Не ви ли писна от рекламите на хазарт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Не ви ли писна от рекламите на хазарт
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1321 пъти
Вечер не мога да изгледам новините за 30 минути без да ми пуснат поне 5 реклами за не знам си какъв 'Бет', едните давали злато, другите апартаменти, бонуси, лотарии, онлайн залози, изобщо пълни глупости. Че и мобилни приложения направили за да може да залага човек и докато е в тоалетната!

До кога ще върви тази масова реклама на комара?!

Преди няколко дни минах покрай група младежи явно още бяха в 12 клас, вместо да си говорят за уроци или момичета, те се разправяха кой на какво залагал и колко пари бил спечелил/загубил. И това само на 18 години!

Да, ще кажете всеки си има глава на раменете и да си прави сметката, но според мен държавата е длъжна да забрани по-най бързия начин реклами на подобен тип дейност, тъй като хазарта реално прибира парите на хората, а предлага само илюзии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5282a04933
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Писна ми и не ги гледам, превключвам. Аман от крадци, които искат да ни оберат. Този път чрез хазарт.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ae4dd4eda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ми досадни са, но никога няма да ме накарат да залагам. Генерално ми е все тая.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e63b58e804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами ние сме патоци, батка ... търпим и не ни пука, че много народ страда. Даже нямаме адекватни програми, да се помага на хора, страдащи от зависимост към хазарта. Познавам прекално много умни и добри хора, които са попадали в някаква зависимост, за да изцепва фрази от рода на "Глава на рамене намат ли?".

За съжаление, докато не стане въпрос, за който да се говори (а тея, за залзите, казината и причие, НЕ искат, да се говори), ще е така.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fb361667d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз телевизия не гледам, а на компа си имам Ad blocker, така че ми дреме на шапката. Без ад блокър съм пробвал и е някакъв ад. Влезеш да прочетеш някаква новина или да гледаш клипче и 5 мин затваряш и чакаш реклами, за да стигнеш до същината. Той клипа ми е 1 мин, а аз 5 мин цъкам реклами, мерси. Съгласен съм, че трябват реклами, за да се издържат, ама повечето лееееко прекаляват, защото от реклами не можеш да видиш това, за което си влязъл. Даже съм се отказвал няколко пъти да видя това, за което съм влязъл, защото изобщо не мога да ги разкарам сума ти и време и чак забравям за какво съм влязъл.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 344f475061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторе, живеем в 21 век. 2022 г.! От няколко години има интерактивна телевизия, която ползваме и ние! Мина времето на ""живата" телевизия, когато трябваше да пуснеш телевизора в точно определен час, за да видиш, каквото те интересува! Отделно, има и множество сайтове, където е пълно с всякакви новини! Сега за комара! Тия зрелостници, които си чул да говорят за комар-лъжат се, че това са лесни пари, но не са, защото в един момент, както са паднали, защото това е падение, а и като са започнали, една ли ще спрат някога, а и много такива хора загубват жилищата си, поради стремежа си за бързо забогатяване! Както бяха писали в една такава тема, ако всеки печелеше, казината отдавна да са фалирали! А също и съществува онази теория на вероятностите, която не бива да се пренебрегва, а ето и каква е тя-теорията на вероятностите изучава свойствата на случайните събития и правилата за пресмятане на техните вероятности. Интуитивният смисъл на понятието случайно събитие е ясен на всеки – това е „нещо“, което или става, или не става! Всички уреди са така програмирани, че почти никога да не спечелиш! Така е с рулетката, така е и с едноръкия бандит, който ти прибира паричките, пък ти чакай да се паднат 3 еднакви сектора! Колко пари трябва да вкараш, за да спечелиш? Ако спечелиш 2000, ще искаш да спечелиш 5000, залагаш тези 2000, но губиш и тях! Много хора се лъжат така и затова пропадат! И запомни-това не са лесни пари и никога няма да бъдат! За джакпота да не говорим! Може и никога да не го спечелиш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker