Споделете Вашите най-дълбоки прозрения и психеделични преживявания от употреба на наркотици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121392)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Споделете Вашите най-дълбоки прозрения и психеделични преживявания от употреба на наркотици
преди: 2 месеца, 20 дни, прочетена 742 пъти
Обичам да чета психеделични мисли на хора, които са успели да премахнат бариерите на човешкото съзнание било то чрез медитация, или чрез употреба на някои психеделични вещества. Аз самата не съм взимала такива, само съм пушила трева няколко пъти. Най-психеделичното ми преживяване е било, когато пуших наистина качествена трева, и почувствах че аз и човека, с когото бяхме, сме едно цяло - че аз съм него и той е мен - и изпитвах някаква огромна емпатия, която не съм изпитвала никога през живота си. Друга случка, която си спомням е, когато един път пуших точно след една раздяла с човек, в когото бях много влюбена, и бях меко казано разстроена и емоционална, плаках много. Когато се напуших, не че вече не ми пукаше за дадената случка. Не можех да разбера концепцията за това нещо, което ме беше накарало да се чувствам зле преди това. Не можех да разбера какво е това нещо, което ме беше разстроило преди час. До най-дълбоките си прозрения и психеделични състояния съм достигала чрез фастинг и медитация, но имам мерак да пробвам ДМТ и халюциногенни гъби. Споделете и Вашия опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 19 дни
hash: e46a24e584
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Идеята, че психаделични субстанции ще ти дадат знаение и опит, които да те обогатят като личност е опасна. Това не е естествено състояние.
Имам опит с различни наркотици, просто за опита, без да се пристрастя или да ги употребявам ежедневно, дори не употребявам от години.
При едно ядене на халюциногенни гъби обаче имах интересно разсъждение, че човек ако е сам без себеподобни не може да познава себе си, че останалите ни отразяват. Съвсем ясно си зададох въпроса "Do you know what is sex? " В линия на разсъжденията си обясних, как при мен секс се случва именно когато много се радвам на някого, имам нужда от миризмата и вкуса му, допълва ме ментално и колко рядко се случва това и болката от самотата при наличието на рядка съвместимост. Носталгия.
За какво обаче ми е това?
Мисля, че е важно да се грижим за оцеляването си и това което оставяме след себе си, да живеем достойно и правим етични избори. От наркотици се полудява, такъв човек е непотребен на себе си, обществото и безсмислено да живее.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 4baf2f2678
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Май трябва да попиташ Диончето или мис силикон. Със сигурност ще има какво да споделят. И двете издигат на пиедестал наркоманията, а ти явно такива отзиви търсиш. Дано поне не шофираш дрогирана. И Господ да ни пази от такива вато вас трите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: be4d338153
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Аз също бих се радвал да прочета разни истории, тъй като не съм пробвал досега – първо, защото съм чувал, че в дългосрочен план предизвиквали някакви психични отклонения (шизофрения, психоза и др. ), особено ако си предразположен, и второ, няма никаква гаранция, че ще намеря истински материал. Всякакви неща пробутват и малко ме е страх.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 66b25a6715
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Преди 3 години пуших някаква доста силна трева, не знам каква беше.. щом затворех очи виждах мислите си, всичко беше толкова цветно ш детайлно. Усещах музиката доста по добре и умът ми реагираше на нея по различен начин, всякак съзнанието ми танцуваше...

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: be251acfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, аз един път пуших Кристал с едни приятели, и като се прибрах и си легнах, щом затворех очи виждах някакви АДСКИ цветни, красиви и магически картини на замъци, къщи, природа и анимационни герои, които непрекъснато се сменяха в съзнанието ми и виждах толкова ясно. Не знам какво се е случвало с химията в мозъка ми, за да виждам такива неща, сякаш бяха картини не от този свят. Но кристала НЕ Е като въпросните психеделични вещества, а е пълна отрова, която не води до психеделични преживявания, а само вреди!
3, личи си, че си доста ограничен и непросветен по темата. Ако обичаш, не се изказвай, излагаш се.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: af5cfdc3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Хм, интересна тема. Както съм коментирал в друга тема, в този раздел - не съм наркоман, не съм опитвал (и не възнамерявам някога да го сторя) наркотици, ама жените наркоманки са ми някакъв фетиш, но визирам тия, които са от скоро наркоманки, а не тези, които наркотиците са ги разяли отвътре и вече са ги скапали физически и психически. Никога не съм срещал на живо супер пияна или дрогирана жена. И ми е мерак някога това да се случи. Не мисля, че ще се осмеля да я приближа, защото ме е страх от неизвестното - а от дрогиран човек всичко може да очакваш. Та, като обикновен сеирджия, искам да наблюдавам отстрани, от безопасна за мен дистанция панаира, който една пияна и/или дрогирана жена може да извърши под влиянието на различни субстанции. :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: aeb170c4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Вместо да дадеш на хората как да спрат тия боклуци, ти им ги рекламираш като нещо "хубаво", каквото изобщо не са. Как не те е срам? Не ни рекламирай боклуците си, ами върви да те лекуват в комуна за наркозависими, имаш голяма нужда. Моля, публикувайте ми най-после коментара, няма никаква обида в него, стига го трихте.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: be251acfad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   2,
"Идеята, че психаделични субстанции ще ти дадат знаение и опит, които да те обогатят като личност е опасна. Това не е естествено състояние. "
Точно това неестествено състояние може да ти даде знание, опит и прозрения, до които никога не би достигнал в нормалното си състояние заради всички бариери на съзнанието и цялото програмиране, което имаш още от малък. А и какво ще рече "нормално състояние"? Нормално за човек, но можеш да видиш Вселената, себе си и всичко от съвсем различна гледна точка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: c0006bc652
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Коментарът на номер 5 е интересен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 040297a97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   До 9,
Тези "опит и прозрения" могат да плод на въображението ти халюцинации без стойност. А може и да ти хрумне да се ф'ърлиш от някъде. Да опознаеш Вселената би ти помогнала науката, хората като Григорий Перелман, Тесла, Айнщайн, Галилей и много други си задават по подходящите въпроси. Допринесли са за напредъка на човечеството. Дали са употребявали халюциогени, силно се съмнявам.
Напротив да си пиян или дрогиран е неестествено, освен временно удовлетворение, какво друго ти дава?
Както след употреба на алкохол се чувстваш зле, така и наркотиците имат странични ефекти, някой по-осезаеми и краткотрайни, други се натрупват с употребата. За какво ти е това, защо рискуваш здравето си. Достатъчно сън, балансирано хранене, цел чието следване те удовлетворява, да натрупаш мъдрост с възрастта и да си в състояние да се грижиш за себе си на стари години, ето това е хубаво. Живота е в момента, тук на земята, за всяко нещо в природата има причина и смисъл, за да не виждаме Вселената в целостта и също.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: d0d2015694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   ДМТ хормонъг ми си е активен от раждането ми, а с времето се развиха доста неща. Никога не съм употребявала никакъв вид дрога и нямам намерение.
Постът ти изглежда като рекламиране на дроги. Но не говориш за масовото доброволно убийство на мозъчни клетки с тях...

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 040297a97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Коментарът на 10 е още по-интересен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker