Предозиране с ксанакс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Предозиране с ксанакс
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 4175 пъти
Здравейте! Преди месеци бях много зарибена към хапчетата ксанакс. Беше някакъв период в който на ден пиех по 4-5 хапчета и не ми пукаше за нищо. Ефекта не беше нищо особено, но като човек който е много притеснителен ми помагаха да се разсейвам. Проблема започва от там, че не пиех нужното количество, а буквално предозирах. Ставах с мисли за това и по цял ден правих това, развих зависимост. В крайна сметка разбрах, че само ми вредят и ги спрях рязко. Започнах да получавам задух, паник атаки, а в периода в който използвах ксанакс вдигах температура, губех представа за времето, не можех да говоря, дните в които съм го употребявала са буквално петна в главата ми.... От месеци на използвам лекарството, но се притеснявам защото нямам никакво желание за каквото и да е. Чувствам се ужасно и се страхувам да не започна пак този кошмар.... Ще се радвам, ако някой който е бил зависим към тези хапчета ми сподели дали е нормално след рязкото им прекъсване да се чувствам така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: eebe327240
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не съм ги взимал, но това да се чувстваш зле след като си ги спряла е нормално. Продължавай по този начин и след време ще спреш да чувстваш нуждата да се друсаш, тъй като си ги ползвала в такива количества и определено време ще отнеме тялото ти да се изчисти напълно

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 395d927326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И аз го приемах, в по-малки дози, но с алкохол..Всяко нещо влияе различно при различен човек, но и аз имах същите симптоми особено паник атаките, и като цяло страхът от нещо. Тренирай нещо, излизай с приятели весели се..

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 900e8a41be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   На такива хора с паник атаки и подобни не им е нужен ксанакс, а мотика и огромни полета с лозе за копаене.
Кой ненормалник е дал достъп до такива големи количества ксанакс на авторката? Ксанакса не е ли с зелена рецепта?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05c8875c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Абстиненция, на какво се чудиш?!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c0ca2024e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Недей да пиеш Ксанакс, мисли позитивно. Това лекарство не ти е в плюс, а в минус.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4393d941db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   то нявсякъде пише, че подобни лекарства не се спират от веднъж. Това става постепенно, с постепенно намаляване на дозата. При всички случаи и при постепенно спиране ще има някои негативни ефекти, но няма да е такъв стрес за рецепторите, както това да пиеш бензодиазепин в неприемливи дози и изведнъж да прекъснеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8514432306
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оффф много си невежа. Никога не се спират изведнъж. И да не си пррдозирала, пак е опасно рязко да се спрат. КСАНАКС е силно пристрастяващо. Никога не съм го пиша, но съм чела, интересувам се. Консултирай се с психиатър. С алкохол е абсурд да смесваш успокоителни! Да се самоубиете ли искате. Не е срамно да питаш лекар. Просто отиди....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c572eb5916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От тези хапчета лесно се развива зависимост. Спирането става не изведнъж, а с постепенно намаляне на дозата. Опитай така.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8b9172ce66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прочети за абстиненция при ксанакс
Колкото е по-дълго лечението , и колкото е по-голяма дозата , толкова по-продължителна и тежка е абстиненцията
Ако продължаваш да не се чувстваш добре , обърни се към психиатър
Ще види , дали караш абстиненция , или имаш някакви проблеми , нуждаещи се от лечение

Така и не разбрах , защо си пила Ксанакс . Имала си здравословни проблеми , или си се дрогирала ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e459a52a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо, не е трябвало да пиеш по толкова и второ-не се спират рязко, а по схема като постепенно намаляваш дозата. Може да се пристрастиш и към деанксит, на психическа основа. Съвета ми е изобщо да не пиеш такива силни хапчета, можеш и сама да си помогнеш без медикаменти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5967b534d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това е т.нар. синдром на отнемането. При рязко спиране на бензодиазепини, какъвто е Ксанакс, се наблюдават ефекти противоположни на тези, които са желани и съответно първоначално се наблюдават при стартиране на терапията с ксанакс. А именно - вместо да не ти пука за нищо и да си отпуснат, започва да се наблюдава тревожност, задух, паник атаки, психически разстройства, суицидни мисли(или мисли за самоубийство) и т.н. Терапията се прекратява постепенно, правилно са ти казали по-горе, а не от раз. С алкохол в никакъв случай не трябва да се приемат!!!! Аз съм студентка по фармация и съм наясно с тези неща, така че ако не си се убедила все още в горните мнения, вече може спокойно да се вслушаш. Не прави глупости, бъди заета, намери си занимание. Най-лесният начин човек да започне да деградира е просто да се пусне по течението. Съжалявам, но това е, всичко е в главата ти. Не си сама, има много такива хора, това не трябва да е успокоение, но истината е в това да си ангажиран с нещо. Само така ще оставиш проблемите на малко по-заден план и ще се чувстваш значима и полезна.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 9529573104
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Интересни мисли... изпил съм доста Ксанакс (и Лексотан преди това, но много отдавна) и не съм имал проблем да ги спра. И сега ползвам, макар и рядко - нямам нужда, а и с новите промени в закона става тегаво. Ксанакса просто премахва чувството за тревожност, напрегнатост, страх. Но... той е времено решение на проблема - това е транквилант, не антидепресант. Зорлем е набеден за наркотик. Просто държавата иска да ни свръхконтролира...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 7bb453ad4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нормално е да. Ударила те е тежко абсистенцията плюс страничните ефекти на лекарството.

Касанакса се води като едно от най краткотрайните и слаби бензодиазепини, но пак може да се развие зависимост, но не при всеки, и аз съм го ползвал, злоупотребявал, дори съм го правил на прах го шмърках, така получавах по бързо този ефект на седация и успокоение.
Зависимост не съм развил, но както казах е слаб бензодиазепини, навлиза и излиза от системата бързо, затова е ефектът е краткотраен. Не споменаваш каква доза си взимала, 0. 25, 0, 50 или 1 милиграм която е максималната доза.


Взимал съм ги много пъти но бързо развих толерантност и вече не усещах успокоителния ефект, не ми действаше, взимал съм 20 наведнъж (тоест и двата блистера наведнъж), не ми е повлияло по никакъв начин и се отказах от тях.

Щом казваш че не си ги взимала вече от месеци, и последния път са ти подействали толкова зле, защо казваш че се страхуваш че би се върнала обратно към тях?
Все едно да избягаш от мъж който те пребива всеки ден и да имаш желание пак да се върнеш при него.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 924ce8bd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Най-добре иди на преглед при психиатър, има лекарства, които помагат, но иска време, минал съм по тоя път. Не си самопредписвай лекарства за успокоение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker