Препиване... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Препиване...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4876 пъти
Аз съм на 17г. пия и пуша от 13-14годишна.

Първото ми напиване беше от малко алкохол на екс - час по-късно се гърчех и имах чувството, че ще умра, много ми беше лошо.
С годините този тип напиванията бяха все по-рядки, но когато се напия много се стига до истерия от моя страна, крясъци, блъскане, изобщо не съм аз.

Принципно съм си съвсем нормална като пийна 1-2 чаши, ако се напия много си повръщам както си му е реда това са 20% от случаите, в други случаи си ми е добре весело си ми е пак на 1-2 чаши алкохол това са 75% от случаите, но 5% от случаите не мога да се котролирам гърча се, викам, говоря неща,к оито нямат никакъв смисъл и на сутринта нищо не помня.
Това не съм го виждала при никой друг, някои да е в такова състояние като се напие много?

Мога да си представя реакцията на някои от читателите, се пак съм няква пикла на 17 и к'ви
ги върша. Не ми трябва критика, а може би съвет, или може би просто да споделя с някой, колко ме е срам в ония 5% от случаите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: f57dd5e4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е споко! на всеки се е случвало да не помни!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9dcddbef93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа,не че не си пикла, но така си вредиш много. Един ден като те хване рак на белият дроб (не дай си боже), а на теб ще ти се живее, защото ще имаш семейство ще съжаляваш много за този период от живота си. Всичко оставя следи и след време това се отразява. Пий с мярка поне към днешна дата, да не завършиш в панделата заради буйстването, нищо че си на 17 в Сливенския затвор ще ти се зарадват много

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3037771992
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Супер.. такива като теб са бъдещето на България...
Какви съвети искаш, малката? Ми някой да те завърже у вас или да ти залепи устата, че да не пиеш? Или може би искаш съвет как да пиеш много, но да не се напиваш така?
Е, хора, момичето има проблем, помогнете и с някой съвет :)

Мег*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 366c93ef4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Би трябвало да те е срам че се напиваш като свиня още от 13-годишна - след няколко години с тия цигари и алкохол ще си развалина. Отблъскващо е момиче да се напива, щото си мисли, че става по-готина ама не - точно обратното е.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4cc2df8469
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кат не държиш не пии голяма алкохоличка се извади 14 годишен фарфалак ше ми пие голямо геройство
Хектор

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5d648699f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Напиването не носи нищо добро, какви загубени моди само.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 547ba03c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да... Чел съм много статии и исотии в интернет за това, как да стана готин, как да си хвана гадже и т. н. Не за друго, просто търсех помощ, не че все още не се нуждая, но... Почти всички, които намерих започваха със: "Трябва да си започнал от 12 - 14 г. да пушиш и повечето съвети са били такива. Знаех, че аз себе си не мога да променя, и че няма смисъл от тези неща. Ако ще бъдеш някого, бъди първо себе си! .. Не знам дали това ще стигне до теб, нито пък дали знаеш, че в цигарите и пиенето има демон/и. Надявам се някой ден да откриеш своята истина за теб, защото само ИСТИНСКАТА истина ще те направи свободен. Спирам дотук, че да не вземе някой от модераторите да... редактира или цензурира.. или кой знае, въобще да не одобри коментарът ми. Хайде със здраве.

Цеко*

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5da985a750
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ауууу, за първи път чета в тази категория, защото проблеми в тази сфера нямам, но определено след всичко прочетено няма и да имам... първо един съвет - мъдрите хора са казали : "Ако не можеш да контролираш алкохола по - добре не пий" !!!! Как ще се напиваш .. божеее, не съм се напивала никога по този начин, а колко съм пила, винаги усещам границата си и спирам, весело ми е, готино ми е и толкова, за какво да се излагам като прасе, за какво ми е да не помня нищо...

Имаше един приятел, който ми казваше - от алкохола глава боли, но по - страшното е г*з да не боли. И питаш дали е нормално... ами поне за мен не е! Купона си е купон, самоуважението си е самоуважение... но за какво ли само си хабя думите, продължавай и някой ден сама ще си дадеш сметка, ще съжаляваш, но мнооого късно, но такъв е живота, каквото сами си направим, друг никой и никога не може!
Хайде наздраве

Green

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 82b0f831af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не се бой аз съм момче на 16 години и съм го преживял за сега само 2-3 пъти ми се е случвало но не е никак готино. Ще опиша на кратко една ситуация стоя си с две момичета ама съм пиян на купон и просто казвам " Искам да лижа ". Така че мисля че моят случай е нещо подобно случвало ми се е да ме държи и на сутринта да повръщам изобщо много пъти съм се напивал повръщал и заспивал говорил съм глупости и после нищо не помня не е готино и затова избягвам да се напивам до толкова..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f808d0b2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До #2: Какъв рак на белия дроб при злоупотреба с алкохол те гони?
До авторката: Показваш всички признаци на ранен алкохолизъм. Това е АДСКИ сериозно и съвсем не е смешно, нито готино. Потърси помощ, докато е време. Но потърси професионална помощ, а не глупави плямпаници в нета, натракани от който падне, или пък тонове черни предсказания как ще свършиш в някой затвор или в канавката. И си потърси група Анонимни алкохолици. И знай: това, че половината от връстниците ти пият като за световно, не е нито похвално, нито модел за задължително поведение; не следвай тълпата от медузи, встрани от нея има много по-интересни неща. Надявам се съветът ми да не е закъснял. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker