Разговор с пиян мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Разговор с пиян мъж
преди: 9 месеца, 15 дни, прочетена 1147 пъти
Чувала съм че когато човек се напие си казва всичко което му е навърже и което трезвен трудно може да сподели и да бъде искрен. Вярно ли е това?
Ако например мъж се обясни в любов или сподели любовна мъка от муналото си тогава и в такъв момент може ли да му се вярва и искрен ли е?
А после ще го помни ли и ако му се припомни ще го признае ли в трезво състояние? !
Имате ли такъв опит? Моля ви споделете!

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 14 дни
hash: e75fd53f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На пиянде не вярвай никога, за нищо!

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: ebcbca5ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз лично не пия, за това имам обективен поглед над това какво правят пияните - Общо взето различните хора реагират различно като се напият. Мисълта им става по-бавна и част от задръжките, които си налагаме им изчезват. Например един пиян много по-лесно ще ти каже, че задника ти е дебел, отколкото някой трезвен - просто докато си трезвен осъзнаваш, че не трябва да го казваш.
За обяснение в любов - не знам, но като нищо просто е искал да те изчука и те е лъгал без задръжки - нещо, което докато е трезвен не би направил, защото не е редно.
Иначе за искренността - пияните не са по искрени от трезвите, даже по-лесно лъжат, но им личи повече.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: a5c53958f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Пияните по лесно лъжели абе ти добре ли си?
Като си яко пиян и името не можеш да си кажеш камоли да се напрягаш да лъжеш.
Казваш това което мислиш и без задръжки!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 9bc63f26a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Пиянството отключва доста първични неща у човек. За мен е 50 на 50 дали, когато си пиян си искрен. Говоря ти от личен опит.
Например споделял съм трудни неща за казване пред хора, когато съм бил пиян. Въпросът е че начина, по който съм се изразявал е бил доста по-преувеличен. Понякога съм говорил и някакви измислици, което според мен са били в следствие на несигурност, която се увеличава при употреба на алкохол. Друго поведение, което съм анализирал след пиянски вечери, е че отключвам манипулативно държание. То представлява приказки от 1001 нощ, за да мога да си легна с някое момиче например или да накарам някого да направи това което искам в момента.
Като цяло има много материал в интернет, които анализират пиянската психология. Алкохолът не е за всеки и ако си в лош период в живота (психически) може да ти докара много главоболия в буквалния и преносния смисъл. От друга страна ако си щастлив и си в добро психическо състояние ще ти е забавно и няма да си в тежест на околните, а точно обратното.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 88d86c8009
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   При мен е вярно. Когато съм пил, понякога имам доста неприятната склонност да започвам да си изяснявам чувствата с разни жени. Случвало ми се е общо три пъти. Лошото е, че на другата сутрин много добре помня какво съм казал и обикновено ме хваща срам.
Даже съвсем наскоро ми се случи. Бях сам в къщи и се бях самопочерпил порядъчно. И изведнъж ми хрумна великата идея да си изясня отношенията с една колежка, с която от години си играем на котка и мишка в любовен план. Написах й, че много я харесвам и е време да се изясним веднъж завинаги ще ги бъде ли нашите взаимоотношения или не. Тя очевидно много се изненада от признанията ми и ми каза, че между нас няма как да се случи нищо. Въпреки, че го очаквах, пак ме хвана яд и доста бързо приключих разговора на границата на добрия тон.
Естествено, на сутринта ме хвана ужасен срам и много съжалих за глупавата си постъпка. От тогава старателно избягвам въпросната жена. Тя сигурно си мисли, че се сърдя за отказа, но истината е, че ме е срам за постъпката ми.
Та с две думи казано - когато се понапия, имам навика да се обяснявам в любов.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 7fbe2c8de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имах връзка, ако може така да се нарече с мъж, който е зависим от алкохола. В повечето случай когато сме говорили е бил под въздействие на алкохол. Толкова лъжи, двуличие и манипулации не бях чувала. Все едно си имах работа с шизофреник. В много случаи не помнеше, че ми е разказал нещо преди време по един начин, а впоследствие ми казва по различен начин същата ситуация. Когато съм го засичала той е отричал или започваше да наслагва още и още глупости и лъжи. Плюс това беше емоционално нестабилен. В един момент може да изпадне в любовни излияния, на другия ден от нищото се заяжда за нещо и саботира разговора. Такива могат да ти внушат, че си им любовта на живота, а после да те сринат със заядливост и негатимно отношение. Въобще неслучайно хората са казали "От пияния и лудия бяга! " За това и го зарязах, усетих, че покрай това естабилно отношение и аз щях да психясам. Не разчитай на пияница да ти казва истината, манипулатори голями са. Все пак ако по принцип не пие, а е инцидентен случай може и да не е такъв случая.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker