркомани.. До тея, дето разправят, че се били "изчистили"... Падам от смях :D:D Никога не съм пробвал нищо, няма и да пробвам. Имам обаче много познати, които уж не били пристрастени, били отказали всичко, контролирали се, и всякакви подобни, които в момента са по затворите, лудниците или са станали крадци за да си купуват наркотици :) Айде без тея приказки от 1001 нощ, забъркаш ли се веднъж в тези лайна, излизане почти няма!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker