Дали се напуших? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Дали се напуших?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1529 пъти
Здравейте! Наскоро си купих един vape с HHC (то е като THC, но легалната версия). То си е като vape с трева, но всичко е легално. Та като си го купих сигурно 2-3 опита правих, защото все като започвах МНОГО кашлях и някак си все едно ми изгаря гърлото и ми е гадно на него след 3-4 дръпки. Но не ме хващаше. Просто не знам защо ми стана гадно, нормално ли е, защото трева преди това не съм пробвала и не съм пушачка, така че никотина не би трябвало да ми е проблем. Някой, ако знае, да ми каже как да не ми е гадно. Вкусът му не е гаден (боровинка), но е много странен целия vape. Ето от вчера вечерта историята:

Решавам, че ми се пуши и че искам да ме хване. Общо в рамките на 10 минути си дръпнах накъде между 6-10 пъти. Не след дълго, усещах как ми се вие свят. Стреснах се, и то много. Повтарях си, че си въобразявам, ама наистина все едно се клатех като бях седнала на леглото. Гледах си очите през 5-10 мин, не бяха червени или поне супер малко, ако са били. Гледах някакъв филм и спрях телевизора, оставих си телефона и си легнах в 23, а за мен е рано това. Усещането е странно, просто бях като в безтегловност и всяко движение беше странно. Все едно сте под вода и мърдате, същото. Сърцето ми биеше, уплаших се много. Виеше ми се свят и все едно се въртях како се изправя. Гледах си очите, но не ми се сториха червени. Леко се удрях и пипах вещи, хапех се, за да си усетя тялото. Знаете като ви е студено и нищо не усещате и се наранявате, за да усетите физически тялото си. Беше гадно и осъзнавах, че е от vape. Сигурно ме е хванало, но все пак, опитните ви питам. И също така как да не ми е гадно на гърлото от него? Съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: eae5396165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Пушил съм трева повече от 19 години, сега съм на 33 (мъж). Едно време имаше хубава трева. Сега не си струва да се пуши, масово се продава или плява, или надрусана с химикали, или сортове с прекалено високо съдържание на активното вещество, прекалено силен ефект, сортове, които са създадени в лаборатории и не се срещат в природата, отгледани с купища торове, които не са натурални. Съзнанието на човек трудно понася толкова силна трева, може да се стигне и до психични разстройства и заболявания. А заместителите на тревата, като тая синтетична глупост, която си пушила, са още по-вредни, а и ефекта им няма нищо общо с този на натурална трева. Зарежи тези неща и не се занимавай с глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: eae5396165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Пак съм аз, първи, не знам дали ще ме послушаш, животът си е твой, ти си решаваш, мога да ти споделя само опита си, ако те интересува още нещо, на всичко ще ти отговоря.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1be04b121f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката до номер 1
Благодаря, че ми отговори! Стана ми интересно и исках да те попитам на теб как ти се отразява тревата и кое предпочиташ: Индика, или Сатива? Няма да те занимавам, просто само това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 22bbc8c010
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Пак от авторката към 1: Не знам дали е боклук, защото много хора, които са пушили истинска трева казват, че ефекта и от двете при тях е същият. На всеки ефектите са горе-долу различни, но и от двете трябва да са еднакви за даден човек.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cacfe77e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съветвам те да не се занимаваш с такива боклуци! При синтетиката никога не знаеш с какво точно си имаш работа. Не знаеш нито от какви отрови са направени тия синтетични вейпове и тия дето им казват "чай" и ги пушат в наргилета. Нито знаеш как действат на организма. Това са долнопробни имитации на оригинала. Изхвърли го това нещо и повече не пуши от него. И най добре е да откажеш наркотиците докато не е станало късно. Преди да направиш някоя глупост за която да съжаляваш цял живот. А пък ако толкова много ти се пуши трева и искаш да разбереш какво е усещането - намери си поне истинска натурална трева от някой който сам си я отглежда за лични нужди. Ако имаш чак такъв мерак да ставаш наркоманка може и да си купиш легални семена от интернет и да си отгледаш растения. Има едни бързи сортове които стават за 3 месеца. Така поне ще се друсаш с нещо истинско с гарантирано съдържание. То и да вземаш наркотици както трябва пак се иска акъл. Като за всяко нещо.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: eae5396165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пак съм аз, номер едно, по темата може много да се говори. Ще се опитам да съм кратък и да наблегна на важните според мен неща. Няма да ти описвам ефекта. По-важното е, че това може да промени целият ти живот. Забелязал съм, хората се делят основно на два типа. Едните са склонни към пристрастяване, другите не толкова. Аз съм от първите. От момента, в който започнах да пуша и да ме хваща се пристрастих много силно. Бях на 13 години. От този момент това определи средата ми на познати и приятели. Почти цялото си свободно време прекарвах с хора, които пушат и това продължи години наред. Тогава тревата беше много евтина и качествена. Целият ми живот и ежедневие беше свързан с тревата и хора, които пушат. За мен тревата се превърна в идеал. В един момент си мислех, че живота на хората, които не пушат е безкрайно сив, тъжен и непълноценен. С течение на времето и под влияние на средата опитах почти всички видове наркотици, включително лекарства. Това е особено опасно и вредно на тази възраст докато тялото, мозъкът, съзнанието и личността се развиват и оформят. От всички наркотици, някои от които силно пристрастяващи, никой не ми хареса толкова, колкото тревата, нея взимах най-често и редовно. Сега съм и алкохолик, но това е отделна тема. С годините оцелях, но някои хора умряха, други са живи, но са по-затънали и от мен. Познавам такива които са пушили няколко пъти, или няколко години и са спрели след това. На някои дори от начало не им е харесало и не са продължили, на други им е омръзнало след време и са спрели, трети са се пристрастили, но са спрели именно заради това. Аз не съм прекарвал без трева повече от три месеца откакто съм почнал, вече повече от 19 години. Последно пуших преди 11 дни. Не се знае как ще ти повлияе. Ако пропушиш има голям шанс да опиташ и други наркотици. Пропушиш ли влизаш в компанията на хора, които също пушат, повечето от тях употребяват и други наркотици. Тези, които продават трева често продават и други наркотици. Казах ти какво е качеството в днешно време. Познавам хора, които само от трева полудяха. Целият ти живот може да се промени и да тръгне в съвсем различна насока. Зарибиш ли се на по-тежки наркотици става страшно. Познавам доста момичета които станаха уличници, само за да ги черпи някой. Ако толкова искаш да опиташ, почакай поне докато се развиеш и оформиш като личност, което е дори по-късно от навършване на пълнолетие. Ти решаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: eae5396165
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Пак съм аз, н 1 и 6, искам да уточня, алкохолик съм, но не пия. Именно, защото не мога да контролирам пиянството си, започна ли, много трудно спирам, затова избягвам първата чаша, препоръчвам това на всички, които имат проблеми с алкохола-нито глътка, най-просто казано-без едно мога, с едно не мога.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d12dda6338
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мани ги тия вейпове, едно че е лигавщина, второ че не знаеш какво има в тия течности. Свий си една джойнтара чиста, опъни си 3-4 пъти и си гледай кефа.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 85f6e2eaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Този номер едно колко глупости изписа, не е истина.
Пичага, аз също съм на 33 и пуша от ранни детски години. Това не ми попречи да стана човек с професия, къща, жена и деца.
А и между другото, чай се казва на Бонзая от едно време и на пръсканите джонги. А ако е пръскано с нещо, няма как да не направиш разликата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: eeb2c4b1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   9, ти си глупак, като пушиш от ранни детски години не разбра ли, че влияе на всеки човек различно, както и алкохола?

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 270a9295f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   При HHC ако искаш леко да те цъкне, да се поотпуснеш 2-3 дръпки. Хваща те след около 10 минути

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker