Проблем с хероина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Проблем с хероина
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1186 пъти
Аз съм момиче на 22 и проблема е там че се друсам и не мога да спра. Ето и историята
Когато бях на 21 се запознах с един човек в който по късно станахме гаджета проблема беше там че се друсаше твърде много иначе беше добър човек беше мил забавен имахме общи интереси и да. Първоначално бяхме най добри приятели ходихме заедно обличахме се еднакво слушахме музика но после разбрахме че сме влюбени в един друг и станахме гаджета. Имахме бурен живот ходихме по клубове партита друсахме се в изоставени сгради влизахме в злон с една компания и тнт. Всичко беше идеално докато не разбрах какъв проблем имам. Искам да ги спра но не мога моля ви помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: a31a16b37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Спираш контакт с всичките си приятели наркомани, включително гаджето, консултираш се с лекар, вкарват те в клиника... Иначе ще умреш до няколко години със сигурност от свръхдоза или странични ефекти от наркотиците.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 03d13f7105
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Е, откъде ги намирате тези субстанции? Има определени здравни заведения, в които лекуват хора от зависимости. Потърси в гугъл.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 54fec531d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На 22 можеш всичко.
Ако разбира се, има нещо истинско в тая история, защото имам разни съмнения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 81e8563a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Все пак има и нещо хубаво - осъзнаваш, че имаш проблем. Наркотиците са ужасно нещо, ти си едва на 22, животът е пред теб, но ако не ги спреш, ще си го съсипеш и няма да свършиш добре.
Имаш ли роднини, други близки приятели, които не се друсат? Знам, че ще е трудно, но им сподели за проблема си. А проблемът ти изисква лечение.
Ако те вкарат в клиника за лечение на наркомании, ще трябва да приемаш Метадон за известно време. Много е важна и психологическата подкрепа през този период, затова опитай се да се откъснеш от тези ти "приятели", които се друсат и се придържай към най-близките ти хора, които да ти дават морална подкрепа в тези трудни периоди. Успех, много силно се надявам да се изчистиш, щом и ти си осъзнала, че това ти вреди!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6d4f0c2fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всичко беше идеално - влизахме с взлом с една компания, друсахме се в изоставени сгради, направо прекрасно.
Херцата закача много тегаво, поне така знам, не съм пробвал. Ходи на доктор да те насочи какво да правиш, ти си за клиника. Не го казвам за да те обидя, а за да не умреш млада.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e5699a5251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хубаво е че си осъзнала че имаш проблем. Решението абсолютно винаги включва откъсване от токсичната компания. Отиди в някоя от големите болници и попитай как може да се включиш в метадоновата програма. Прочети в Интернет за нея и се информирай. Другия вариант е да бъдеш настанена в комуна докато се оправиш. Без значение кой вариант ще избереш със сигурност ще е много по добре от колкото да си досъсипеш живота и да прекараш младостта си по затворите и да станеш евтина проститутка ебяща се за следващата си доза. Успех и не спирай да учиш и да мислиш какво бъдеще искаш. С този човек бъдеще нямаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b025928aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   "в злон"... Да не е влизане с взлом? На една дума три грешки. Е, вярно е, че не сме в час по български език и литература, но дори и да бяхме нали и там резултатът щеше да е същия? Ти наистина ли си на 22 г?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 160873ec0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като се влюбим, виждаме нещата такива, каквито не са. Той е тежък наркоман, но иначе е добър човек, мил, приятен, забавен. :-)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3d4d8e2ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей как приемаш хероина, колко често и на какви дози? Какво да ти кажа тоя път не е добър и трябва да спреш ако ти се живее. Ако имаш воля и искаш да спреш, ще е много трудно но можеш и без комуна. Но всичко зависи от теб. Бъди силна и си цени живота защото от другата страна не те очаква нищо хубаво. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9bcfeb9a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И мен, като н. 3, ме съмнява историята да е истинска, ако не е истинска-много лошо да пишете подобни неща и то на такива теми, които хич не са шега и реално хора страдат и се мъчат с това.
Ще обясня-защо сериозно подозирам, че поста е измислица. Писала си, че си се запознала с този човек, когато си била на 21 г., сега си на 22 г., значи всичко се развива само в рамките на 1 година. Кога се запознахте, колко време имахте да го карате само като приятели, кога станахте гаджета... цялото действие-само за година. Не казвам, че не възможно, но... И как точно го приемаш Хероина? Да прочетеш отнякъде нечия история и сама да си измислиш своя.... са коренно различни неща. Хора, които реално употребяват, такива- фини въпросчета ще ти зададат, че и да се скъсаш да търсиш инфо в Гугъл и да отговаряш на база прочетеното, пак ще се омотаеш, ако историята ти не е от личен опит!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker