Настъпващи промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Настъпващи промени
преди: 27 дни, 1 час, прочетена 349 пъти
Здравейте! Това лято започнах да употребявам кокаин и спортувах много, ама наистина много. Бях се изпилила направо от 64 смъкнах на 56-55 кг. Не ядох и много, но и попринцип лятото си ям по по-малко. (даже бих казала, че храненето си ми беше наред … научих се да ям нормално, понеже винаги преяждах, тъпчех се… като цяло -емоционално хранене, което водеше и до депресии заради визията ми. Вече не употребявам и спортувам една идея по-малко, но пак го правя, обаче не изглеждам толкова слаба колкото преди. Килограмите ми са същите (Слава Богу), но съм една идея малко по-отпусната. Лятото много се харесвах и сега се гледам и винаги съм на път да се откажа, но се сещам за лятото и това колко много труд съм положила през това време ( не е нужно да ме нападате и да казвате, че е заради наркотика) - тренирах си 2 пъти на ден усилено и така си и свикнах, даже беше изчезнало емоционалното хранене и депресията, просто защото почнах да се харесвам. Сега обаче ми е малко “тегаво” и бих помолила тези, които са запознати или са минали през същото за съвет, защото сега отпусна ли се всичко отива по дяволите. Как да се справя с това и за колко време ще възвърна старата си форма (естествено без наркотици), защото мотивация имах е началото, сега никаква я няма, но пък изградих дисциплина, което е по-важното. Какви промени мога да очаквам още и как да се справя с наддаването на килограми? Знам, че ще кажете, че постоянството е важно и няма смисъл да питам “ За колко време”, но просто като се харесвам съм мотивирана, докато като не се харесвам нямам желание за нищо и просто искам да възвърна мотивацията си, както и да се харесвам, най-вече в лицето, защото там имам мазнини и лицето ми е широко, а лятото почти ги нямаше тези мазнини. Благодаря предварително! Не съм пипала от горе-долу началото на този месец.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 25 дни, 21 часа
hash: 38e00e10f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Това че си била в добра форма, няма нищо общо с употребата на кокаин, той само ти влошава здравето. Приемай витамини от b група, сега зимата и витамин D и ще видиш колко енергия ще имаш.

 
  ...
преди: 25 дни, 3 часа
hash: b8a4d0962f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Благодаря, но искам да кажа, че пуша и марихуана, лятото почти не съм, заместих с кокаин, а сега не употребявам кокаин ами започнах да пуша отново трева, което ме кара да ям повече, отделно и че тренирам, а лятото поне имаше какво да ми затапява глада, а и сега виждам как съм “жадна за вредна храна”. Как да го предотвратя, със сигурност бих и намалила консумацията на трева, защото наистина ме изморява доста повече. Лятото тренирах доста здраво и не бях уморена и не ядох много, а тревата сега направо ме смазва. Наистина с малко храна и толкова много тренировки трудно би издържал човек, но аз се чувствах доста енергична и се чудя дали сега се изморявам толкова заради тревата или липсата и свикването на организма ми с кокаин “да е на бързи обороти”

 
  ...
преди: 21 дни, 10 часа
hash: 66ec428411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А защо трябва да има някакъв наркотик в живота ти? Явно можеш да ги спреш. Направи го.
Тревата не е нещо, което ще стимулира отслабването ти и поддържането на форма със сигурност. Махай я.
Кокаина, амфетамините и други често водят до отслабване, но не по благоприятен за организма ти начин. А ти освен че е хубаво да си слаба, не е лошо и да си здрава - предполагам, че си млада. Няма логика да си съсипваш тялото с наркотици.
Изградила си дисциплина казваш. Следвай я. Не ти трябва мотивация, трябва ти воля. Не винаги ни се правят някои неща, но си ги налагаме с цел по-светло бъдеще. Просто и ти прави така.
По-вероятно е да си подпухнала заради "вредните храни", които употребяваш. Това ще се оправи, ако хапваш повече чисти храни - плодове и зеленчуци, месо (НЕ С литър олио), яйца, кисело мляко, варива. Щом си същите килограми значи е по-вероятно да е задържана вода.

Пожелавам ти мъдрост, здраве и воля!

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 1 час
hash: 3dbce941a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря много! Мобилизирах се и лека по-лека нещата се получават. Пожелавам всичко най-добро и на вас!

 
  ...
преди: 8 дни, 18 часа
hash: 40db1bdbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От кокаин не се отслабва, от марихуна също.
Виж, от това, което в БГ масово се предлага като "кокаин"... на теория може да се отслабне, но ще има и други странични ефекти, особено след продължителна употреба.

 
  ...


...
преди: 7 дни, 19 часа
hash: 2bb47c309a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Моля ви за помощ!!! В момента съм в тежка депресия и ям много ама наистина много …. Тъпча се, нямам мотивация и виждам, че положението става зле …. Имам проблем с изхождането и ми е доста тежко и отделно цикъла ми закъснява …. Какво да правя хора моля ви помогнете, не издържам!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker