Иронията на нещата. Алкохолът... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Иронията на нещата. Алкохолът...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2938 пъти
Почти всеки път когато пийвам глътка алкохол
се сещам за това как преди няколко години алкохолът за мен беше нещо отвратително, което никога няма да пробвам, само като го помиришех ми се повръщаше.
И за думите на майка ми, която ми казваше:

"Недей да пиеш това е много лошо, обещай ми че никога няма да започваш да пиеш"

Иронията, напоследък почти всяка вечер съм на Уиски или бира. Родителите ми са в Италия аз живея с сестра си и се опитвам да се скатавам, защото не искам тя да разбира, че си пийвам от време на време. Но осъзнах, че няма как да скрия, защото все пак живеем заедно и няколко пъти се издъних и тя разбираше че пия, по принцип криех чашата с алкохола в шкафа до мен, а бутилките в гардероба измежду дрехите.

Не знам... всичко започна от декември 2010 година покрай празниците, за нова година се събрахме с познати и се напих здравата, при това и мешах и първия ден от 2011 година мина с страшен махмурлук.
След което продължих да пия и покрай завършването ми, покрай събиранията, изпращането, празненствата относно завършването и така при всяко събитие лекичко си пийвах и на бала се олях.

След бала не бях пил известно време и после пак започнах в къщи вечер от време на време по два пъти в седмицата. В началото е имало моменти, в които ми е било тъжно и гадно заради това, че нямах приятелка и бях недобре, но след това не ми пукаше и си пийвах с повод и без повод.

Тази вечер се скарахме с сестра ми ставаше дума за някакви пари, но оттам се прехвърли относно алкохола, тя ми каза че съм пияница, алкохолик в край на сметка се почувствах гадно и изпаднах в едно депресивно състояние, чувствах се отвратително.

Понякога си мисля че е права, но друг път си мисля, че не правя нищо лошо, все пак съм голям човек зная си мярката, но тя като ми го натяква всеки ден и ме дразни , тя вреди ми психически.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0f4628dc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато е време откажи алкохола защото със чашка във ръка няма да ти паднат момичета от небето. А и вече днешно време жените бягат от алкохолици и пиячи не искат дори да се обвързват камоли за брак и семейство, така че сам решаваш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 94d2adc693
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, ти си действително алкохолик и най-голям признак за това е, че се криеш, пиеш сам и криеш алкохол из дома си. Ако не съм права, докажи ми?
Изхвърли целия алкохол в къщата и не пий.

Не те виня, май вашите са те зарязали с по-малката ти сестра. Ами не всеки може да се справи с такава отговорност. Просто доста хора не разбират, какво причиняват на децата си, гонейки „големите пари“ в чужбина.
Но сега вече си голям, стегни се!
Хайде, горе главата, чао на алкохола, за да докажеш на сестра си, че не е права, отдай се на работа и излизай с приятели, но поне няколко месеца без алкохол!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7538b923ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   аз не разбирам каква утеха намирате в алкохола, някои казват, че да удавят мъката. странно е, аз имам толкова много мъка насъбрана в мен и когато се напия вместо да си удавя мъката се психвам още повече. Така и не получих удовлетворение, успокоение от алкохола даже обратното, а ти какво получи от алкохола-получи ли радостта, върховното чувство от напиването, тръпките на щастието полазиха ли те, става ли ти готино?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 93152747ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3) Като не разбираш защо пишеш тука? Какъв съвет може да дадеш?
Като си толкова любопитен (любопитна) пусни си отделна тема "Какво ви харесва в пиенето"
Авторе: Направил си първата крачка осъзнал си че имаш проблем, посочил си го, сега остава да го решиш. Мисля че колкото повече отлагаш толкова по-трудно ще ти бъде.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c028beaa5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А ти 4 какъв съвет даде? Съвета е автора да си отговори на тия въпроси които съм задала. не съм любопитна, не го познавам, че да ми е интересно какъв му е живота, прилагам само хипотези-за да се захванеш да правиш нещо, това нещо трябва да те удовлетворява по някакъв начин. Не смяташ ли номер 4, че просто е безполезно, един човек ако няма воля да се откаже от нещо което му вреди и не осъзнае че е така да си плямпате "изхвърли всичкия алкохол", да иде на психиатър" и ако ще в "анонимни алкохолици" да се запише, че файда няма. А автора не осъзнава, че е пристрастен, той е засегнат от думите на сестра си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker