Наркотиците прецакаха всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Наркотиците прецакаха всичко
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 6934 пъти
Бях на 14 когато след училище с моя приятелка почнахме да ходим в една съученичка и да пушим трева!!! Преди това бях пробвала само веднаж и не ми хареса но след извесно време пробвах пак и този път ми хареса!!! Когато пушихме след училище в тази приятелка мн се забавлявахме запалвахме си времето и с мойта приятелка правихме 6ой на другите!!! Запознавахме се с мн нови и готини хора! Приближава6е лятото а ние се запознахме в същата тази съученичка с 2 момчета зимаха ни след училище разкарвахме се по хижи по копони!!!

Един ден когато ни зеха след училище утидохме да се разходим с кола качихме се на едно тепе и те искараха бяло естествено не отказах по този начин се едно щях да се изложа пред тея или поне тогава така мислих знаех че мойта приятелка е пробвала и преди!!! И така почнахме да си бръмчим чтиримата правихме си уникално шоу има моментки които никога няма да забравя почнахме да зимахме и бонбони непрекаснато бяхме в движение ходихме където си поискаме и правихме каквото си поискаме!!! Тогава не се интересувах от къде точно идват тези пари но по едно време момчетата се скараха за някакви пари и моита приятелка защити нейното момче аз мойто така се разделихме без изобщо да ни мигне окото когато почнеш да зимаш вече нямаш приятели мислиш само за пари!!!

Така мина известно време разбрах че гаджето на мойта приятелка мн е закъсало парично явно от него са идвали сички тези приходи за нашите пътувания и наркотици така те двамата започнаха да се карат мн! По това време майката на мойто гадже се осетила за кво става въпрос и се върнала от испания поселе заминаха заедно натам с оговорката след 3 месеца да се варне! Но аз го чаках един месец и мойта приятелка и нейния приятел ме запознаха с др момче между нас имаше силно превличане! Той веднага мн си ме хареса и започна да прави всичко за мен!!!

Но под влиянието на дргата аз не се замислях за нищо не осъзнавах нищо и нищо не можеше да ме спре щом реша да направя нещо! Мн се карахме и аз му правех на пук когато имаше купон в тях му изневерих не показвах по никава начин чувствата си към него защото се чувсвах слаба а точно обратното опитах се по сякакав начин да му покажа обратното въпреки че сърцето ми кървеше! Наркотиците ми даваха си! Но някакси тои ме издържаше и бяхме заедно! Но почна да ми налага да правя някои неща!

По това време единствения приход ми беше от танцуването от малка танцувам бях в балет ходих по участия! Но моя приятел бе6е трвъдо против тва видя че аз няма да го послушам и почна да се опитва да ме накара по доруги начини психо атаки от рода на някои може да те изнасили настрои ме срещу балета аз изгубих желание да хода на участия и спрях да работа! Но така аз останах без пунат лев и разчитах изцяло на него а аз мн мразя да завися от някои или да разчитам на някои!

Виждахме се чат пат с мойта приятелка и разбрах че е минала не хероин и е с др приятел тогава тя си беше оредила някав чичко които и даваше на вечер по 100лв предложи ми и на мен и аз се съгласих трябваха ми пари а бях свикнала с мн пари....след това се сетих за един мои познат богаташ които мн ме искаше измъквахх му по 500лв на вечер в началото докато не стигнах до 50лв и така аз не можах да крия нищо от него казвах му сичко включително и за всички предишни изневери!

Тои бавно се побаркваше докато не си вкарваше вече такивс пранои че някои се наговаря стрещо него че се събирали искали да го бият на такива неща го избиваше по купони!!!

Накрая вече не издаржа почна да ме бие и да ме тормози с заплахи одрапнах се от него но разбрах че не е толкова лесно!!! Вече бяхме заедно година и половина майка му му пращаше пари за билет тя искаше да отиде при нея в гърция иначе му спираше парите а него вече го бяха оволнили от няколко работи зарди тези наркотици пробва наркодилар но не стана! Тогава аз реших да ида да му взема билет за негово добро не исках да го губя но неможех да си мисля за себе си в такав момент!!! Така лично си го испратих на рейса за гърция!

Пишехме си малко след това но той там спря да друса избистри си мозъка и се замисли за сичките тези неща които съм му сторила!!! Спря да ми пише или само ми се ядосваше като си пишехме и си разменяхме грозни думи по това време малко по късно от него аз също се реших и спрях наркотиците спрях да хода при чичкото с пари започнах пак да танцувам обаче неговоте думи не спираха да ме преследват сичко което той не ми даваше да правя и го правех ми тежеше адски мн затова спрях да се виждам с господина с парите и да взимам наркотици само да танцувам не спрях но ми се искаше започнах да осъзнавам мн неща в живота и осъзнах че той беше наи хубавото нещо в живота ми а аз какво му пречиних ужас сега испадам депресии в мен често се появява чувство което иска да умра не ми се живее правя сичко без особено желание не допоскам момче билизко до мен за вразка съжалявам секи един миг за всичко и ми липсва с всеки ден все повече в момента само тои ми липсва за да сам завършена всичко др си имам но тои се опава казва ми че не иска никога повече да ме вижда че за него сам боклук а хора близки до него ми пращат писма в които си говорят за мен тои им казва колко мн още ме обича как след мен си нямал друга мина година и половина вече немога и немога да го накарам да сме заедно да го накарам да си признае за чувствата си и знам че тои е инат никога няма да си признае така сме обречени цял живот да страдаме и двамата!!!


Знам че вината е и моя но наркотиците сащо изиграха мн главна роля да направя сичко това така да се заслепа аз не бях такова момиче тои ми бе6е 3 а какво стана когато се разделихме имах вече 10 броики!!! Наистина наркотика те кара да испиташ неща които в реалния живот не би испитал но на цената на какво? Сега адски трудно се въстановявам та аз живях 3 години с тези неща и сам свикнала вече по този начин да живея сега съм сама и трябва да продължа напред осъзах колко мн сам пропуснала и как сам стигнала дъното за 3 години! И сега се опитвам да се поправя!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 5545213316
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля че едно хубаво нещо за теб и за бъдещия ти живот ще бъде да завръшиш училище.

Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: a3f51248cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, напълно те разбирам и аз бях в подобно състояние, но вече съм далече от тези неща. И аз съм сама, трудно мога да си намеря приятели, защото бях свикнала на друг начин на живот. Завърши си училището и ако имаш възможност смени града, започни отначало и никога не се връщай от там където си минала. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b03d8bcfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Точно това мисля да направя мерси мн на всички от този саит мн сте готини!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 49f6a83f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи е възможно да спреш. За 1 път чувам някои да е успял.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: af1b0082f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Момиче ... стомаха ми стана на топка докато четох. Треперя чак . това е мн страшно.... лошото е че виждам как приятелката ми се поддава на същото . дори се эамислям дали да ида на рд утре ... ще е пълно с такис неща... спри и се кефи на живота

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1545909962
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Минах по същия път, само че до едно място и се осъзнах и спрях. Не е толкова трудно да спреш ако имаш воля и добри приятели и роднини. Желая ти успех, мила. Знам колко е страшно и колко е трудно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a856ee4246
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз нито съм опитвала наркотици нито съм имала гадже !!! :Д

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9064f03773
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Браво

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3d774cbf18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аве ти луда ли си?? Лелее кви дебили съществуват на тоя свят... И кво си мислиш че като си друсала 3 години след тва е така от самосебе си ше се оправиш.. В грешка си.. Замисли се в какъв парцал си се превърнала преди затънеш още повече (ако е възможно)!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 7e49c783d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз бях така , опитвах се да помогна на ед момиче и така се скапвах аз.Но тя така и несе упомни,но виждам че ти вече си се взела в раце и съм мн радостен за теб.Пожелавам ти успех във въстонавяването ако искаш си даи Skype да си поговорим някои път .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker