Експеримент с Марихуана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Експеримент с Марихуана
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1805 пъти
Понеже обичам да проучвам живота във всеки един негов аспект, реших за 1 месец да пуша марихуана доста често и да наблюдавам как се променя поведението ми. Водих си дневник и разсъждавах върху промените в мислите и живота ми.
След експеримента мога да кажа, че се чувствам като смазана бълха.
1. Марихуаната води до психическо и физическо изтощение
2. Марихуаната те прави непукист, нихилист и психопат
3. Действа на командния център в мозъка и променя всичко, като кара хормоните да работят по различен начин, противоестествен.
4. Всички, които пушат марихуана са психопати
5. Марихуаната води до раздразнение, няколко дена след пушенето, човек се чувства изтощен и търси следващата доза, а ако не я намери полудява и се кара с всички.
6.Най-голямата заблуда е, че човек започва да си мисли, че тя е полезна и точно това е капана, който го засмуква и затрива
7. Всички употребяващи, които познавам са много странни и изпушили, със склонност да се филмират
8. Марихуаната води до параноя

След експеримента, мога да кажа, че вече съм абсолютен противник на марихуаната и ще направя всичко възможно тази истина да стига до възможно най-много хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8e714f67b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами, браво за искреността към себе си. Питам се, защо ти трябваше да ходиш по ръба на бръснача, за да разбереш това, което е ясно за всеки православен например, но уви, и аз съм така. Докато не са счупя главата, не вярвам на това което другите ми казват. Колко да е младост вече :D - 30 години - човешка природа може би. Или, дух на времето.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d2dafcc194
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Сега ще те изядат тревоманите в коментарите, приготви се да четеш романи :D

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e343205d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Стига глупости... аз съм психопат. И пуша марихуана. И какво? Умрях ли? Това са пълните глупости дето си ги написал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 545b407533
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Абе човек, ти и хляб да ядеш "доста често" ще има последствия.
Различавайте между употреба и злоупотреба, не сте малки!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 31d487aa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Нямам против да правиш експерименти върху себе си, но да вадиш от тази своя лудост констатации, като мислиш че важат за всички хора, не одобрявам.
Не мога да кажа че съм пушил марихуана, преди 10г пробвах само веднъж. Човек не може да прецени правилно промяна в своята собствена психика, това е работа на хора с медицинско образование. Не е правилно също да мислиш че имаш право да казваш на хората как да живеят, това си е тяхна работа. Докато не ти пречат не бива да им се месиш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 055a88c691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А сигурен ли си, че марихуаната е качествена, а не е от т.нар. ,,друсана трева"?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6a06af8aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Пропуснал си да добавиш проблеми с паметта и логиката, оглупяване.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8f49b5cf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "...със склонност да се филмират" е, не тука вече умрях :D :D :D Евала за такива хора като теб, готови да се рискуват за благото на всички ни, с такива важни експерименти.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bd75dda7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Автора до номер 6 . Сигурно заради това съм забравил :)
Сериозно, не се занимавайте с тези тъпотии, оглупява се и най-коварното е, че те кара да изпаднеш в заблудата, че няма нищо вредно. Има разбира се и позитивни страни, като всеки медикамент, но отрицателните са много повече и не си заслужава да се плащат като цена. Всеки разбира се има избор, но просто вижте, наблюдавайте внимателно поведението на пушачите, опитайте се да вникнете в начина, по който се държат повечето. Аз лично виждам една нервност, постоянна и свръх раздразненост, а когато нямат трева - тревожност. Познавам и интелигентни хора, които пушат и разбира се има изключения, но дори и тях ги виждам като хора, неспособни да се свързват с другите и да създават нормални отношения. Дано повече хора погледнат над заблудата и да видят, че нямат нужда, просто нямат нужда от това. Погледнете и другата ми тема " Биология на мозъка " в раздел наркотици

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d399de92ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От кого си купила, да знам да не ходя при него?
И по-сериозно, като човек, който пуши трева почти ежедневно, моите наблюдения са, че ефектът е различен от човек на човек, като алкохола. На масе някои хора ги хваща еуфорията, други параноята, трети умората.. Умората, която чувстваш на следващия ден, и то ако си дърпал смело, е като от лек махмурлук.

В моя случай ме хваща хем еуфорията, хем умората.. Тоест можеш да ме намериш прикован за някой стол с идиотска усмивка на лицето.
Най-обичам да запаля у дома, да послушам музичка докато ми се доспи, и тогава да си легна. За мен тревата ми служи като хапче за сън, но 100% натурално и 100% безопасно за здравето.

Също така, поне за мен, музиката е РАЗЛИЧНА на трева. Не само, че всяка нота ти прави много по-голямо впечатление, но и когато затвориш очите е лесно да визуализираш всеки звук като проблясък в тъмнината, тоест "виждаш" песента като един светлинен спектакъл от движещи се фигури.
Не знам как по-добре да го опиша: това може само да се усети.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: d912eec63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Пичове аз си пофя по 2- 4 грама дневно не помня от кога има няма 10 години с най много година пауза. Активен спортист съм пуши се преди и след трениворка пуши се ежедневно на всеки 2 -3-5 ч освен когато не спя. Чувствам се добре и познавам адски много хора който живеят така от много време. Това в билка натурална е, Мнението ми е, че може да помага за психични прохлблеми и не само, също заменя много лекарстваа антидепресанти обезболяващи и тн
. НО не насърчавам никого, споделям моето мнение по въпроса, Също така е много важн тревата да не е обработена с други дроги, тогава става много опасно, също така не е хубаво да се употребява марихуаната преди поне 18 или дори 21 годишна възраст защото со тогава все още ти се сформира мозъка и намесата на наркотици е опсна дори и марихуаната. Аз съм експериментирал с нея преди много години и съм открил че работи добре за мен, но не значи че би работило и за теб, виждал съм кофти напушвания, чувал съм много истории с друсана трева, психясали хора параной психози и какво ли не. Като билката не е за всеки, но е факт че набира огромна популярност по цял свят и легализация... има достатъчно информация и на англииски. УСПЕХ И УМНАТА!

 
  ...
преди: 18 дни, 20 часа
hash: bcf46e30bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И шоколад да ядеш един месец постоянно по много ще има последствия. Проблемът с марихуаната идва когато си повече време напушен от колкото трезвен и реално така изгубваш представа за реалноста. Нечия психика може да издържи всеки ден на марихуана. Някои могат да превъртят и от едно напушване. Големи професори, критици и лекари станахте всичките.... В света не е направено едно официално проучване за вредите от марихуаната вие излязохте всичките със становища. Големи пушачи станахте всички, а ако знаехте какво правите нямаше да говорите така, конопът е дар от бога с опетнено име

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker