Не се напивам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Не се напивам?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2285 пъти
Сигурно малко хора ще повярват, но пия от много време, а никога не съм губил контрол от поведението си. Напоследък обаче почти изобщо не се напивам. А пия по 1 литър червено вино. Това нормално ли е от 1 литър вино изобщо да не се напивам? Реално ако не кажа на някой, че съм пил няма да разбере никой. Аз и не казвам. Много ми е интересно, когато с хората си говоря някви неща, влизам в дълбоки разговори и никой, никога не ме пита "пил ли си", а аз в същото време съм на 1 бутилка вино. Имам много силна връзка с реалността и някак неутрализирам алкохола

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 38c82b8b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Защо пиеш алкохол тогава, като не можеш да се напиеш? Само хабиш виното. По-добре си намери друго хоби.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 60e47320b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Вероятно не те питат от учтивост, или възпитание. Но знай, че след литър вино си миришеш на алкохол.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e49657f852
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз на 18 години започнах да пия сериозно и в началото ми харесваше, напивах се лесно и ми беше хубаво. Но след около година започна да ми става лошо от вкуса и миризмата на алкохол и по принуда спрях да пия. Но след известно време намерих една медовина, която не удря на спирт и започнах отвреме на време да пия от нея по литър и половина наведнъж. Но за съжаление не ме хваща, както преди, т. е. не се напивам, а искам. Преди от 300 милилитра бира бях пияна, а сега не става :(

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 13684c7174
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Пробвай с литър ракия.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 34139e9095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момиче и когато бях на възраст между 16 и 19 ходех по сбирки и съм стигала също до цяла бутилка вино на едно пиене и после ми няма нищо. Сега съм на 20, последно съм пила преди година някъде и наскоро като пих макар че беше по малко, взе че не ми понесе добре и върнах поръчката.. Така че ако пиеш често и си млад, тялото ти се справя по лесно с алкохола, но с годините вече му става по трудно

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: bdf15ddd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Повечето хора биха ти казали, че не е нормално, но аз не виждам нищо странно - един литър вино? Аз ако изпия на ден по една бутилка уиски, също не се напивам (жена съм дори). Като седнем с някоя приятелка на заведение и тя си поръча литър вино, си го изпива за 1-2 часа докато станем и не се напива. Имам и позната, която изпива няколко глътки Самърсби и казва, че се е замаяла. Това вече ми е трудно да го повярвам по какъвто и да е начин, но... хора различни, знаеш ли.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 92e47dde8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Автора съм: Номер 6 не е голяма гордост, че пиеш 1 бутилка уиски на ден. Всъщност ако не спреш, живота ти е обречен. Аз го осъзнах и преди няколко месеца спрях алкохола. Всъщност хората, които издържат много на алкохол, са алкохолици, просто не ги хваща и им трябва по-голямо количество, както при наркотиците. Няма никаква гордост в тва..

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 83e3cfa6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Когато дълго време приемаш определени количество от някакъв вид упойващо средство, то престава да действа. Започва да действа само при повишаване на приеманата доза или при смяна на вида. Така е с приспивателните, алкохола, а по-силните няма да ги изброявам.
Когато пиеш вино или твърд алкохол, миризмата винаги се усеща от околните.
В пощенска банка в клона на НДК имаха допреди година един служител, който много си разбираше от работата и я вършеше съвестно, но си личеше, че постоянно е леко подпийнал и миришеше на алкохол. Идвало ми е да му кажа, че ако не престане, ще го изгонят от работа, но не му казах, нито някога го попитах дали не е подпийнал.
Не си мисли, че е геройство или голямо постижение. Ако можеше да говори, черният ти дроб щеше да пищи! Виждал ли си умиращи от цироза, с жълти склери, пожълтяла кожа и подпухнало тяло? През последните години видях няколко, тъжна картина...
По-добре се насочи към друго средство за разсейване от стрес и нервно напрежение - спорт, излизане с приятели, разходки сред природата, пътуване до друго място.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8b75ac7cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До авторът - Пробвай да се тестваш с дрегер. Много народ казва "не ми действа", ама съм бил достатъчно в бизнеса и на прекалнеон много (мноооооого) партита, за да знам, ч е единствените дето не ги "бара" алкохола, са тея на кока или прекалено много амфетамини.
Възможно е, да имаш по0голям толеранс, ама не си мисли, че си специален. А и още нещо - спри да пиеш вино, за да се напиваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker