Инжектирам се с кристали+хероин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Инжектирам се с кристали+хероин
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2767 пъти
Ще го разкажа максимално кратко.

Мъж на 41 години... в младежките си години бях хероинов наркоман за около 3 години. Още на втората седмица почнах да гърмя помпата. Ще спестя драматичния разказ. Ще кажа само, че го спрях и не бях пипал дори веднъж много години.

Порастнах, останах си чист. Стимулантите, било то кокаин, мет, амфет или каквото и да е, никога не са били моето нещо. Като по-млад не злоупотребявах с тях, пробвал съм, но както казах не е моето нещо това. Алкохол съм пил, но винаги в умерени граници, защото започвам да говоря глупости и да ставам агресивен, когато съм пиян.

Мина време, ожених се, родиха ми се два прекрасни сина. Минаха се доста години... с жена ми се разделихме и тя лошо настрой децата ми против мен.

По времето, което бях със семейството си никога не съм употребявал никаква дрога, дори и трева. Просто не исках и не ми беше до това.

От времето ми с хероина любовта към помпата си остана.

Последните около 10 месеца нещата са критични. Праскам помпи всеки ден, обикновено по 0. 25 кристал и 0. 15 - 20 хероин, смесено в една помпа. Това се повтаря 2-3-4 пъти дневно.

Отслабнах много. Зле съм. Усещам, че психически перманентно ще полудея ако продължавам така.

По-скоро пиша тук, за да ми олекне. Не търся съвет, много добре знам, че ако продължавам така до година, максимум две съм под земята.

Ако някой е преминавал през нещо подобно и е оцелял ще ми е интересно да го чуя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: f4e0d9e0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Потърси помощ, където трябва, сам трябва да се мотивираш, за да продължиш напред, най-малкото децата ти ще имат нужда от теб, успех

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fd4b3d82b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Проблема ти е в главата. Мисли как да се подобрят нещата с децата и да работиш а не цял ден да се самосъжаляваш и оплакваш. Живей заради децата ти поне като ти е писнало от всички и всичко. Нали разбираш че ако станеш успешен човек и жена ти и още много ще искат да са с теб. Работи нещо което усещаш че правиш добро.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 681618fada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има клиника за зависими в Боровец с някакъв нов метод. Казва се нещо от рода - Да си 24 дни чист или нещо подобно. Децата ти имат нужда от теб. А иначе си просто слаб човек. При първите неприятности се опитваш да избягаш... в наркотиците. Много хора се разделят с жена си и с децата, това с нормални неща от живота. Всеки втори брак у нас се разпада. Не го приемай драматично, а мисли за себе си и за здрвето си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9d19efb4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако искаш да се оправиш виж сайта на Анонимни Наркозависими, има и телефон за връзка, в София има сбирки всеки ден. Безплатно е.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22b2c51202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До автора-ще си позволя да попитам нещо, което ме интересува, но не бих питала някой, който в момента не употребява, защото ще ми тежи на съвестта, че с въпросите си съм го изкушила - да започне отново да мисли за някои неща...
Първо да кажа-не съм употребявала нито хероин, нито друг вид опиати, но винаги ми е било любопитно какво толкова велико преживяване е, че почти всички, които са опитали веднъж-венозно и после просто не могат да спрат. Наясно съм-на теория, с действието на различните наркотици, обичам да гледам такива филми-повечето по действителен случай, да чета неща по темата за опиатите и т. н., и никога в живота си не съм имала осъдително отношение към зависими, дори и за част от секундата не съм чувствала нито гняв, нито съжаление -в лошия смисъл на думата, а напротив-за мен е важен характера на човека, Душевността му.
За да не става прекалено дълъг коментара-ще си задам направо въпроса и ще се радвам да получа отговор. Въпросът ми е -какво толкова несравнимо и неповторимо(по думите на някои) усещане е, от приема на хероин венозно, нима същото това усещане-не може да се получи по друг начин, който да не е свързан с приема на хероин? Питам, защото макар да знам, че логичният отговор на повечето хора ще е-пробвай лично и ще разбереш, то просто не проумявам защо макар и да се знае колко лесно е да се мине тънката граница от психическа към физическа зависимост, и колкото и велико да е това усещане-след първия, втория път, то защо не се спира навреме, защо същото или поне подобно усещане не се търси за постигане, но по други начини, които не включват хероин или др. наркотици? Като-уточнявам въпросът ми е свързан до момента, в който зависимостта е само на психическо ниво.
Настъпи ли физическа зависимост-разбирам, че вече нещата минават на друго ниво и е нужна още по-желязна воля.
И още един въпрос, който пак е свързан с първия-защо дори, когато някой, който е бил зависим и после се е изчистил и ЗНАЕ от личен опит- знае какъв кошмар е, и колко е трудно и как за няколко мига спокойствие, не си струва целия стрес и ужас и тормоз след това... , то защо дори и тогава-тези хора се връщат назад? Защо?
Но и съм наясно, че всичко е съдба, да- сами определяме съдбата си, но плана е направен на Висшо Духовно ниво, преди Душата да се инкарнира в човешко тяло. Всичко е въпрос на преживявания, онези които съдят някого за нещо, просто не разбират, че всичко е въпрос на преживявания, никой няма само 1 земен живот. Душата е вечна, Духът е вечен... физическото тяло е само обвивка и всеки е много по-силен отколкото предполага, защото никой не е своето физическо тяло, а е Духът в тялото. Виждала съм-понеже от 20-годишна-вече 14 години поред се занимавам с Астрология, виждала съм в Рождените астрологични карти на хора, зависими от тежки наркотици-опозиции на 6 Дом-свързан с физ. тяло към 12 Дом-свързан с опиати, болници и т. н. Това е Рождена карта... човек идва на този свят в точно определен момент и си отива в точно определен момент и нищо в живота му не е случайно.
Имала съм много тежки моменти и преживявания, много трудности в живота и често съм стигала до желанието да пробвам-винаги ми е било любопитно какво е чувството от венозно приет хероин, но не движа в подобни среди, не познавам такива хора, няма как да си набавиш нещо, когато просто нямаш нужните връзки, познати и нужния речник да поискаш нещо. Не е дори въпроса в това-всичко опира до съдбата, до нещата които са определени човек да изживее в дадена своя инкарнация. Странно е как хора, които с години са опитвали да се освободят от зависимостта си и после за отрицателно време- изкушенията сами ги намират-чрез разни познати и т. н. А от друга страна-ситуации, в които аз съм била-толкова отчаяна и обезверена, в определени минали години от живота ми, че просто ме беше яд как не познавам хора, които... както и да е. Авторе-имам и още един трети въпрос-според теб вярно ли е, че страхът от това да изгубиш себе си, в смисъл да нямаш ясно съзнание, да нямаш контрол над себе си, според теб този страх достатъчен ли е човек в крайна сметка да не се осмели да посегне към наркотици, дори и да му се иска на някакво ниво...?
Колкото до твоята нужда да получиш някаква утеха или помощ-мога да ти кажа, че съм твърдо убедена, че ти можеш да се справиш-стига да го искаш. Вече си надмогнал това веднъж-можеш да спреш отново. Знаеш, че можеш... въпроса е дали наистина го искаш. И не говоря за ума ти, а вътрешно в Душата ти дали имаш желанието и целта да спреш с наркотиците, както си го направил вече в миналото... Някъде бях прочела следното-Животът, който водим не е живот на желания, а живот-на предпочитания. Замисли се върху дълбочината на това изречение... Наистина е така, защото много пъти за себе си по различни поводи съм казвала, че искам да направя това и това, да отида на екскурзия в еди коя си държава и т. н., но някои от нещата просто не ги правя-преди си мислех, че е поради финансова невъзможност, но не е това... просто в един момент установих, че реално избирам едно пред друго нещо. Затова и ти казвам, ако вътрешно искаш да се изчистиш, да се откачиш, както в миналото-ще го постигнеш, но ако това желание е само в ума, но не и действително в Сърцето ти, то ще е като да буксуваш на едно място. Колкото до земният свят- да, животът като цяло е разочарование, въпреки всички старания, усилия-97 процента от живота е болка, страдание, усилия, разочарования и т. н. , съвсем малък процент-е чистото щастие, чистата радост. Но всичко е една матрица, един кратък промеждутък във Вечността. Нищо не почва с раждането на този свят и нищо не свършва със земната смърт.
Спонтанно се сетих за думите от един от цитатите на моят ПРЕКРАСЕН идол Кърт Кобейн-ЕДИНСТВЕН, НЕПОВТОРИМ, НЕЗАМЕНИМ:))) Цитатът му-, , Хората смятат, че животът е свещен и имат чувството, че е единствения им шанс и те трябва да направят нещо с живота си и да оставят следа. До колкото ми е известно той е просто питстоп преди задгробния живот. Просто един малък тест как се справяш с реалността. " и още един-"Всички наркотици са загуба на време… те унищожават спомените и самоуважението ви и всичко, което върви със самочувствието ви. Те ви карат да се чувствате добре за известно време, а после ви унищожават. Изобщо не са хубаво нещо. Но аз няма да проповядвам срещу тях. Изборът е ваш, но от опит знам, че са загуба на време. "
Мъчно ми е, че съм била в жалката детска градина, когато Кърт е изживявал последните години от живота си, мъчно ми е, че дори не можах да го прегърна в този ми земен живот. И най-лошото е, че оная убийца и психарка, за която бе женен 2 години и не можа да се спаси навреме и да дочака развода си с вещицата, мъчно ми е, че онази долнопробна убийца и отрепките, които й свършиха черната работа, нямат дори повдигнато обвинение за убийство при положение, че ВСИЧКИ доказателство сочат убийство, а и който е запознат с определен раздел в Астрологията само един поглед над нечия Рождена карта и може да се разбере дали смъртта е насилствена, дали е убийство и т. н., просто такъв е този свят-БРУТАЛЕН! Справедливостта трудно вирее. Утехата е, че истинска смърт-няма! Физическото е само обвивка. Никой не може да убие Душата! И завършвам сравнително краткия си(по моите критерии кратък ха ха) коментар с още един цитат на Кърт-, , Когато умрете, вие сте напълно щастливи и Душата ви някъде продължава да живее. Не се страхувам да умра. Пълното спокойствие след смъртта, да стана някой друг, е най-доброто, на което мога да се надявам.
Толкова добър, качествен, свестен, прекрасен човек, Душа, и толкова много болка-през целият му живот и в същото време -толкова силен характер, такъв прекрасен Индивидуалист, невинност, чар, всичко най-красиво-събрано в една Същност, в един човек:)

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 50d5367cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора. Благодаря на всички за отзивите.

До 5 :

Не ти изчетох целия коментар, стигнах до въпроса ти само.

Чувството, когато се инжектираш с твърд наркотик е.... несравнимо. Като мъж, ще ти го обясня по следния начин. Вероятно най-голямото физическо удоволствие за един мъж е да свърши в жена, която обича.... Е това е нищо, в сравнение с помпа дрога.

След инжекцията, предстоящите 30 сек - 3-4-5 мин. са неописуема еуфория. Е за това хората се закачат, и които не го е изпитвал няма как да го разбере. И по-добре да не го разбира.

И за твое сведение хероина не е най-най. Еуфорията от кристал мет на помпа е най-еуфоричното нещо, което може да съществува. А като се смесят отровите си е*ало майката...

Ще трябва да влизам в комуна ми се струва..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторе мога да кажа, че те разбирам. Щом преди си успял да спреш тази гадост и сега ще успееш! Няма да е лесно.. Знаеш, но и това ще мине. Не ти трябва комуна, стисни зъби и го направи, не заради някой друг а заради себе си! Живота е пред теб, имаш децата си.... И да.. чувството от доза хероин... Не може да се опише, несравнимо е... Но живота е хубав и без това, много хубав. Имаш себе си, не си сам... Не се оставяй това нещо да те пороби... Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22b2c51202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   до автора от н. 5-той коментара ми се чете за по-малко от 5 минути, за мен е без значение дали ти си го прочел, важното е, че аз си написах това, което ми бе на Сърце.
Но, като чета с каква любов говориш за тоя кристал-мет.... , имах познат(общувахме само онлайн) вече не подържаме никаква комуникация, и той като теб, само че без частта с хероина, но момчето на 25 години и 2 пъти е лежал в Психиатрия, от няколко години лекува Параноидна Шизофрения, но е много зле... уж при най-добрия Психиатър ходи, но и той не може да му помогне, на приливи и отливи е, не се знае кога точно ще го затресе шизофренията. Не знам защо си пържите мозъка с тия метамфетамини, нали има комбинация-кокаин и хероин, поне не е метамфетамин, не казвам че е нормално... , но поне там не се чуват истории за побъркани и психясали хора с видения и с гласове в главата, и последици, които години наред се опитват да лекуват.
Дори не знам как на някои им харесва да комбинират наркотик, който е стимулант -с такъв, който е на другия полюс-все едно манджа с грозде.
При всички положения-желая ти успех и да се оправиш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cf7fe96080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора.

До 7 : мерси, пич.

Толкова ми е писнало от дрога, че нямам думи.

Не съм праскал от снощи. Нито хероин, нито мет. На сутринта се чух се малкия си син и му обещах нещо за предстоящия уикенд. Няма да го разочаровам.

Като цяло съм преминавал няколко пъти през хероинските кризи и не ме плашат... ама са си най-голямата мизерия на целия свят.

Айде през деня кризите се карат. Ама през ноща си е*ало майката. Няма лягане, въртиш се като пумпал, кокалите те болят. Луда работа..

Ама ще го изтърпя заради момчетата ми. Пожелайте ми успех.


Пък тоя мет е НАЙ-гнусната отрова на света. Заклевам се. Тая отрова няма да я пипна повече. Мнного долна отрова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравей авторе аз съм 7, жена съм

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e721cefe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора, до коментар 8 :

Абсолютно си прав за метамфетаина. Отвратително нещо е. И аз ги познавам много, дето тотално превъртяха от тая долна синтетика.

Ако трябва да съм честен, кристала винаги ми е бил отвратителен(преди да го джасна на помпа). Пробвал съм го на пушене, шмъркане. Не ми хареса въобще. Освен ефекта да ми се е*е повече, просто не си струваше. Стоиш буден много време, не ядеш... лошо е.

До момента, в който не го инжектирах. Тогава кристала е коренно различна дрога. Няма нищо общо със това да го пушиш или взимаш през носа. Метамфетамин на инжекция е най-еуфоричния наркотик, който лично съм пробвал. Не искам да "възхвалявам" тази отрова. Просто споделям личния си опит.

Относно коката хероин. Да, това е "класика" в наркоманския жанр. Имам опит и тук.... проблема е, че кокаина на спринцовка трае около 5 минути. Абсолютно реалистично може да разпукаш 1 грам за 1-2 часа с това времетраене на ефекта. Изводите си ги прави сам.

Някак си, като прочетох написаното от мен ми подеиства като катарзис. Препрочетох го за правописни грешки и си рекох "Ебати, аз на тия години толкова долен наркоман ли станах? " Деца имам, последното което искам е след известно време да научат, че баща им е умрял като куче от помпи наркотици.... Много грозна картинка.

Не съм се дрогирал от ден-два, не знам не ги броя. Няма с кой да споделя, само анонимното интернет пространство ми остана.

От кристалите съм станал гладен като куче. От хероинските кризи пък не мога да задържам храна и вода. Филма е колкото смешен, толкова и трагичен. Повръщам и сера едновремено, легнал съм настрани в банята.

Е преди малко станах да изпуша една цигара да се разведря и реших да пиша тук. Тук ще ми е нарко-изчиствателно-дневничето.

Обещах на малкия да ходим на офроуд Неделя. Ще си спазя обещанието.

И хора, един откровен съвет от опит - СПРИНЦОВКИ НИКОГА.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторе здравей 7съм... Знам, че ще се справиш пак с това. Не си сам, подкрепям те и знам, че ще мине и това. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз също преминавам през някъв много тежък период сега. Знам, че не е оправдание, но започнах да вземам метадон. Преди като тинейджър съм пробвала почти всичко не е моето, Единствено ми хареса хероин на помпа колкото и тъпо да звучи, който е пробвал знае.... След това дълги години не бях вземала нищо... До един момент преди няколко месеца когато реших да си взема метадон. Не знам и аз защо, но е факт. За момента ми е добре, знам си границата, не прекалям. Чакам да ми омръзна още малко и го махам. Знам за какво говориш, но тая гадост не е по силна от нас. Пиши... Говори.. С теб съм..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b5c51b5f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От автора, до коментар 12 :

Благодаря, мадам ;)

И днес не се дрогирах. Надявам се да успея да заспа днес, дори и 1-2 часа да е. Безкраино уморен съм от злоупотребата с метамфетамин, но същевремено кафявата майка не ми дава да спа... Твърдо решен съм този кошмар да свърши.

Ако съдя по предишното си спиране, при мен хероинските кризи траят 9-10 дена. Ще повръщам, ще сера рядко, ще си го изтъпя. Ще ми шават краката, ще ме болят кокалите. Боли ма фара ще го изтърпя(тежко е иначе, да не си помислите, че е майтап. )

Обаче нищо не струва повече от това да изкарам момчетата ми в гората и да постреляме с въздушната пушка!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22b2c51202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До н. 7- ти на Хероин ли си била? Разкажи как се изчисти, сама ли се справи или беше на метадонова терапия?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 15:здравей 7 съм.. Та преди много години съм вземала хероин доста дълго не знам колко точно и в един момент си казах стига, защото видях и погребах половината си приятели. А си обичам живота и не ми се умира. Отначало е гадно като го спреш, но всичко е психика, трябва да си твърд да не отстъпваш, не е лесно! И след толкова години не съм вземала нищо... До преди месец когато незнайно от къде ми хрумна да си взема малко метадон... Та сега вземам по малко докато ми писне. Не съм зависима, нямам кризи и др глупости.. Не знам и аз защо.. Та така... Лек ден и успех на всички

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f0ab0570ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора. Днес също съм чист. Положението не е розово, меко казано. Поне успях малко храна и аирян да поема. Дано да мога да поспа час-два тази вечер, безкраино уморен съм. Снощи кризите пак не ме оставиха да спя.

До коментара с метадона. Лично нямам никакъв опит с метадон, никога не съм го употребявал. Но имам 2ма познати, които минаха на терапия. Единия разказваше, че било ад. Беше на някакви много високи според него дози, няколко стотин милиграма не знам точно. Но той си беше и много тежък хероинов. Разправяше, че намалял дозите постепено всеки 2-3 седмици или нещо такова. Дали е спрял или продължава метадон или се е върнал на "доброто старо" нямам представа загубихме връзка отдавна.

Според мен метадона може да спасява животи, но е много сериозна субстанция. Нещо за много тежки хероинови наркомани, които многократно са опитвали да спрат но не става и не става. Чувал съм, че кризите са по-лоши и дълги от хероина.

Тоя филм "всичко е под контрол" "дозите са ниски няма проблем" и т. н. е до време и ми е пределно ясен. Всеки е под контрол... до момента, в който не е.

В първото си изречение твърдиш, че си в много труден период. След няколко изречения твърдиш, че нещата не са кой знае какво и под контрол. Според мен се самозалъгваш.

Ако наистина нямаш кризи те съветвам да го спреш на момента. Нещата могат да станат много, много грозни. Както вече знаеш.

Да не си помислиш, че те нападам. Напротив. Просто и аз като започнах преди 10 месеца пак кафявата майка и аз нямах кризи, и аз се контролирах и взимах малко и така нататък....

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До автора :Здравей аз съм 16 Първо радвам се за теб, че не си вземал тия дни, вярвам, че ще успееш. Колкото до мен и метадона мога да кажа, че наистина е много гадно нещо. Там не дай си боже се закачиш много, кризите са много по страшни от тези на хероин. Никога не съм имала кризи, знам си мярката отлично. Да минавам в момента през малко трудности, знам, че това не е решение в момента но ми помага. Ще е още малко и го махам, мога да кажа, че съм доста силна личност и наистина знам кога да спра най вече защото живота ми е ценен. А на теб успех, знам, че ще го направиш! Не си сам пък и имаш себе си.. Колкото толкова.. Пиши тук когато искаш..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d021547b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Те всички наркомани си мислят, че знаят кога дс спрат...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22b2c51202
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До автора, от н. 5 и н. 8, Как си днес? Писал си в предишен свой коментар, че си обещал тази Неделя да се видиш с малкия си син, но дори и да не са ти минали кризите от абстиненцията, не се разочаровай, а по-добре изчакай още 1 седмица поне и тогава се виж с децата си. Не си мисли, че сега, ако му откажеш на по-малкия си син и той ще е разочарован, може и така да е, но той не знае ти какво преживяваш, затова един ден като му кажеш-ще те разбере. Тоест-вместо да вземаш сега доза... за да си в кондиция за срещата и така да си прецакаш изчистването, по-добре изчакай естествено да ти минат симптомите, а не после да караш абстиненция наново. Колко годишни са децата ти? Предполагам ще проявят разбиране, ако отложиш срещата ви с 1 седмица. Освен това, рядко съм чувала за преминали абстинентни симптоми за няколко дни или седмица. Обикновено-отнема доста повече време...

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22b2c51202
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, от н. 5 и н. 8, преди малко писах един коментар, но забравих още нещо да напиша-когато преживяваш абстиненция-можеш ли примерно да четеш от някоя книга, нещо -което да ти пренася съзнанието на друго място, както се случва с четенето. Разбирам, че физически ти е зле, но идеята ми е, че когато на човек му е зле физически, той може да повлияе на болката -чисто психически, ментално, давам ти пример-винаги съм страдала от изключително тежки, гадни и отвратителни болезнени менструации. Всеки път БУКВАЛНО СЕ ГЪРЧА ОТ БОЛКИ НА ЗЕМЯТА, все едно ще раждам, ясно ми е, че мъж не би разбрал, колкото и добре да го обясня... но усещнето е все едно някаква бормашина ти дърпа и пробива вътрешностите в корема, често от самата болка-ПОВРЪЩАМ, дори и нищо да не съм яла, повръщам каквото е останало в стомаха ми и да-заради скапаната болка-понеже вътрешностите ти са, като на кълбо и първия ден има и диария дори. Болката е в продължение на часове и не се повлиява от никакви болкоуспокояващи, изписвали са ми различни през годините-но никаква полза. Гърча се на земята, като за световно. От болката -дишането е толкова плитко и повърхностно, че е колкото да не умреш от липса на кислород. Гледали са ме на ехограф и са ми казвали-чисто физически си в отлично здраве, НО факт е, че тая болка аз не си я измислям, установи се, че нещо заради дисбаланс в хормоните било, но нищо не можело да се направи. И накрая започнах да влияя на болката-не чрез медитации, а по друг начин-просто пренасях съзнанието си в хубави спомени от миналото-не мислейки за тях отстрани, а реално все едно пак съм там в самите спомени-често болката изчезваше или намаляваше значително, като с вълшебна пръчица.
Четенето на книга-Художествена литература-някой роман с хубав сюжет, също много помага, защото съзнанието реално се ПРЕНАСЯ НА ДРУГО МЯСТО. А човек е своето Съзнание и Душа, не -тялото. При мен се получава-може и при теб да помогне. Не казвам, че болката изчезва на 100 процента, но намалява. Знам, че настройката на съзнанието е КЛЮЧОВА. Вероятно затова-някои хора преживяват абстиненция по-кратко, а други по 2-3 седмици и т. н. Може би и затова някои жени ходят да раждат все едно е нещо нормално, а други-като мен по-скоро биха се застреляли, отколкото да родят дете, без значение дали по естествен начин(колко е естествен хм. е друг въпрос... ) или с операция, просто ми е слаба Психиката за някои неща.
А при теб авторе, когато преди години си бил само на Хероин, тогава колко време ти бяха абстиненциите, колко дни?
Иначе, признавам-от известно време... вече година и 4 месеца стана, доста често пия Паракофдал, понякога веднага пия, когато усетя, че гадната болка в корема е почнала и нямам сили за позитивни мисли, но най-вече когато ме тресе гадна Мигрена-имам жестоки Мигрени, които продължават по 1 ден и половина и по 2 дни понякога нон-стоп постоянна отвратителна болка-тип бормашина ми пробива в мозъка, пулсиране на един нерв отдясно, понеже от вече 10 години страдам и от Периферна Полиневропатия, външно грам не ми личи, но вътрешно само аз си знам каква жестока болка е това с периферните нерви и как всяко движение е свързано с болка. Няма да се жалвам сега, Паракофдала не влияе на периферните ми нерви, но определено помага и облекчава някои мигрени, и коремни болки. Да-харесва ми чувството на замаяност и опиянение от паракофдала. Но-гледам да не прекалявам и да не го пия всеки ден макар, че често се улавям как откакто го открих това лекарство за себе си и много ми харесва, стана ми любимо и вместо да се постарая да действам с позитивни мисли, понякога-просто гълтам хапчето. Така че-донякъде разбирам положението ти, щом за някакъв елементарен и сравнително безобиден паракофдал реагирам така, други неща, биха ми харесали и повече... Но знам, че опиатите не са решение на нищо-НЕ И В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22b2c51202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторе, забравих да питам-каква музика слушаш? Кои са любимите ти песни?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До автора аз съм 18 как си? Как вървят нещата при теб? Намалява ли абстиненцията? Дано си добре, стискам палци и вярвам, че ще се справиш колкото и трудно да изглежда сега. След време ще си казваш ей аз пак победих тая гадост! И не си сам знай!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b5c51b5f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От автора. До коментари 20/21/22.

Първо, благодаря за коментарите. Да, още в петък отложих уговорката с момчетата.

Продължавам да бъда чист. Снощи заспах за няколко часа. Или по-скоро тялото ми се самоизключи от безкайната умора, защото от метамфетамина бях хронично недоспан.

Кризите(физически абстиненции), ако съдя по предишния ми път бяха 9-10 дена. Но тогава 3 години не се бях спирал и помпих по грам и половина - два на ден, зависи с колко пари разполагам. Сега пак не съм спирал, но взимам от около 10 месеца и по по-малко хероин. Предполагам, че трябва да са с ден-два по кратки кризите.

Колкото, толкова. Ще си го изтърпя. Заслужавам да се гърча. Вече започва му се вижда края.

Да, и аз гледам да се разсеивам с някакви работи. Харесва ми да готвя и постоянно гледам някакви кулинарни клипове на телефона. Но като цяло, в кризи човек не намира покой.

Относно музиката, металяга съм m/

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22b2c51202
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, браво-че си отложил уговорката и си предпочел изчистването. Извинявай за въпроса, но ще питам-колко пари си похарчил за наркотици през тези 10 месеца?
Не бих могла сама да предположа, понеже не употребявам, но предполагам, че не са малко пари... и с тях би могъл да си направиш някоя хубава екскурзия в чужбина например. Може би, сега като се изчистиш и това ще ти е стимул-да ги събираш тези пари за екскурзия някъде.
И сподели, ако искаш-ти какъв си по професия, с какво се занимаваш?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До автора... Как върви, започнаха ли да отшумяват кризите? Ти как се чувстваш? Ако можеш ходи на разходки някъде в гората на тишина и спокойствие. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e721cefe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От автора.

Честита нова година на всички, бъдете живи и здрави!

Чист съм. Кризите мисля, че преминаха. Вече се чувствам сравнително нормално. Направо беше кошмар..

Колко пари съм изхарчил за дрога ли? Не ми се мисли. Много. Хиляди, може би десетки хиляди.

Иначе съм в IT сферата. Изкарвам доста добри пари като за българския стандарт. Не съм от онези, които продават на дребно или са абонати на заложните къщи за да имат пари за материал.

Ами толкова от мен. Бъдете живи и здрави!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bcf3dbf19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До автора Много се радвам, че си останал чист, браво за което. Продължавай все така. Нека новата година ти носи само успехи във всяко начинание.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 212989bfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Радвам се, че си се оправил. Бъди здрав и никога не посягай към тая отрова.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 часа
hash: 8395f56d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До автора-как си към днешна дата? Остана ли чист или пак посягаше понякога към наркотиците?

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: e721cefe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От автора,

Чист съм. Започнах също да тренирам на лостове и фитнес, да се храня сравнително здравословно и се чувствам доста добре към днешна дата. Даже гледайки назад, се погнусявам и отвращавам страшно много как въобще е възможно да съм се друсал по най-долния начин.

Но няма да те лъжа, сещам се от периодично. Дали има бивш наркоман? И да, и не. Ако си шмъркал или пушил, без значение каква субстанция, може по-лесно да я забравиш. Виж с инжекциите е друго. Според мен това си е до живот. Просто правя всичко възможно да полагам действия, за да не попадна пак в този ад.

Желая ви всичко добро, и ако има страдащи зависими, които четат това, можете да спрете, стига да го поискате!

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 78b5d4f68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Пак от автора.

Съвет от опит, не си седете на задника и просто да чакате нещата да се оправят от само себе си. Без значение дали говорим за физически или психически симптоми. Ако смятате, че психически не сте способни да преодолеете препядствията пред вас, каквито и да са те, отделете пари за професионалисти. Ако не стане един, пробвайте с втори, трети и т. н. човек трябва да си пасне с психолога си.
Това го казвам само като страничен наблюдател, не съм ползвал услугите на терапевти, но съм гледал хора покрай мен. Не съм работил с психолози, само защото бях сериозно зависим и всичките пари отиваха на там. Адекватни и сериозни специалисти в тази област оказват влияние, това го разбрах накрая, след разговор с един почти 70 годишен специалиялист по зависимостите, който ми каза много истина право в очите и общо взето ме разби(в добрия смисъл).

Във физическия смисъл ви препоръчвам да тренирате. Дали говорим за фитнес, ММА, тенис, борба, бягане.... каквото и да е. Предполагам схванахте идеята. Физически интензивен спорт, отделят се ендорфини по естествен начин... Човек започва да се чувства по-добре, да изглежда по-добре...


Това са мойте съвети към вас. Не са празни приказки, всичко е от опит.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: b1c94dab39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Авторе, много филми гледаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker