Алкохол, бягaйте хора!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Алкохол, бягaйте хора!!!
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2204 пъти
Вижте, това го пиша не като редовен потребител на платформата, а като човек, който иска да ви предпази от алкохола. Вярвайте ми, алкохолът е убийствена зараза. Няма по-гадно нещо от това. Ето, даже и в момента, въпреки, че го осъзнавам на 100%, си пия един Джак. А съм изпил много влакови композиции с Джак. Не, това не е хвалба, това е предупреждение кън вас. НЕ ГО ПРАВЕТЕ!!! Бил съм млад като вас, бил съм студент, пил съм бирички с текиличкии, бил съм и бригадир в други държави, пили сме водка с бира с рускини, но се прибирам в България. Пак пиша, че всичко е от опит... Напечелил се от чужбина, отдавам се на живота. Да, прекрасно. Но животът не ме чака мен, нали така? ! Започвам отново в хотели, на черна кухна, това, което съм правил и зад граница. Е, писна ми по някое време и реших до променя "статуквото". Все пак с 2 висши, "статуково", нали съм го написал оле-мале... :) Тъй, до тук за алкохол - почти нищо не споменаваме... , Ето, и отново съм пил, и не знам кой би ме разбрал.
Сега, малко да поспоменаваме, ако може, пиейки много още от UK, връщайки се в в родната тетитория, започнах да пия още-повече. Защо? И аз не знам. Работих в много т. нар. служби, последно работих като учител, но и и това не е моето. Дали е от пиенето, дали е от друго, не знам... Лошото е, че не знам и какво да напваря, защото семейството ми страда... Да се гръмна - най- лесно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: c5675a8367
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз сега набирам по тая линия. По колко често пиеш и какво количество? Кога е светнала червената лампа за опасност? Разкажи нещо кофти история в следствие на алкохола?

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f69f30db00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако имаше поне грам воля, нямаше да е проблем. Като ти гледам текстовата диария, отдавна си изпуснал спасението. В такива моменти се радвам, че мога да пия свободно, без да гоня бутилката през две минути. Не знам, авторче, май е редно да пробваш нещо да направиш вместо да се фукаш по форумчета, а? Такива като теб са ми ясни, и в родата съм ги имал: рев та рев, болест та болест, ма лек не търси.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c3f2c4825a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Жена на 30 години съм и пия от 10 години всеки ден. Тежък алкохол, най-вече уиски. По бутилка на ден. Лошото е, че дори не се напивам. Просто се чувствам по-добре и по-отпусната. Мислила съм да постна абсолютно идентична тема, но съм се отказвала, след като знам, че само аз мога да си помогна. Моето семейство не знае. За щастие съм финансово добре и не ми се налага да работя (засега), интересувам се от много неща и имам различни хобита, но алкохолът ми пречи да ги практикувам, нямам енергия и желание за нищо, лежа по цял ден. Никой от роднините ми не пие, а аз изпаднах в такава дупка заради отношението им към мен и асоциалността, която придобих с времето. Търся начини, но явно нямам чак такава воля. Осъзнавам проблема си и затова ме е срам от него. Ще се радвам да развием някаква дискусия в коментарите и да си помогнем по някакъв начин, ако е възможно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d4bac74367
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Приятел. Трябва да погледанеш МНОГО по-надълбоко. Пиенето е само симптом.




С други думи. Пълниш черна дупка. Наливаш вътре, наливаш, накрая ще те погълне цял. Имаш много да се опознаваш и чак после, и човешката психика. И вярвай ми, не се ли вгледаш в себе си сега, не искаш да знаеш колко по-дълбока става дупката на заека. Бедна ти е фантазията.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 190ae95ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Алкохола е изключително опасен и това че е толкова достъпен го прави още по-голям проблем.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 30e2a502e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сега въртят една реклама в която се рекламират някакви таблитки или капки не съм сигурен, които като ги взимаш с времето спира да ти се пие. Защо не ги пробваш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 35596ba923
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Затваряш се в една тъмна стая. По цял ден стоиш със затворени очи, медитираш и тренираш и се въздържаш от абсолютно всичко! Телевизия, интернет, музика, алкохол, порно и каквото се сетиш там! Оставаш само с духа си! Тренираш, занимаваш се с творческа дейност, ядеш проста храна, въздържаш се от всякакъв комфорт, дори отопление! Или ще се побъркаш или ще оздравееш
Ако и за миг нарушиш въздържането, душата ти е обречена

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker