Това любов ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Това любов ли е?
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 4937 пъти
Постояно мисля за един наркоман. Незнам дали той ме харесва, но имам основание да мисля, че е така. Сега е под арест за притежание на хероин и не сме се виждали от месеци. Няма и как да се свържа с него. Надявам се да го пуснат скоро. Не искам да сме гаджета или да го спасявам от хероина, просто да сме приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 76702b0177
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай с този, и аз бях се забъркала с един такъв та си съсипах живота. От този човек не става, той ще си остане такъв завинаги. И изобщо не си мисли за любов, защото с този човек няма да имаш бъдеще. Успех, има и други момчета.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 1160731db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз не искам връзка или бъдеще с него, нито да го променям, искам да сме приятели.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 2a5df20b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Я си помисли ако родителите ти разберат, че имаш приятел наркоман какво ще правят ааа? Всеки месец ще ти правят куп изследвания за наркотици, ще ти изгубят всякакво доверие, ще стоят на тръни всеки един миг щом ти си навън, защото ще си тревожат да не би да си с него. Те са родители и се притесняват за теб колкото и да им обясняваш, че м/у вас няма нищо те не биха те разбрали.

И още нещо той може да ти мисли злото не можеш да разбереш един наркоман. Днес е мил и те поздравява, а утре ти предлага хероин. Незнам на колко години си, но ако бъдете приятели (което не ти го пожелавам) след някой месец като ти писне от нещо може да потърсиш помощ от него а той ще те успокои с НАРКОТИЦИ!

Това е лично мое мнение ти решаваш, но аз съм против!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 1160731db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм в такава възраст, че наште да ми казват какво да правя. Последния път, когато са ми правили изследвания против волята ми беше когато бях на 5. Родителите ми не могат да ми определят приятелите.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 75f0b4e9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Колко си наивна, мила... Как може да си помислиш, че може наркоман да ти бъде приятел?! Човек, който е изпаднал в зависимост и който е готов да продаде всичко за дозата си не мисля, че е най-добрата партия за приятел. Да хората, които са станали зависими от наркотиците много често са неразбрани и наранени души, които са много интересни, но нека това не те заблуждава. Мисля, че, ако движиш с него неизбежно и ти ще посегнеш към наркотиците и после няма измъкване.

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 8acf6ada8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За наркомана няма приятелство няма любов няма морал или ако е останало нещо такова то е много силно притъпено от зависимостта само ще те използва.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 173c6756ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей..

Момиче съм и съм от Пловдив. Аз също имам един приятел занимаваш се с наркотици, който е арестуван заради притежание. И аз, също като теб не съм го виждала месеци. Не съм влюбена в него, просто адски много ми липсва. Дори не знам дали се сеща за мен.

Ако питаш мен изобщо няма смисъл да се занимаваш с него. Неговата заинтересованост към теб е породена от това, че е видял твоята към него. Ако наистина е наркоман и се занимава с хероин, значи просто недей се забърква. И да стане нещо между вас ще ти се струпат само проблеми. Той ще те използва за да се сдобие с наркотици, а ти ще се трепеш заради него. Накрая ще те зареже като първия боклук на улицата.

Хората казват че боклукът за един е съкровище за друг, така че недей се хаби за него, а се огледай. Сигурна съм че около теб има поне едно свясно момче, което е готово на ръце да те носи...

И накрая - ще се радвам ако се замислиш и ако искаш пиши ми - jelliop@abv.bg

Много поздрави - slyn4o :)

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 1160731db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма за какво да ме използва. И защо да ме прави и мем наркоманка, каква полза ще има от това?

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 7f17c38c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила не се занимавай с такива хора той не може да ти бъде приятел оцени живота си сега както е с време защото може да стане късно. Тези хора са опасни разбери знаеш ли колко такива жертви има които сега искат да се върнат към предишния си живот не не могат.

Той мисли само как да се надруса и ще те използва. И понеже няма приятели ще ти подаде ръка а после може и да те продаде за наркотик, не прави грешка живота ти предстои и ще бъдеш щастлива. Бъди предпазлива пази се и бягай далеч от такива ако искаш ми пиши на gotino_momi4e@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4b0fa06cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Позната история - аз започнах приятелството, но само че аз вече съм влюбена в него, ходя с него вече 1,5 и той лежа в затвора. По принцип е вярно, че с наркомана няма бъдеще, но при мен всичко върви добре, отначало ми беше мн трудно, но с времето той започна да намаля количеството предпазима след като мойта приятелка се опита да ме забърка в това, сега почти не взема наркотици само веднъж месечно или два пъти на някой луд купон занимава се с тях само за пари предава стоката и си зема парите родителите ми знаят за него, но ми имат доверие и не ми правят тестове всяка седмица аз се радвам, че му помогнат не е лошо и ти да пробваш да помогнеш на това момче те имат нужда от много обич, не са чудовеища както мислят повечето хора. И все пак ти си решаваш късмет

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b5d431272e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. момичета мн сте прости.... как може да си падате по такива изроди.. има толкова мн. добри момчета готови на всичко за едно момиче. И за кво го правите ?!?! "аз ходя с дилър" и кво от тва ... оставаш си селската овца .... мн ама мн се дразня на такива тъпи момичета като вас.Извинявам се думите който употребявам, но просто се нервирам като чета това което сте писали... кво ебът ви добре ли... ми има си и момчета които къртят здряво в леглото... и тва че родителите не могат да ти кажат нищо, с кой да излизаш и какви приатели да имаш.... не означава че родителите ти не се притесняват за теб.. сега дано нещо ти влезне в тъпата кратуна и дано да си разбрала смисъла на това което казвам защтото ти си една тъпа селска визитарка на която каквото и да и говориш си знае нейното ... не се сърди че те обиждам... чрез убидите искам да те накарам да вникнеш в смисала на текста и че има хора който искат да ти помогнат да не затънеш и ти както този твоя "приател" :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0894fa01c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей! Аз ходих с такова момче 3 години, какво ли не съм правила за да му помогна да се откаже от наркотиците-не успях. Много го обичах, той мен също много ме е наранявал и ми е вредил. Много пъти сме се разделяли, но пак съм се връщала при него. Накрая наистина реших да се разделим беше ми ужасно трудно да взема това решение, поисках да останем само приятели. Това също се оказа невъзможно, много ме болеше да го гледам как се друса. Той толкова пропадна че даже приятелите му го отбягваха. Започнаха лъжите, даже и кражбите. Разбрах, че не можем да сме приятели, не можех да съм близо до него и да го гледам как страда и как пропада. Мисля, че трябва да стоиш далеч от това момче. Това е моят съвет. Дано да намериш правилното решение. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2486514ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се занимавай с такива хора, ти ще пропаднеш заедно с него, ще паднеш на нивото му и няма да можеш а се откъснеш. Забрави го сега, за да го преживееш по-лесно и така ще е по-добре за теб, ти си знаеш! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker