Искам да спра наркотиците! Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Искам да спра наркотиците! Помощ!
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1805 пъти
След 2 месеца ще стана на 17, скъсах с приятелката си която бях 5 месеца, все още ми липсва.. Родителите ми са разведени, живея само с майка си, баща ми е в чужбина. Започнах първоначално да продавам наркотици преди около 6 месеца, най-добрият ми приятел също започна да си купува от мен и други ученици, най-много ме беше страх когато хора на около 30 години идваха и ме питаха за марихуана. Никога никой не ме е бил, нито се е карал с мен от наркоманите, защото явно им давах всичко и бях малък. Бившата ми приятелка ме остави, защото не искаше да се занимавам с това, но аз продължих.. Не съм я виждал от много време, но знам че каквото и да направя няма да ми прости.. Когато майка ми разбра, че продавам наркотици ми удари 2 шамара и каза да спра веднага, аз не я послушах и даже вече си бях намислил какво да си купя с парите. Минаха около 4 месеца в които продавах дрога, излизах с наркомани, пребирах се към 5-6 часа, пропусках училище, майка ми постоянно ми се караше даже искаше да ме води на психолог, но не я слушах навреме.. Една вечер ми звъна надрусан наркоман, който искаше да се видим и да му дам още хероин, беше около 4 часа сутринта, излезнах, видяхме се и си тръгнах. Пребрах се и не можах да заспя с мисълта за това какво ли прави този човек? Разбира се, че се друсаше, какво друго да прави? Аз тъпака реших да спра да продавам дрога и вече да си я купувам за мен, взимам амфетамини и пуша марихуана, наркоманите спряха да ме търсят, а аз се друсам само с приятеля ми.. Губя се повече и повече, не знам какво да правя, искам помощ, но знам че няма да мога да ги спра лесно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 1c43ac8deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Какво да ти кажа авторе... много лошо е, че си продавал Хероин.
Бих ти съчувствала, ако ти самият си вземал Хероин, но за съжаление-си го продавал! Не искам да съдя и няма да го сторя, но истината е, че каквато и причина да кажеш, че си имал, за да продаваш хероин, надали ще звучи добре. Още повече, че според мен на твоите години-си бил слуга на някой по-голям и си му разпространявал отровите.
Сега-ти самият си наркоман и си на амфетамини... Преди година, общувах няколко месеца поред, с един 25-годишен на метамфетамини беше, пушеше и много цигари, много трева, естествено- основният проблем-пикото, което му беше прецакало мозъка... лежал 2 пъти в Психото... , пие лекарства предписани от най-добрия Психиатър в тази държава, и те не му помагат вече няколко години е с Параноидна Шизофрения, но продължава да се движи с един тип, който уж му е приятел, но е дилър на амфетамини, другата му позната-го снабдява с метамфетамини, другият му уж приятел-алкохолик, от рано сутрин с бутилката в ръка, а е на 24 години още. Отделно -онзи, с който преди си писах в социалните мрежи-се наливаше с твърд алкохол-всяка вечер и естествено хапчетата изписани му от Психиатъра, не му действат, защото често забравяше да ги пие или пък предпочиташе да се налива с алкохол, хапчетата не трябва да се комбинират с алкохол, защото не действат иначе и т. н. и т. н.
Хероинът е - хм. отрова, но амфетамините и метамфетамините-ти пържат мозъка директно!!!
Да спомена и онзи тип, с който си писах известно време-пушил е кристал, пил е от ония чайове, които те карат да психясваш... сега си смърка линийки и се къса по проститутки да ходи или разни отчаяни жени-умрели за секс, като последната му бивша, която и с дете беше, по-стара от него с 20 години, можеше да му е стара леля или майка-отврат просто.
Иначе-понякога още се сещам за онова момче, мъчно ми става... , но всеки с драмите в живота си.
Никога не съм изпитвала желание -да опитам разни стимуланти от наркотиците, но пък наркотиците, които са на другия полюс и не са стимуланти, са ме привличали винаги- винаги съм си мислела, любопитно ми е просто-усещането от 1 инжекция хероин. Обаче знам, че няма да стане това в този ми живот, защото не движа в такива среди, нямам такива познати, познавам се с разни хора, но от разстояние само. А и инжекцията-не бих си я била сама, че имам нещо като фобия от игли и кръв... трагичен случай съм. Алкохол-мразя, цигари -не пуша, веднъж пробвах-нито се закашлях първия път, нито -нищо... все едно цял живот съм пушила и то от тия Камел и разни други марки пробвах по-тежки уж били... на мен хич не ми стана гадно ха ха, НО по ирония-нито ме влече пушенето, нито гадния алкохол, нито- нищо подобно. 1 месец се правих на пушачка и пуших -после рязко ги спрях, все едно не съм ги почвала, даже не се сещам... -имам в гардероба 3 кутии различни марки преполовени... събират прах вече 3 години, ха ха. Трева пробвах -сама си свих цигарите, сама си накълцах тревата-исках я така, че сама да си свия цигарите, да е пред очите ми всичко, защото знам, че разни типове топят тревата в разни гадни опиати от типа на ангелския прах и после иди се оправяй. От цялата работа-НИЩО не усетих, цигарата си гореше-чиста марихуана, без тютюн, но само си прикадих стаята, дори от дима не се упоих, просто-нищо ха ха, инструкции ми даваха-дълбоко дръпни, да се закашляш, е- последния път, такава дръпка направих, че си изпокашлях дробовете, направо ми залютя отвсякъде, НО-НИЩО ХА ХА, голям майтап. Няколко пъти дръпнах и нищо. Виках си после-каква беше тая трева? ! Изветряла ли беше ха ха, а като я кълцах с ножицата да си свивам цигара-ами смърдеше много силно-би трябвало да е силна.... Единственото ми обяснение, което естествено по-късно разбрах... , че първия път-някои въобще не ги хваща, както и ако си в менструация, заради силните женски хормони... Знаех си, че трябва да изчакам няколко дни, НО нетърпение ха ха ха, както и да е.... -после са ми предлагали да ми донесат пак-и все безплатно при това, защото съм им била приятелка и т. н., но все отказвах... Казах си-не ме хвана-въпреки всичките ми усилия и количество-за 2 цигари, които и двете цигари си прикадих стаята с тях, като с ароматни пръчици-и 1 процент замайване нямах, реално-ако се въртя в кръг-се замайвам, а от тревата-нищо. Със сигурност е щяло да ме хване в някой следващ път, но аз просто не дадох шанс това да стане, защото СВОБОДАТА -ЦЕНА НЯМА!
Не знам авторе-как си поемал риска да продаваш хероин? ! И после и всичко останало.... сега и сам ползваш твърди наркотици, но да употребяваш-наказуемо е, обаче да си дилър-си е огромен риск. Не вярвам -чак толкова пари да си ти трябвали, че да поемаш този риск. За моралната страна-да не говоря. Принципно не съм осъдителна към зависимите, но към дилърите-да и за да продаваш-значи, че моралът ти- никакъв го няма. Това е мое мнение, не се правя на моралистка, не искам да съдя. Ясно е, че докато има търсене, ще има и предлагане, НО има една тънка вътрешна граница и за всеки-тя е различна! Аз например-много съм мизерствала и много съм страдала, и от безпаричие, и от здравословни, сериозни, хронични проблеми-години наред. И сама съм във всичко! Но по-скоро бих чистила градските тоалетни, отколкото да продавам твърди наркотици! И причината е, че не искам на съвестта ми да тежи мъката на някой човек, който по някаква причина е станал зависим.
По въпроса ти-още си млад, не друсаш от години, все ще спреш дрогата. Амфетамините-водят повече до психическа зависимост, отколкото-физическа. Въпрос на воля е всичко. Ако искаш-ще спреш! Щом хора, които ГОДИНИ НАРЕД са били на Хероин на помпа и после се изчистват и ГОДИНИ са чисти, значи и твоето не е мисия невъзможна!
Просто ще те помоля-повече да НЕ продаваш наркотици и най-вече хероин! Замисли се-макар и по косвен начин-какво точно причиняваш, когато продадеш хероин на някого.
За ОТРЕЗВЯВАНЕ мога да ти препоръчам биографичната книга на Кристияне Ф. -, , Ние децата от гара Берлин". Купих си я онлайн преди 2 години-струва 17 лв. Има и филм, първо гледах филма, после четох и книгата... , книгата е доста тежка-затова я прочети.
Отделно-можеш да влезеш в някой онлайн форум и да прочетеш историите на хора, които са били или още са зависими... -пак с цел отрезвяване. Не си бил от другата страна... , продавал си, но не си имал приятел, близък, който да е зависим, затова вътрешното ти въприятие е различно!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3cfa979e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нищо не може да ти се каже. Когато ти се е казвало, не си слушал. Заслужаваш си абсолютно всичко, тъй като ти сам си си направил изборите. На 101% съм убеден, че нашето нещастие си зависи единствено от самите нас, с изключение на медицински проблеми. Може да звуча като студен и лош, но не ме е*е, тва е истината. Дано имаш воля, нерви и психика, иначе ще си останеш една утайка. Дано тва те мотивира.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d9e32e1374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много ти благодаря, че отдели време да ми дадеш съвет!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c5dd0d04f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Воля му се иска пич, млад си, така че сигурен съм че ще успееш. Режи ги всичките наркомани от живота ти. Обгради се с чисти хора с които ще си помагате взаимно. За булката не се притеснявай.

Пренареди си малко мисленето и ако още ти е на ума й драсни да се видите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1f6d38eec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Право е момичето. На кой нормален човек му трябва да има работа с наркомани? Върви търси лекари, комуни, клиники, не сайтове в нета. Спасявай се докато съвсем не си станал отрепка и не си свършил някъде като куче. Съжалявам майка ти, не теб. Ако някой като теб продава дрога на деца, ученици не заслужава милост.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 15 дни
hash: 64cd970bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е късно, вземи се в ръце. Говори с майка ти, и заедно ще намерите решение! Трябва ти подкрепата на някой близък. Не е лесно, но ти си още в началото. Не си проваляй живота с тези боклуци. Помисли и за майка ти и другите ти близки, които те обичат. Толкова е тежко да загубиш някой близък от това, че не мога да ти опиша. Съспва хората.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: c520341f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   То така се спира, както ти си мислиш. Съжалявам, няма да стане. Прецакан си и то по собствено желание. Гледай да не умреш от свръхдоза и може да изкараш доста време. Един комшия изкара над 20 години докато опиатите го довършат.

 
  ...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: f2d664d5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Изобщо не го слушай номер 7.
Най вероятно слимарка през живота си не е палил.

Пичага, бил съм на твое място, е не съм продавал хероин това е вече хард, но съм взимал доста време такива неща. Спираш от раз.
Да ще те боли глава, да ще ти е криво. 1 седмица и край, после си чист. Честито!

Избий си от главата, не мога.
Кажи си спирам всичко от тоя момент нататък.

Легни си по рано вечерта дори утре може да потренираш, за да се изпотиш или потичаш и по бързо да заминават токсините от тялото, много вода също така и хапвай колкото ти се хапва.

Намери си по добри приятели.

Може да отидеш на психолог, за да му споделиш за раздялата с бившето гадже, най вероятно имаш нужда да си поприказваш за някой и да ти мине.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 4d819d4bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На първо време разкажи абсолютно всичко на майка си и й кажи да мисли някакво решение. Като вземе предвид това, че ти и да искаш не винаги ще можеш да изпълняваш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 028ec52710
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До 9

Не виждаш ли, че темата е писана преди 9 месеца? Авторът й сигурно вече е порастнал, проимал е деца, внуци, може би се е пенсионирал...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: de6b763afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, разкажи ни какво се случи с теб през тези 9 месеца? Имаш ли успех?

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 4d819d4bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До 10 - добре видях, че са минали 9 месеца. Ти явно си някой ученик на 12-15 години и 9 месеца ти се виждат като вечност и цял живот. Как смяташ - авторът или е спрял наркотиците или е умрял, така ли? Или пък се е примирил, че няма да ги спира и няма смисъл да прави нищо освен да продължава. Върви да си пишеш домашното.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: d9e32e1374
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До 11:Оправих се без да влизам в комуна имам нова приятелка и съм добре.

 
  ...
преди: 16 дни, 20 часа
hash: 3512b574ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Иска се пълно осъзнаване, воля и ясно поставена цел! Когато спираш тези боклуци е много трудно, чувстваш, че си в ада, но стискаш зъби и болката минава, организма влиза в нормален ритъм. Първото, което трябва да промениш е средата си. Намери си хоби, спортувай, влагай парите в нещо смислено. Не бъди като повечето хора, които са слаби и демоните ги владеят, владей ги ти!

 
  ...
преди: 9 дни, 14 часа
hash: 9caa722ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ще спреш! Не можеш ли да отидеш при баща си. Трябва ти смяна на средата. Като станеш на 18 замини да работиш при баща си или някъде другаде. С упорита работа няма да мислиш за наркотици. Щом те гризе съвестта като продаваш, значи положението не е толкова лошо!

Това, което взимаш е долен боклук, но ти не си боклук и имаш чисто и добро съзнание(все още). Спри боклука и всичко ще е наред, мило момче! Пращам ти сили!

От жена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker