Алкохолик на 23 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Алкохолик на 23
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2074 пъти
Здравейте аз съм момче на 23 години, от миналата година до сега не съм спрял да пия спирам за 2, 3 дни и после продължавам като започне да ми се пие, последно с приятели изпихме сигурно 10 буилки вино и преди това само съм пил усещам как ми придава и отражение на психиката чувствам се нереално постоянно ми е лошо и дните ми минават супер бързо, не треперя за алкохол не пия от сутринта, но като ми се пие пия супер много докато не се осмъртя направо... също така започвам да се държа отвратително с всички, псувам ги обиждам ги, звъня на всеки постоянно и не ми пука колко е часа... не знам какво да правя виждам тук алкохолици и никога не е свършвало добре, проблема ми е че като седна да пия не мога да пия нормално преди не пиех толкова но мога да кажа че от 2020 година не съм се спрял до сега! не знам на срещи за алкохолици ли трябва да ходя не знам какво да правя почва да ме е страх случвало ми се е като се напия на следващия ден направо да имам чувството че ще припадна, не съм повръщал държа на алкохол но това не е въпроса, но просто пие ли ми се-пия, тъпото е че вече това става през ден или през два дена зависи колко ми е било лошо миналия път, също така усещам някъква злоба от миналата ми връзка и пак заради алкохол съсипах живота на човека с които бях понеже ми пр**ба психиката буквално... не знам какво да правя не искам да ставам боклук и да лежа по улиците като стана на 50 и да се чудя кога пък съм стигнал до тук всякакви съвети ще са ми от полза, Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: cd73e6b2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, ако продължаваш в същия дух, най-вероятно няма да доживееш до 50! Аз съм бил алкохолик на 21, пиех всеки ден цяло лято. Сега съм умерен алкохолик и пия само по чаша макс две, вечер (слава богу, че има хоум офис)!
Хубаво е, че осъзнаваш как това ти влияе на битието и отношението към околните. Сега, ако искаш да направиш нещо по въпроса - има съпорт групи, хора, които държат на теб. Има много начини. Истината е, че всичко зависи от теб! Не е краят на света.
Ако не искаш да се променяш пий си на воля - свободата на избора! Красотата на този живот е, че всеки избира сам как да си го съсипе.

Извинявай, ако коментарът ми ти идва малко мрачен. Опитвам се да подчертая, че всичко е в твои ръце. Само ти можеш да се извадиш от тази дупка, в която си се вкарал. Време е да се стегнеш. Само така можеш да израстнеш и да пребориш себе си (и психиката си).
Има много начини, тук не е мястото, но (отново) от теб зависи!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c91e303fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не пий. Няма финт, няма мъдрост, не пий. Казвам ти го като алкохолик, отгледан от алкохолици. Въздържаш се, намираш си занимание, извършваш физическа дейност и не си търсиш оправдания.

Не е лесно, никой не казва, че е. Трудно е, мъчително е, гадно е, но си струва. Ако можеш, пиеш по 2-3 бири за залъгване и си казваш "не". Въпрос на воля е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 90c7c64856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрасти. Алкохолик на 24 съм. Разликата е, че се "осмъртявам" от 16г и когато съм тотал щета не псувам всички а по скоро ставам непоносимо мил и ги прегръщам и тн. Та относно това какво да правиш има два варианта или ще се научиш да контролираш алкохола или алкохола ще контролира теб! Не говоря за това да се контролираш когато си пиян, ясно е че това няма как да се случи. Също така не казвам да се контролираш колко пиеш, пределно ясно ми е, че си казваш ще пийна малко и накрая си дроб. Същото се случва и с мен. Контрола който можеш да имаш върху алкохола е само когато си трезвен, колкото и контраинтуитивно да звучи. Това значи да преценяш кога и къде да пиеш! Щом в компания се държиш тъпо и псуваш и си леш, не пий в компания човек или се нахрани стабилно чак да ти е тежко на стомаха и пий бира, така че да няма опция да се направиш на мотика. За звъненето на хора посред нощ нямам конкретен съвет защото преди и аз съм звънил на приятели в 3-4 по нощите да им кажа че ги обичам и с времето просто спрях да го правя а незнам защо. Като много ми се пие и знам, че ще се направя си взема бутилка и си пия сам, докато цъкам някоя игра, гл филм или нещо подобно. Не съм сред хора не преча на никого, не се излагам. А относно тва да не лежиш по улиците на 50 също е контрол върху алкохола докато си трезвен! Когато работата и алкохола са в конфликт избираш работата, защо? Защото от работата идват парите за тъй желания алкохол! Ако през ден си батак и не се търпиш на работа ще я загубиш а от там идва леженето по улиците, клошарството и нивото на алкохолизъм тип "пийняците" Бачкай си, гледай да си на ниво през седмицата и в петък след работа се затваряш у вас и газ до дупка до неделя вечер. Познавам човек дето е на 28-29 и буквално се напива така че се насира, виждал съм го с очите си! Познавам и хора които веднъж или два пъти седмично се правят на кучета по на 30-40г са, но през другото време не им личи изобщо че са алкохолици. Та от теб си зависи какъв ще станеш. А съветите от рода на пий едно две или не пий изобщо които със сигурност ще присъстват в коментарите са от хора които не са зависими от алкохола и незнаят какво е да не можеш да се спреш въпреки че ти се иска, тези съвети са ти излишни няма да пиеш 1-2 нито ще спреш. И като цяло тва е човек ако се научиш да живееш с алкохола по начин който да ти спъва живота, но не и да го проваля, браво! Ако ли не знаеш какво те очаква, от теб зависи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3bbd695e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не трепериш, още не си алкохолик. Това е болест, знаеш, нали? Засега си само пиянде. Но крачката е малка. Няма да я усетиш. Може би те спасява това, че не джаскаш концентрати.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 52893ee4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Почни някакъв спорт, за да се разсееш от алкохола. Като ти се припие - почвай тренировка. За няколко месеца ще се освободиш от зависимостта си и ще направиш супер тяло. Не мисли за предната връзка, защото тя е вече в миналото. Мисли за себе си и бъдещето си. Намери си хоби и го използвай като начин да спреш да пиеш. Дано да се справиш... от това, което пишеш, си личи, че имаш желание за промяна, вече от степента ти на инат ще се види дали си достатъчно силен да го постигнеш. А когато се справиш ще можеш да помагаш и на други в сегашното ти положение да се излекуват от зависимостта си. Успех от мен!

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf70cefffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   има изпитан метод срещу зависимост, пост и молитва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker